reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa - odpoczywaj a jak jeszcze raz zadzwoni to mu powiedz żeby tylko sznur dobrze przymocował coby się nie urwał - będzie w takim szoku ze odechce mu się robić z siebie sierotę :tak: A głupi aż tak chyba nie jest żeby to rzeczywiście zrobić :tak: A ty ciepłą herbatkę albo gorącą czekoladę - telefon wyłączyć i do łózia :tak: Przytulasek na dobranoc ode mnie i Karolinki :tak:

mama - no mówię ze parka :-D

reklama
SZCZESLIWA- trzymaj sie i badz dzielna-prz
emysl wszystko!!!

SOL- a po czym wnosisz ,ze mozesz miec blizniaki?? :):):)))) bo ja podziekuje za blizniaki-Marylce zycze bo Ona chce ja poprosze 1 dzieciątko :))

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja zmykam ide sie wykapac a potem do mezusia:tak:
a jutro znowu do pracy ..
bede teraz czesciej do was zagladac:tak::happy2:
wiec mykam i wszystkim dobrej nocy zycze i milych snow

Dopiero przeczytałam ostatnie 30 stron i jestem w szoku co się dzieje u Szczęśliwej - kochanie jesteśmy wszystkie z Tobą, tulę Ciebie mocno i oby wszystko się rozwiązało. Nie nakręcaj się kochana bo to źle dla Ciebie i maleństwa które nosisz pod serduchem. Mam nadzieję że Twój chłop przyjdzie po rozum do głowy i daj mu trochę na wstrzymanie, czasami faceci to takie małe dzieci, dopiero jak dostaną nauczkę to doceniają to co mają. Jestem pewna że przemyśli to wszystko i będzie błagał Cię o wybaczenie i nigdy już mu nie przyjdzie do głowy odstawiać takie numery. Wiem, że nie powinien wogóle tak się zachować no ale Ty go znasz najlepiej i wiesz co mu w głowie siedzi... Bardzo Ci współczuję, że takie przeżycia i takie rozterki Cię spotkały. Tak mi smutno z tego powodu. Mam nadzieję że sprawa szybko się rozwiąże i będziesz mogła w spokoju i miłości przeżywać te piękne chwile z maleństwem rosnącym w Tobie kochana.

Mama05 - serdecznie gratuluję dotrwania do ostatniej zaplanowanej tableteczki, ale ulżyło jak ją brałaś co?

NIKA,PAULA- dobranoc i karaluchy;-):-)

EWCIA822- pewnie ze ulzylo i bardzo sie ciesze ze juz koniec iwszyscy zyja bo juz mialam takie nerwy ze myslalam ze mnie od srodka rozwali,a teraz spokojnie czekam na @-licze ze do wtorku przyjdzie...aw ogole to witam Cie :)

Ostatnia edycja:
nadrobiłam co napisałyście
szczęśliwa tule...
no i uciekam bo mąz na mnie sie drze, że ja przy kompiku siedze a nie znim jak ma wolne... bleee bleee bleee... może jeszcze sie pojawie jak pójdzie pod prysznic albo co...

Nigdy nie brałam żadnych hormonów więc nie wiem jak to jest ale widzę że ciężko. Mnie bierze tylko przed @ tak dwa dni i wtedy przypierdzielam się o byle co. Misio już wie i mówi zawsze że biedne są kobiety, ostatnio zastanawiał się jak będę menopauzę przechodziła. Obiecałam dla dobra całego otoczenia że wtedy będę brała wspomagacze :)

Muszę spylać powoli bo Misio szedł pod prysznic i chce na lapku oglądać 2012 bo na stacjonarnym Weselisko się zgrywa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem dopiero. Po drodze zrobiliśmy zakupy i do wydatków weekendu możemy doliczyć kolejne 200 zł a razem już 700. Przez naprawę auta Chol...i K...A kasa nam tak potrzebna:wściekła/y:
Zrobiłam obiad na jutro i nastawiłam pranie. Wykąpana siedzę i relaxuję się w waszym towarzystwie:-)Jeśli macie jakiś wpływ na czas to zróbcie coś żeby już był 5 i wypłata:dry:
lorelain jaka ty zgraba i sliczna dziewczyna jesteś, a słodyczek twój rozkoszny, dzięki za komplemencik. Przy tch 34 l to dobrze, ze młodo:-)
mama dziękuję za miłe komentarze, Twoje zdjęcia są zachwycające, rodzinka świetna. I masz rację Pol nie umnie sie kłócić, nie lubi i nie chce, a mnie to wkurza jak diabli:szok:

Zapmarta ja chyba tez zatestuje w piątek. Coś mi się zdaje, ze ta fasolka bedzie albo sobie to uroiłam:-)
kinga też widziałam dziś boćka i to MUSI być dla nas dobry znak:-)
Sol ty tchórzu nie uciekaj:-p
szczęsliwa to jakis horror i kompletnie nieodpowiedzialny człowiek, narobił głupstw i świństw a teraz gra na twoich uczuciach , żeby pokazać, ze to on jest ten biedny:angry:
bb witaj jak samopoczucie:-)
nika. paula dobranoc
marcepanek ja w ciązy z Maćkiem wymiotowałam od 3 do końca 5 miesiąca a potem za każdym razem gdy czułam papierosy, koperek, czosnek, zielonego ogórka lub zjadłam pomarańczę czy truskawki. A w 9 to już bez powodu tak że wiem jak to jest. Trzeba zanaleźć sposób. Czytałam, ze teraz są tabletki które podaje sie ciężarnym przy uporczywych wymiotach. A zawsze możesz nam ponarzekać, my cię wysłuchamy i pocieszymy.:-):-)
Lorelain Śliczna tapeta, lampa i panele, będziecie mieli rozkoszną sypialnię:happy2:
Wiecie, czuję się coraz dziwniej. Nie wiem czy sobie sama to wymysliłam bo mi juz odbija czy to fasolka.Bolą mnie piersi,sutki i podbrzusze, kłuje mnie jajnik, jestem zmęczona ispiąca na okrągło a na dodatek mam cały czas 37stopniC. Tak myslę, ze może ta owulka była szybciej z powodu przesunięcia @ a że my staraliśmy się intensywnie to może trafilismy i jest fasolka.:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry