reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć kochane. Przeleciałam was po łebkach bo nie sposób nadrobić dwóch dni. Teraz jadę do Osiecznej koło Leszna na weekend i będę dopiero w niedzielę. U mnie za dużo pracy i nerwów z nią związanych. Samopoczucie mam takie normalne i chyba to nic z fasolki w tym m. Boli mnie tylko trochę lewy jajnik. Jesli chodzi o spotkanie to ja się piszę. Zdjęcia na zamnknietym wkleję jak wrócę. Pozdrawiam was wszystkie, ściskam i tulam i witam nowe staraczki. Nie zapomnijcie o mnie bo mam mniej czasu ostatnio ale tak to jest z moją pracą:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Jak ja tęsknie za BB aż jakoś mi pusto.:-):-):-):-)

reklama
Sol- jakby Twój mąż zgadł, a się uśmiałam:-D:-D facet z pogrzebówki nie dość, że młody, to także przystojny:tak: ale aby Jego synem był, to odpada, bo raczej byli w jednym wieku:-D:-D

A z prezentem dla 11-sto latki? Spróbuj coś z HIGH SCOOL MUSICAL, HANĄ MONTANĄ, JUSTIN BIEBER, CAMP ROCK:tak: PYTAŁAM 12-STO LETNIEJ SIOSTRY CZYM SIĘ TERAZ INTERESUJĄ:-p

jestem juz ,o matko i corko co dzis z tym forum:szok::szok::szok:jak sie nie moglam "dobić" do wątku i nie chcialo sie polączyć to normalnie poczulam sie zagubiona:eek::eek:pisalam do Marylki,ale napisala ze u Niej tez problemy wiec chyba jakas przerwa techniczne byla czy co?????
ja jak Domi wstanie jade po Zuze a otem do Poznania po Toma i na zakupy:tak:
WISIEŃKA- oczywiscie,ze bedziemy tesknily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wracaj szybko:tak::tak:

Cześć kochane. Przeleciałam was po łebkach bo nie sposób nadrobić dwóch dni. Teraz jadę do Osiecznej koło Leszna na weekend i będę dopiero w niedzielę. U mnie za dużo pracy i nerwów z nią związanych. Samopoczucie mam takie normalne i chyba to nic z fasolki w tym m. Boli mnie tylko trochę lewy jajnik. Jesli chodzi o spotkanie to ja się piszę. Zdjęcia na zamnknietym wkleję jak wrócę. Pozdrawiam was wszystkie, ściskam i tulam i witam nowe staraczki. Nie zapomnijcie o mnie bo mam mniej czasu ostatnio ale tak to jest z moją pracą:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Jak ja tęsknie za BB aż jakoś mi pusto.:-):-):-):-)
nie no zwarjowała nam baba :-D jak mozna kobieto o tobie zapomnieć ??????:confused: no jak ja nie pojmuje jak można by było :no: acha to dlatego że to niemozliwe jest :):):):-D

No nic moje kochane-ja sie zbieram:tak:ja mialam czas na BB to nie dzialalo a teraz ide budzic Domisia i jedziemy na te zakupy;-)postaram sie wleciec wieczorkiem......czy jutro toras duszyczka testuje??????za kogo trzymac kciuki???????????????
MARYLKA- zycze szejke:sorry:moze jeszcze cos sie ruszy:tak:

Dziewczynki właśnie sobie wstałam ahh te drzemki:):) ale po nich czuje sie o wiele lepiej:):) Kochane ja zmykam zrobić krzyśkowi obiadek potem wspolny wieczór... wiec zapewne juz nie wejde a weekend odpada :):) wiec milusiego weekendziku Wam życze :):) i prosze mnie informować jak bedzie sie cos działo :) Buziolki:*

o rany przez tą przerwe jestem ciągle na bieżąco

Wisienka, Szczęśliwa - buziolek i wracajcie szybko

mama no waśnie pisałam na zamkniętym do Szczęśliwej i teraz zobaczyłam ze zeżarło tego posta - to chyba ta przerwa była - ty też szybko wracaj

czy jutro któras duszyczka testuje??????za kogo trzymac kciuki???????????????

ja robię test codziennie:sorry: te cholerne testy z allegro - oczywiście ciągle :no::no::no::-:)-:)-(
wiem, wiem nic nie mówcie :cool::-(

godzina 17:14 - wiecie co zrobilam włąśnie test owulacyjny i znowu pozytywny możliwe to żeby po niecałych dwóch tygodniach by.la znowu owulacja ?? Przedwczoraj był negatywny a dziś kreska testowa dość mocna - mocniejsza niż ostatnio hmm to chyba działamy dzisiaj :confused::-p

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu tak spokojnie:szok:
MARAN_ATHA - witaj:-) Jak walka z pleśniawkami?

SZCZĘŚLIWA,WISIENKA - udanego weekendu:tak::tak:
MARYLKA - cały czas trzymam kciuki;-) i jak klienci?
SORBUŚ - Głuptasie;-) Ja wiem gdzie jest Olkusz bo mam babcię niedaleko:cool2: A kiedy powinnaś dostać @?
KINGA - wyniki ok, czekam na wiadomości od ginka:tak:
AGNIESZKA.KK -dzięki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry