reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie to zebym marudziła czy nażekała ale ktoś mi sie tu wyraźnie opindala i kciuków nie trzyma bo ludzi jak nie było tak nie ma :(

reklama
Ewcia dobrze ze juz opanowany paluch :)

kurde nie moge odpisywać - do roboty sie brac musze - mam nadzieje ze zajrzę po południu pa kochane narazie

no nie wytrzymam za chwile- SORBUS gdzie Ty mieszkasz-przyjade i tylek spiore-prosze Cie....nie ma opcji zebys zostala wykreslona-my mamy ten watek od stycznia ale jakos super czesto tam nie zagladamy bo tu tyle sie dzieje,ze nie bardzo jest czas;-)takze zostajesz i bez gadania!!!!!!!!!
Bolesław koło Rybnika jakbyście szukały Sorbka :-D Wiem - świnia jestem :-p

ale powiem Wam szczerze, że tam był tak przystojny ksiądz:-D:-D:-D
Wracam z mamą i mówię do niej, że ksiądz się marnuje, bo taki przystojny i dzieci by miał ładne:-D odwraca się facet z pogrzebówki i stwierdził, że co prawda, TO PRAWDA:szok::zawstydzona/y::-D
Mój mąż zapytał czy facet z pogrzebówki młody i czy czasem jego synem nie jest :-D Nie martw się - ja niedawno się dowiedziałam że mój kolega siedzi w seminarium :-D Nie wiem co tym chłopom odwala :-D:confused:

Mój misio już w domu - nakarmiony, kawa podana, seksik był - teraz trzeba się do pracy zbierać i po Karolę do przedszkola.

Macie jakiś pomysł na pomysł na prezent dla dziewczynki 11-sto letniej? Bo mam problem - Marcin zwalił na mnie bo to dziewczynka i już zaczyna wchodzić w ten wiek gdzie zaczynają się problemy z prezentami :dry:

Iwonka- już poluzowałam i zmieniłam opatrunek:tak:

Mama, Bibinka- no naprawdę ksiądz niesamowicie przystojny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sytuacja opanowana:tak::-)

sol może zestaw kosmetyków dla nastolatków, moja siostra ma 10 lat
czym się ta dziewczynka interesuje, bo Ula uwielbia konie i wszystko co z nimi związane więc jak nie mam pomysłu co kupić to kupuję książkę o koniach lub inny gadżet z koniem
a ostatnio kupiłam jej wodę toaletową Hannah Montana

ewcia to dobrze cieszę się że tylko na strachu się skończyło :)

dziewczynki lecę do tego fryzjera potem do pracy na chwilę :(:(:(
miłego popołudnia życzę

Ostatnia edycja:
Pa Iwonko i pamietaj o tym co pisałam :) Bede trzymała kciuki za Ciebie i rozmowe:)
Dziewczynki napisałam coś na zamknietym:) tzn zadałam pytanko jak znajdziecie chwilke odpowiecie mi :):)
teraz chyba pojde na mała drzemke bo mam kryzys:):) ale zajrze do was po przebudzeniu :):)

reklama
Bolesław koło Rybnika jakbyście szukały Sorbka :-D Wiem - świnia jestem :-p

Sol skąd żeś ty ten Bolesław wytrzasnęła :-p:-D:-D:-D:-D mieszkam w Olkuszu koło Krakowa :-)

maryla ja się odrobiłam juz a tu takie pustki tez w szoku jestem :szok: :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry