reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, zapmarta - a smutek okresowy i taka bezsilność mnie ogarnęła, ze nie uda się naturalnie, tylko trzeba się wpomagać. Ale wiem, ze mam tutaj u Was wsparcie i to mnie pociesza :)

reklama
uwielbiam azalie!! także na razie tylko 2 krzaczki posadziłam, ale ja dopiero urządzam ogród po swojemu :)
Nakupiłam dzisiaj kwiatków, teraz muszę poplanować co i gdzie ma być. Jakbym miała własny ogród to byłby prosty,ale piękny. Żadnych drzewek owocowych, na które wręcz mam alergieee.

A mnie chyba zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mogę dodać zdjęcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wpisuję kod bbcode i lipa na podglądzie nic nie ma:wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka, Mama, Margolcia, Maran-atha, Elleth, Zapmarta- witam

MARGOLCIA -taki wlasnie mam ogrod-prosty ,ale piekny-nie jest za duzy bo 400 m,ale miom zdaniem gustowny i tez nie mam zadnych drzewek owocowych;-)
AGNIESZKA- to tak jak ja-tez bylam na zakupach spozywczych a teraz lece na gore poczytac Zuzi bo juz wykąpana i idzie spac:tak:

ale wroce :-D

Ewcia Witaj!
Wejdź na zamknięty jak dobrze pamiętam w "nasze prawy" tam tłumaczyłam szczęśliwej jak dodawać zdjęcia,poczytaj i spróbuj może się uda.Powodzenia ;-)

mama ale wrócisz do nas jeszcze dziś?
Mój Alan jeszcze biega,nie był kąpany i nie wiem kiedy zechce się położyć :)
...chyba wyciągnę pistacje i zacznę chrupać bo ciągle głodna jestem ehhh

Ostatnia edycja:
SYLVI jak samopoczucie?
AGNIESZKA, EWCIA - witajcie:-)
ELLETH a skąd ten smutek? Jak @ sobie pójdzie to zaczniecie dzialać, nawet jak będa wspomagacze to nic ważne żeby efekt -fasolka był:tak: Czego Ci życzę:tak::tak::tak:
MAMA - jak hormony? Szaleją:cool2:

reklama
Ewcia--- eee to Ty pewnie bonsai chcesz wyhodować. Ja mam bonsai , ale fikusa , takiego dużego z Ikea, dałam mężowi na 3 rocznicę, ale już zaczęło ostro rosnąć, a ja nie umiem przycinać.
Ja też bardzo lubię rybkę solę, ale znalazłam jeszcze smaczniejszą-nazywa się Miruna :-D
margolcia dzięki za babcine sposoby, następnym razem wykorzystam napewno, bo ten smród jest ciężki do zniesienia :-)

elleth nie smutkaj proszę, doczekasz się dzidziusia napewno, dzisiaj ogólnie jakiś taki ciężki dzień jest, bo mnie też smuteczki nachodzą . Nawet ciężko mi się cieszyć tymi dwoma kreseczkami:-(

mama a to widzę zaopatrzenie pełne :), my też tak robimy , raz na tydzień. A jak sie sprawują maluchy na zakupach ?

Mój Marcin idzie właśnie na pępkówkę , koleżanka urodziła córeczkę i mąż bibę organizuje. Smutno mi bo miałam podobny termin do niej i miałam wtedy mamę :( (w tamtej ciąży )
Przykro mi też , bo mówiłam ,że dam na imię po mamie Zosia, a ona miała dać na M- Maja lub Martynka i dała Zosia :(
Ale ja i tak dam, trudno , będą dwie Zosie .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry