reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dam znać jak bede mogła na pewno:) mam jutro trochę zalatany dzień plus wizytę u teściów ale na pewno napiszę jak bede wolna juz!
3majcie kciuki!!! ;)

reklama
KINGA- no i super czekamy jutro na wisci po usg:tak:
BIBINKA- juz niedlugo bedziemy wybieraly u Marylki:tak:
MARYLKA- pieknosci tam masz a to lozeczko ze sloniem -super i nie drogie a na prawde swietne!!!
EWCIA3004- witam Cie slonko-mowisz ze przystojny ksiądz...no,no..........

biore sie za obiad
ZAPMARTA- smacznego chinczyka:-D:-D

ewcia ranę zabezpieczamy grubą warstwą jałowego opatrunku. Jeżeli jedna warstwa opatrunku nie wystarcza -opatrunek przesiąka krwią - kładziemy następną
Opatrunek umocowujemy bandażem rękę unosimy wyżej, uginając w łokciu, a następnie unieruchamiamy,
kawałek odciętego palca( jeśli jest to spory kawałek) zabezpieczamy w woreczku foliowym, szczelnie zamykając. Jeśli to możliwe stosujemy schładzanie umieszczając woreczek w pojemniku czy też w drugim woreczku wypełnionym wodą z lodem. tylko nie wolno zamrażać.
no i do lekarza !!!!!

Ostatnia edycja:
Mój gość już sobie poszedł,sąsiadka wpadła na kawkę i do Alana.Nie wiem czemu ale przyniosła mu prezent :szok: heh.Dziś mam znowu wolne ale się wybyczę :-D taki długi weekend mam :cool2:
jsorbek Ja nikogo usuwać z zamkniętego nie będę.Jesteś z nami i już ;-)

Dzięki Kochane- już daliśmy radę...

Moje Kochanie robi obiad i wziął nowy nóż, który nieźle tnie no i przeleciał po paluchu:-:)-(

Ale palucha nie odciął na całe szczęście, tylko grubszą część skóry. Tak ta krew leciała, że szok, nawet woda nie pomogła, ani opatrunki grube, dopiero ścisnęłam Mu palucha mocno zrobiłam opatrunek i na szczęście przestaje lecieć...

Dzięki za radę Kochane

bibinko dostaniesz dostaniesz mój gin mówił że te moje plamienia to były pierwsze "miesiączki" bo jak to on stwierdził nie miało co się złuszczać więc było takie skąpe, a zaraz po @ i po dobrych wynikach dostałam zielone światełko więc starania rozpoczęte

marylko dokładnie prawie doskonali
a mi się przypomniał hmmm nie żart no takie powiedzonko mojej koleżanki które podłapałam od niej
FACET TO ŚWINIA I TO MAŁO RASOWA BO Z PROSTYM OGONKIEM :p
dobre :):) ale sie uśmiałam :):)
a dlaczego faceci szybciej umierają??? EWOLUCJA !!! :):):):):)
maryla blog super tyle cudnych rzeczy hmmm rozmarzyłam się,

ostatnio w ikea siedziałam na dziecinnym chyba ze 2 godziny teraz takie super rzeczy robią dla dzieci super łóżeczka przewijaki ręczniki nocniki talerze no tylko kasę wydawać :p

sorbuś
nio super podłapałam i teraz chodzę i często rzucam to hasło :p:p hihi
dobrze mówisz nic tylko ciązy i kasy na te cuda :):):)

sorbuś:-):-)

marylka cudeńka w tym Twoim sklepie,a dla dziewczynek,to już wogóle:tak:.mogłabym mieć drugą córcię:tak::-),ale jak będzie chłopczyk to też będę mega szczęśliwa,byleby zdrowe:tak::-).bez sensu,po co ja się rozmarzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.głupia,głupia,głupia...:-(

no dobra,nie smęcę,zmykam...

MAMA będziemy w kontakcie,dzięki;)

życzę wszystkim UDANEGO WEEKENDU!!!!
no kochana nie dołuj sie zobaczysz jak trzeba to ja na ciebie poczekam i razem będziem brzuchate siedzieć :) na bb a ja będe prubowała złamać waszą silną wole w niewydawaniu kasy i będe zamieszczać coraz to nowsze ciuszki :) na blogu albo na sklepiku :)

reklama
ewcia tylko nie może być za mocny opatrunek bo mu krew nie będzie dopływać więc jak się uspokoi to mu rozluźnij trochę ten opatrunek
dobrze że to nic poważnego
nie ma za co dziękować :)

a dlaczego faceci szybciej umierają??? EWOLUCJA !!! :):):):):)
maryla też dobre hihihi

Dlaczego Bóg zaczął od stworzenia mężczyzny?
Bo musiał zacząć od zera.

A dlaczego po stworzeniu kobiety już nic nie stworzył?
Bo wreszcie stworzył coś doskonałego.

:-):-D:sorry:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry