reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ,jestem juz po zakupach:tak:jest tu kto???haloooo
SORBUŚ- jak Ty masz z tym cyklem?????jesli juz raz Ci testy pokazaly,ze mialas owulke to moim zdaniem niemozliwe,zebys znow miala ....czy te owulacyjne tez sa z allegro????????????:( a skoro jutro znwow robisz test ciazowy to bede trzymala kciuki a jak przyjdzie dzien @ a ona nie przyjdzie (czego zycze) to prosze Cie- KUP QUIKA!!! :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)

mama- jak tam po zakupkach , co kupiłaś dobrego ??:sorry2: Byłaś z dwójką dzieciaków, czy tylko z Dominisiem ?

Szczęśliwa, Bibinka , Wisienka- miłego wyjazdu. Bawcie się dobrze :-)

Ewcia , wiem o co Ci chodzi mówiąc o tym nnym podejściu do śmierci- ja też tak mam. Takie wydarzenie zmienia bardzo podejście do życia i następne żałoby przechodzi się już łagodniej, szczególnie jeśli chodzi o jakąś dalszą ciotkę.
A księża, no właśnie , przystojniaki chyba uciekają do kościołów i zakonów :-) Często trafiam na przystojnych księży :tak:

Ale Paluchem to Ty się zajęłaś profesjonalnie. Mąż napewno zadowolony z takiej opieki :-)

Sol- a Ty widzę i z seksikiem szalejesz. Ja się już boję, chociaż jeszcze nic napewno nie wiem :)

Dzisiaj smażyłam rybkę i smród się niesie na całą chatę :).
Potem byłam z ciocią w centrum ogrodnictwa , kupiłam sobie jakąś japonską wierzbę i 3 azalie. Poplotkowałyśmy i właśnie wróciłam...
...wiecie jak strasznie chce mi się dziś spać.... padam na pysk;-)

Sylvi- ja ostatnio także kupiłam wierzbę, ale nie pamiętam jaką:zawstydzona/y: no i w innym celu niż na ogród, ale jest cuuudowna, będzie miała 20 parę centymetrów

Rybka mówisz:-) ostatnio miałam robić, ale nie wiedziałam gdzie tu jest rybny:sorry2: ale dzisiaj już wiem gdzie:tak: moja ulubiona to SOLA- mniam pychotka:-p

nika dziękuje za pamięć no i chyba jest już lepiej bo nie widze u Ali w paszczy żadnych białych pęcherzyków, ale do niedzieli jeszcze lek będziemy stosować bo medyk zlecił by 5 dni stosować...

pozdrawiam wszystkie staraczki :) i tym którym już sie udało... :)

Witam
ja na chwilkę przywitać się. Uciekam zaraz sadzić azalie na ogrodzie.

sylvi dobrym starym babcinym sposobem na smród- 1/2 litra gorącej wody i łyżka octu, postawić gdzieś w kuchni a woda powinna brzydkie zapachy pochłonąć. Ja wypróbowałam i według mnie działa. :)

Pozdrowionka dla wszytskich, może później zajrzę i doczytam

nie to zebym marudziła czy nażekała ale ktoś mi sie tu wyraźnie opindala i kciuków nie trzyma bo ludzi jak nie było tak nie ma :(

Zaraz wsiąde w pociąg i przyjadę, masz jeden komplecik co mnie się strasznie podoba. ;-)

W ogóle to czesc. :-) @ się pomału rozkręca, więc humor mam zjechany dziś. No ale mam plan działanie - wtorek M. stawia swoich żołnierzyków przed komisję poborową (czyt. badanie nasienia- tylko u nas strasznie drogie -130 zł), a ja w następny poniedziałek idę do gina-endokr. niech mi daję clo i ruszamy.

A poza tym jest mi strasznie strasznie smutno.

SYLVI- ja pojechalam z dziecmi do Poznania po Toma bo akurat prace skonczyl i razem na zakupy:tak:a zakupy byly spozywcze na tydzien...miesko,ryby,slodkie,napoje,soki,chemia,przyprawy........
ELLETH- czemu taka smutna jestes??? przez @ ??czy inny powod???
MARAN- dawaj 5 dni bo niezaleczone plesniawki szybko wracaja:sorry2:
EWCIA- witaj ponownie:tak::tak:
MARGOLCIA-PEWNIE PIEKNE TE AZALIE:tak:;-)

elleth, a co się stało ???? co to za smutek ????

pustki... czy ja napewno weszłam na odpowiedni wątek ???

reklama
ZAPMARTA- pustki bo w okolicach 13 przez ponad 2 godziny byla jakas awaria czy cos na BB i wywialo dziewczyny:sorry2:
witam popoludniem:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry