reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla blog super tyle cudnych rzeczy hmmm rozmarzyłam się,

ostatnio w ikea siedziałam na dziecinnym chyba ze 2 godziny teraz takie super rzeczy robią dla dzieci super łóżeczka przewijaki ręczniki nocniki talerze no tylko kasę wydawać :p

sorbuś
nio super podłapałam i teraz chodzę i często rzucam to hasło :p:p hihi

reklama
BIBINKA- u mnie pogoda nadal po chinsku czyli jako-tako,nie ma slonka,wieje i ogolnie zimno -nigdzie nie wychodzimy z Domisiem:no:ZYCZE mężowi lepszego czasu:tak:i przyjemnosci we dwoje:tak:a @ przyjdzie...no i jak bedzie jakie news to ja oczywiscie wysle sms'ka:tak::-Dszerokiej drogi i wracaj do nas:-D
KINGA- mam nadziej,ze uda nam sie jakos dograc to spotkanie....
MARYLKA- ide zaraz na bloga:tak::tak::tak::tak:fajnie napisalas o tym kopie dla Sorbusia:-):-):-)
ZAPMARTA- no to jak babcia tak wymeczyla malego Karolka to nie ma sie co dziwic ze tak ladnie spal;-)super
BB77- jak po wizycie u ginek???????????

sorbuś, już skopane...
Marylka, pewnie, że się uda. Nie ma innej opcji !!!

aha i przypominam jeszcze, że ja też robiłam 1 test i był negatywny a za trzy dni był już pozytywny. Nie ma reguły. Nie róbcie za wcześnie, bo można się rozczarować i tyle...

mama, u ciebie dziś pogoda po chińsku a ja na lunch zamówiłam z dziewczynami z pracy chińczyka. Tak mi się chce dziś czegoś niedobrego...

a gdzie moja siostrunia wisieńka, jak zdrówko, samopoczucie. Tęsknie ...

mama, marylka, szczęśliwa, bibinka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wielkie, że tak mnie przyjmujecie, a głupio mi z powodu tego, że tak sie dopominałam o zaproszenie :sorry: zamiast zostawic wam decyzje - a ja pomyślałam ze to nowy wątek po prostu :sorry:

Ale dobra już nie marudzę bo mnie znajdziecie w końcu :szok: :-D:-D:-D:-D i dupsko mi skopiecie :cool2:

Iwonka - hahah dobry tekst z tym ogonkiem :-D:-D:-D

Szczesliwa z tym sapniem to dopiero ok 5 miesiąca mi przeszło przy majci - masakra zasypiałam, na stojaco - ale to chyba i tak mniej dokuczliwe niź mdłości :)

Niooo lepiej nie marudz bo wiesz hehehe.....
Ja ostatnio miałam tak ze Krzysiek patrzał sobie w oknie ale dosłownie chwile a ja już drzemka heheh nawet nie wiem kiedy .... potem mi powiedział ze on do mnie gadał a tu cisza heheh :)

marylka trzymam kciuki aby się udało
bibinko wypoczynku życzę ale dopiero po gorących chwilach :p hihi

a u mnie zimno i właśnie pada a ja na 14 fryzjer hmmmm jak pech to pech
kurczę mogło by być już ciepło

Ostatnia edycja:
sorbuś:-):-)

marylka cudeńka w tym Twoim sklepie,a dla dziewczynek,to już wogóle:tak:.mogłabym mieć drugą córcię:tak::-),ale jak będzie chłopczyk to też będę mega szczęśliwa,byleby zdrowe:tak::-).bez sensu,po co ja się rozmarzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.głupia,głupia,głupia...:-(

no dobra,nie smęcę,zmykam...

MAMA będziemy w kontakcie,dzięki;)

życzę wszystkim UDANEGO WEEKENDU!!!!

Ostatnia edycja:
no i udało mi się w końcu dodzwonić!:-)
jutro rano idę na USG przyjmie mnie prywatnie ginekolog
zapytałam od razu jaki bedzie koszt tego badania (90zł)
ciesze się że udało mi się dostać! :happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry