reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama spoko możesz nazywać "rzeczy " po imieniu ja z tych mniej delikatnych ;-):-D:-D:-D

bb77 witaj wszystkie tu o tobie myślałyśmy

Dziewczyny strasznie Was przepraszam !!!, że tak się wcisnęłam na zamknięty - ja kompletnie źle zrozumiałam - nie doczytałam po prostu - myślałam ze dopiero teraz go zakładacie - i ze wszystkie, że tak powiem będziemy tam nowe ( tylko pytałam czy mogę dostać zaproszenie bo jestem tu krótko i ze nie wszystkim wyślesz )- dopiero jak poczytałam to się zorientowałam ze już od dawna on istnieje - a ja się tak wepchnęłam - przepraszam bardzo - strasznie mi głupio
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - myślę, że jeszcze na mnie za wcześnie na tym wątku - Agnieszko proszę usuń mnie narazie

Ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no nie wytrzymam za chwile- SORBUS gdzie Ty mieszkasz-przyjade i tylek spiore-prosze Cie....nie ma opcji zebys zostala wykreslona-my mamy ten watek od stycznia ale jakos super czesto tam nie zagladamy bo tu tyle sie dzieje,ze nie bardzo jest czas;-)takze zostajesz i bez gadania!!!!!!!!!

reklama
bibinko dostaniesz dostaniesz mój gin mówił że te moje plamienia to były pierwsze "miesiączki" bo jak to on stwierdził nie miało co się złuszczać więc było takie skąpe, a zaraz po @ i po dobrych wynikach dostałam zielone światełko więc starania rozpoczęte

marylko dokładnie prawie doskonali
a mi się przypomniał hmmm nie żart no takie powiedzonko mojej koleżanki które podłapałam od niej
FACET TO ŚWINIA I TO MAŁO RASOWA BO Z PROSTYM OGONKIEM :p

Ostatnia edycja:
bibinka udanego wypadu rodzinnego:))) jasne jak sie uda wam wszystkim zgrać to sie spotkajcie! ;)

no nie wytrzymam za chwile- SORBUS gdzie Ty mieszkasz-przyjade i tylek spiore-prosze Cie....nie ma opcji zebys zostala wykreslona-my mamy ten watek od stycznia ale jakos super czesto tam nie zagladamy bo tu tyle sie dzieje,ze nie bardzo jest czas;-)takze zostajesz i bez gadania!!!!!!!!!
Właśnie MAMA trza jej dupsko zlać i to porzadnie .......:p:p:p

bb77, ale nas przetrzymałaś kobieto !!!! Jak się czujesz, pisz szybciutko...
mama, dziecko padło, bo się wychasało z babcią. Wracali tylko na jedzonko i drzemkę...
kpi, mnie się bardzo przydała mała butelka z dziubkiem, wlewałam sobie wodę przegotowaną, rozpuszczałam tantum rosa i przemywałam to&owo;-):-) super sprawa.

Witam Kochane Babeczki:-)

Przepraszam za wczoraj, ale o 10 dowiedziałam się, że o 13 jest pogrzeb mojej ciotki:dry:

Szybko, co?:shocked2: Oczywiście pojechałam, wróciłam później obiadek ugotować, posprzątać, z moim K. posiedzieć i tak jakoś dzień zleciał:sorry2:

Powiem Wam, że jakoś śmiercią ciotki się nie przejęłam:zawstydzona/y: po pierwsze- nie utrzymywałyśmy kontaktów, po drugie miała już swój wiek, a po trzecie od października do tematu śmierci podchodzę całkowicie inaczej:cool:

ale powiem Wam szczerze, że tam był tak przystojny ksiądz:-D:-D:-D
Wracam z mamą i mówię do niej, że ksiądz się marnuje, bo taki przystojny i dzieci by miał ładne:-D odwraca się facet z pogrzebówki i stwierdził, że co prawda, TO PRAWDA:szok::zawstydzona/y::-D

bibinko dostaniesz dostaniesz mój gin mówił że te moje plamienia to były pierwsze "miesiączki" bo jak to on stwierdził nie miało co się złuszczać więc było takie skąpe, a zaraz po @ i po dobrych wynikach dostałam zielone światełko więc starania rozpoczęte

marylko dokładnie prawie doskonali
a mi się przypomniał hmmm nie żart no takie powiedzonko mojej koleżanki które podłapałam od niej
FACET TO ŚWINIA I TO MAŁO RASOWA BO Z PROSTYM OGONKIEM :p

iwonka ja mocno trzymam kciuki za Ciebie:tak::-).sama wiesz,że najgorsze jest to czekanie na @...u mnie minęły już 4 tyg i 3 dni od zabiegu...a potem już się czeka,żeby@ nie przyszła;)

bibinka udanego wypadu rodzinnego:))) jasne jak sie uda wam wszystkim zgrać to sie spotkajcie! ;)

dzięki:tak:.wypad we 2,Ala zostaje z dziadkami:tak::-)

ewcia no nie mogę z Ciebie;))).ale faktycznie jak widzę przystojnego księdza,to też mi żal,że się marnuje;)

Ostatnia edycja:
hej hello!!!wpadam ostatni raz,bo zaraz pakowanie,a chcemy wcześniej jechac do rodziców i pójść z Alą do figloraju:tak::-).a mój M śpi,regeneruje się przed biegiem.
co do kłótni z M,to czasem jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,że ho ho!też nie jestem z tych popuszczających facetowi,jestem cierpliwa,ale do czasu:tak:

młodam,iwonka2b mam nadzieję,że @ wkrótce do mnie zawita,będę wiedziała,że wszytsko się reguluje:tak:.ja wybrałam to 1 opak tabsów anty,ale @ po nich nie dostałam i więcej nie biorę:no:

sorbuś no nie przesadzaj,wszytsko jest ok:tak::-)

bb77 WITAJ:tak::-)

kinga dobrze,że wyniki ok:tak:.a co do spotkania...hmmm,to myslę,że każda z nas będzie mieć problem z czasem,ale będziemy próbować:tak:

marylka szalona kobieto,zamęczysz te żołnierzyki:tak::-D:-D.będzie dobrze,zobaczysz:tak::-)

zapmarta dzięki:tak:.na wygrana nie liczymy,chodzi o to,żeby czas polepszyć:tak:.

mama jak pogoda u Ciebie???

szczęśliwa jak tam mdłości??
bibinka no jajestem krejzolka :) i bedzie cięszko się powstrzymac i nie patrzymy na płodne a ni nic tylko rzucamy sie na siebie jak jest ochota i siły :):) tak to u nas wygląda i ja nie wątpie w to że sie uda :) ba jestem tego pewna a że nie teraz tylko w następnym czy jeszcze następnym cyklu to widocznie tak miało być więcej kasy oddam i będe mogał bardziej poszalec przy zakupach dla dzidzi :) staram się widziec tylko pozytywy :)

ach mozna podziwiac bloga :)

hej hello!!!wpadam ostatni raz,bo zaraz pakowanie,a chcemy wcześniej jechac do rodziców i pójść z Alą do figloraju:tak::-).a mój M śpi,regeneruje się przed biegiem.
co do kłótni z M,to czasem jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,że ho ho!też nie jestem z tych popuszczających facetowi,jestem cierpliwa,ale do czasu:tak:

młodam,iwonka2b mam nadzieję,że @ wkrótce do mnie zawita,będę wiedziała,że wszytsko się reguluje:tak:.ja wybrałam to 1 opak tabsów anty,ale @ po nich nie dostałam i więcej nie biorę:no:

sorbuś no nie przesadzaj,wszytsko jest ok:tak::-)

bb77 WITAJ:tak::-)

kinga dobrze,że wyniki ok:tak:.a co do spotkania...hmmm,to myslę,że każda z nas będzie mieć problem z czasem,ale będziemy próbować:tak:

marylka szalona kobieto,zamęczysz te żołnierzyki:tak::-D:-D.będzie dobrze,zobaczysz:tak::-)

zapmarta dzięki:tak:.na wygrana nie liczymy,chodzi o to,żeby czas polepszyć:tak:.

mama jak pogoda u Ciebie???

szczęśliwa jak tam mdłości??

Dzisiaj z mdłościami mam na szczescie spokój :) w ogóle dobrze sie dzisiaj czuje tylko śpiąca jestem ale to już norma hehehe:)

reklama
mama, marylka, szczęśliwa, bibinka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wielkie, że tak mnie przyjmujecie, a głupio mi z powodu tego, że tak sie dopominałam o zaproszenie :sorry: zamiast zostawic wam decyzje - a ja pomyślałam ze to nowy wątek po prostu :sorry:

Ale dobra już nie marudzę bo mnie znajdziecie w końcu :szok: :-D:-D:-D:-D i dupsko mi skopiecie :cool2:

Iwonka - hahah dobry tekst z tym ogonkiem :-D:-D:-D

Szczesliwa z tym sapniem to dopiero ok 5 miesiąca mi przeszło przy majci - masakra zasypiałam, na stojaco - ale to chyba i tak mniej dokuczliwe niź mdłości :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry