reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkich:-)
idę dziś do fryzjera może sobie humor troszkę poprawię
mamo, mloda hmmmmno denerwuje mnie jak to powiedzieć czuję że mną się nie interesuję, olewa i w niczym nie pomaga :-( czuje się taka nie potrzebna nie atrakcyjna, no to się kłócę bo co zrobić muszę wyrzucić to z siebie :wściekła/y:
bibinko ja równo miesiąc po zabiegu miałam plamienie pół dniowe :-p
2 miesiące po miałam dwu dniowe plamienie no i 25 kwietnia normalny okres

a czy ja też mogę dołączyć się do Was do tego zamkniętego :) plisss
no fryzjer pomoze na pewno :) czasem tak jest tylko jeszcze nie rozszyfrowałam czy panowie co jakiś czas sie opinadlają i zapominaja o nas czy nam tak odbija że nam sie wydaje że oni nie zwracją uwagi no ale to szybko sie zmieni :):):)

bb77-no wkoncu wlecialas,jak po wizycie?????????????????????????????
MARYLKA-dobre podejscie,a moze w tym cyklu spróbujcie przytulac sie co 2 dni-moze za czesto i zolnierzyki nie maja szans sie zregenerowac-przepraszam ma nadzieje ze nie odbierasz tego zle-to taka moja rada i mojego ginek.on mi to powtarzal ,ze przy planowaniu dziecka trzeba dac czas chlopakom zeby dojrzeli....ale to bedzie Wasza decyzja:tak:
IWONKA2B-witam i Ciebie to wiesz co trzeba cos pomyslec i wzbudzic w Nim troche zazdrosci zeby zaczal myslec,ze ma w domu KOBIETE a nie tylko żonke i juz...:-);-)
kobieto ty może faktycznie przestań brać te chormony bo zaczynasz bredzić :):) za co ja niby miała bym sie zdenerwować?? co ??? szalona kozo jedna ty :):):):) ja wiem mam tego świadomość tylko że u nas to czasem cięszko zrobic przerwe :):):) ale popracujemy nad tym :):):):):):):):):):)

kochane wielka prośba poprosze o kciukasy bo dziś tragedia straszna z klientami więc ładnie prosze :)
zdjęcia już prawie wklejone :):)

a ja nie czuje żadnych objawów juz od jakiegoś czasu :) - kilku dni i nie testuje bo to nie w tym cyklu ale spoko loko 25 luty mam termin porodu to jak zajde w tym cyklu co teraz będzie to też się wyrobie :):):)

bb77 witaj kochana :)

reklama
mama spoko możesz nazywać "rzeczy " po imieniu ja z tych mniej delikatnych ;-):-D:-D:-D

bb77 witaj wszystkie tu o tobie myślałyśmy

Dziewczyny strasznie Was przepraszam !!!, że tak się wcisnęłam na zamknięty - ja kompletnie źle zrozumiałam - nie doczytałam po prostu - myślałam ze dopiero teraz go zakładacie - i ze wszystkie, że tak powiem będziemy tam nowe ( tylko pytałam czy mogę dostać zaproszenie bo jestem tu krótko i ze nie wszystkim wyślesz )- dopiero jak poczytałam to się zorientowałam ze już od dawna on istnieje - a ja się tak wepchnęłam - przepraszam bardzo - strasznie mi głupio
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - myślę, że jeszcze na mnie za wcześnie na tym wątku - Agnieszko proszę usuń mnie narazie

Ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak to jest czasami niestety wiem po sobie ....Ja jak kiedyś kłóciłam sie z moim to też mi gadał że kogoś napewno mam i tylko szukam żeby go zostawić .... wiec mu to wytłumaczyłam dosyc ostro .... powiedziałam ze jak jeszcze raz usłysze taki głupi tekst to sie spakuje i tyle mnie zobaczy.... Bo jeżeli coś mi sie nie podoba to o tym mówie i nie dlatego ze mam kogoś na boku tylko dlatego żeby poprawic relacje miedzy nami .... Po to wyrzucamy to z siebie żeby druga osoba mogła dostrzec to co robi żle i żeby sie poprawiła lub zmieniła swoje zachowanie ...
Zaraz po tej właśnie rozmowie usłyszałam od Krzyśka ze jest głupkiem ze ma tak kochana kobie przy sobie a gada takie bzdury....
bb7 - nioo to mam nadzieje ze już dotarło do niego i jest teraz szcześliwy:)

uuuu a ile to razy ja mówiłam że się wyprowadzę ,, a ile razy słyszałam że mam kogoś nie do zliczenie ,,, :-D

szczęśliwa mogę mówić po imieniu??? no właśnie ja też mówię o co mi chodzi a on nie wiem czy nie słucha czy co już nie wiem jak do niego dotrzeć
jesteśmy razem 9 lat kocham go ale powoli brak mi sił

mamo pewnie że poczekam :):)
Jasne Agnieszka jestem .....:)
Mówie ci z facetami trzeba ostro i na temat ....najlepiej bedzie jak powiesz mu ze chcesz porozmawiac i to szczerze ...... i nie tak np w trakcie robienia obiadu.... tylko spokojnie np wieczorem ..... Powiedz co cie boli że go kochasz bardzo ale brak ci sił .... ze boli cie to jak cie traktuje i zapytaj jak on by sie czuł gdybyś ty była na jego miejscu a on na twoim ... i gdybys ty ciągle olewała jego i w ogole nie słuchała....
SORBUŚ - kochana co ty za brednie opowiadasz ...... masz zostać na tym wątku.....

Ostatnia edycja:
KINGA- chcemy zrobic spotkanie i napisz na PW do Agnieszki kiedy Ci pauje i miejscowosc gdzie mieszkaz bo bedziemy wyznaczaly srodek na spotkanie-jaka miejscowosc-jak Aga dostanie wiadomosci to pod suwaczkiem wklei link i tam bedziemy widzialy jakie kto ma propozycje....
dziękuję za odpowiedz:happy2:
lecz do Agnieszki to ja raczej pw nie napiszę:no:
a co do spotkania to ja i tak odpadam bo nie mam czasu niestety na takie wypady.
Życzę Wam udanego spotkania!!!!
:tak:

Zmykam

SORBUŚ - kochana co ty za brednie opowiadasz ...... masz zostać na tym wątku.....

głupio mi bo sie tak dopominałam jeszcze ehh - człowiek czasem taki glupi i nie pomysli w ogóle :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka - Szczęśliwa ma rację musisz pogadać z nim najlepiej na spokojnie bo inaczej ciągle będą nieporozumienia bezsensowne wychodzić na wierzch

Agnieszko miło mi Iwona :) no to spróbuję jeszcze tak jak Ty mi radzisz, może się uda
chodź on nie widzi u siebie winy i zawsze odwraca kota ogonem ale zobaczymy, spróbować można to nic nie kosztuję a pomóc może :)
marylka wiesz może jestem bardziej wrażliwa teraz, może za dużo wymagam ale moim zdaniem facet czasem zapomina że jesteśmy kobietami no i oczywiście uważają że jak jesteśmy już ICH to nie muszą się już starać zabiegać itd itp

Ostatnia edycja:
głupio mi bo sie tak dopominałam jeszcze ehh - człowiek czasem taki glupi i nie pomysli w ogóle :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka - Szczęśliwa ma rację musisz pogadać z nim najlepiej na spokojnie bo inaczej ciągle będą nieporozumienia bezsensowne wychodzić na wierzch
Przestan głuptasku takie rzeczy gadac :):)i nie martw sie jest ok:)
Iwonko- mówie ci szczera rozmowa naprawde pomaga ..... i też mówiłam Krzyśkowi ze ja tez mam uczucia i ze nie jestem tylko na "przynieś podaj pozamiataj" bo to nie o to chodzi w związku.... jak mu opowiedziałam jak to wygląda to mu było głupio ze tak postepuje .... i sie zmienił fakt dalej jest obrażalski ale nie tak jak wcześniej ....

Ostatnia edycja:
hej hello!!!wpadam ostatni raz,bo zaraz pakowanie,a chcemy wcześniej jechac do rodziców i pójść z Alą do figloraju:tak::-).a mój M śpi,regeneruje się przed biegiem.
co do kłótni z M,to czasem jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,że ho ho!też nie jestem z tych popuszczających facetowi,jestem cierpliwa,ale do czasu:tak:

młodam,iwonka2b mam nadzieję,że @ wkrótce do mnie zawita,będę wiedziała,że wszytsko się reguluje:tak:.ja wybrałam to 1 opak tabsów anty,ale @ po nich nie dostałam i więcej nie biorę:no:

sorbuś no nie przesadzaj,wszytsko jest ok:tak::-)

bb77 WITAJ:tak::-)

kinga dobrze,że wyniki ok:tak:.a co do spotkania...hmmm,to myslę,że każda z nas będzie mieć problem z czasem,ale będziemy próbować:tak:

marylka szalona kobieto,zamęczysz te żołnierzyki:tak::-D:-D.będzie dobrze,zobaczysz:tak::-)

zapmarta dzięki:tak:.na wygrana nie liczymy,chodzi o to,żeby czas polepszyć:tak:.

mama jak pogoda u Ciebie???

szczęśliwa jak tam mdłości??

reklama
szczęśliwa mogę mówić po imieniu??? no właśnie ja też mówię o co mi chodzi a on nie wiem czy nie słucha czy co już nie wiem jak do niego dotrzeć
jesteśmy razem 9 lat kocham go ale powoli brak mi sił

mamo pewnie że poczekam :):)

takie kupiłam uwielbiam ciuszki dla dzieci :):) no i body z misiem :) no i gryzaka no i grzechotkę :-) kurczę całą wypłatę bym wydała a i tak bym wszystkiego co mi się podoba bym nie kupiła
Zobacz załącznik 245580
chyba w kazdym związku tak jest i mi sie zdaje że to "zjawisko " sie powtarza co kilka lat :( niestety ja ostatnio miałam taką awanture w długi weekend :( ale juz jest dobrze i u Ciebie też tak będzie po prostu faceci sa prawie doskonali :):):):) a wiecie parwie robi różnice :):):):)

mama spoko możesz nazywać "rzeczy " po imieniu ja z tych mniej delikatnych ;-):-D:-D:-D

bb77 witaj wszystkie tu o tobie myślałyśmy

Dziewczyny strasznie Was przepraszam !!!, że tak się wcisnęłam na zamknięty - ja kompletnie źle zrozumiałam - nie doczytałam po prostu - myślałam ze dopiero teraz go zakładacie - i ze wszystkie, że tak powiem będziemy tam nowe ( tylko pytałam czy mogę dostać zaproszenie bo jestem tu krótko i ze nie wszystkim wyślesz )- dopiero jak poczytałam to się zorientowałam ze już od dawna on istnieje - a ja się tak wepchnęłam - przepraszam bardzo - strasznie mi głupio
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - myślę, że jeszcze na mnie za wcześnie na tym wątku - Agnieszko proszę usuń mnie narazie

Ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pięknie prosze o stawienie się w szkrabie jutro na pokazie na widowiskowego kopa w 4 litery za kare będziesz miała widownie za te głupoty i za to wykreslanie skoro jesteś na wątku to znaczy że my wyraziłysmy na to zgode i chęć byś tam była i koniec kropka no

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry