reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama,zapmarta dziękuję :-)
Iwonka o tak tak fryzjer poprawia humorek ;-) jesteś potrzebna i atrakcjna, a faceci są czasem mało domyślni i można im walić prosto z mostu co i jak bo inaczej nie zrozumieją, a już na pewno mało domyslni :-p
Kinga fajno, że wynini są OK.
bb nadrabiaj i opowiadaj.:-)

bb77-no wkoncu wlecialas,jak po wizycie?????????????????????????????
MARYLKA-dobre podejscie,a moze w tym cyklu spróbujcie przytulac sie co 2 dni-moze za czesto i zolnierzyki nie maja szans sie zregenerowac-przepraszam ma nadzieje ze nie odbierasz tego zle-to taka moja rada i mojego ginek.on mi to powtarzal ,ze przy planowaniu dziecka trzeba dac czas chlopakom zeby dojrzeli....ale to bedzie Wasza decyzja:tak:
IWONKA2B-witam i Ciebie to wiesz co trzeba cos pomyslec i wzbudzic w Nim troche zazdrosci zeby zaczal myslec,ze ma w domu KOBIETE a nie tylko żonke i juz...:-);-)

Marylko rozwaliłas mnie tym tekstem o krechach :-D:-D:-D absolutnie się zgadzam

Ja robiłam ten bardzo czuły 10 mlU/ml tylko jedyne pocieszeni to takie ze po południu :sorry:
ale boli mnie brzuch ciągle tzn podbrzusze tak specyficznie - ciekawe co mi jest bo dawno u lekarza nie byłam oj dawno :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mama czyli polecasz przytulanie co drugie dzien ?? bo ja już nie chce robic tych testów owu :/

Taka mała prośba mówicie do mnie Sorbek albo Sorbuś - tak mniej oficjalnie jest :sorry: prosiłam o zmianę nicka admina ale mnie olał :cool2:

Ostatnia edycja:
mamo, mloda ja już nie mam siły jak powiem że coś mi nie pasuję to zawsze coś wymyśla że albo kogoś mam albo że z koleżankami za dużo czasu spędzam i że za dużo się nasłuchałam, oooo mam ochotę się spakować i wyjść hlip hlip
bb witaj :):):) co nowego u Ciebie??
kinga witaj cieszę się że wyniki ok :) to teraz będzie tylko lepiej :)

a co do przyjemniejszych rzeczy to właśnie wróciłam z zakupów kupiłam PATRYKOWI temu co się urodził 05.05 komplecik taki elegancki :):):) koszulkę w kratkę spodenki siuper :):) w sobotę idę w odwiedziny

kurczę ale zimno jest dziś u mnie brrrrrrr

Ostatnia edycja:
:-) nie da rady was nadrobić :-D:-D więc co po krótce ...
:-) u mnie wszystko w porządku poza tym że za kilka dni komunia mojej małej a ja nie mam co włożyć :szok::szok: tu i uwdzie za ciasne :-D,, ale trudno co się nie robi dla fasolki ,, .Mój pan mąż zareagował tak ,, :-D śiedział sobie wygodnie po pracy coś tam narzekał jacy to bandyci źli jak to on ,a ja tak między słowami """ kochanie udało się nam jestem w ciąży biorę autko i lecę na zakupki potrzebujesz czegoś --- a on nie -- chwila ciszy iiii co ??? w takim razie czołgiem nigdzie nie jedziesz on ma traz urlop na 9 miesięcy :-D:-D, W pierwszej chwili nie zajarzył co powiedziałam :-D:-D.. nie źle co ??

SORBUŚ- nie sprawy skoro tak wolisz;-)ja takie zalecenie dostalam od mojego ginek no i mam tak "zrobione" dzieci:tak:wiadomo jak miną dni plodne i ma sie ochote czesciej to tak,ale w TYCH dniach poleca co 2 dzien:tak:bo tak to sie "ślepakami "strzela-ze tak kolokwialnie napisze-bez urazy oczywiscie ze tak przedmiotowo napisalam.....
SZCZESLIWA -widzialam kto wlecial,ciekawe jak po wizycie u bb-pwenie zanim nadrobi to troche poczekamy:tak:;-)
IWONKA2B- pewnie,ze dostaniesz zaproszenie tylko Agnieszka musi wrocic bo to Ona wysyla-poczekasz???;-)i super prezent kupilas dla malego faceta:tak::-D
KINGA- chcemy zrobic spotkanie i napisz na PW do Agnieszki kiedy Ci pauje i miejscowosc gdzie mieszkaz bo bedziemy wyznaczaly srodek na spotkanie-jaka miejscowosc-jak Aga dostanie wiadomosci to pod suwaczkiem wklei link i tam bedziemy widzialy jakie kto ma propozycje....

mamo, mloda ja już nie mam siły jak powiem że coś mi nie pasuję to zawsze coś wymyśla że albo kogoś mam albo że z koleżankami za dużo czasu spędzam i że za dużo się nasłuchałam, oooo mam ochotę się spakować i wyjść hlip hlip

a co do przyjemniejszych rzeczy to właśnie wróciłam z zakupów kupiłam PATRYKOWI temu co się urodził 05.05 komplecik taki elegancki :):):) koszulkę w kratkę spodenki siuper :):) w sobotę idę w odwiedziny
Tak to jest czasami niestety wiem po sobie ....Ja jak kiedyś kłóciłam sie z moim to też mi gadał że kogoś napewno mam i tylko szukam żeby go zostawić .... wiec mu to wytłumaczyłam dosyc ostro .... powiedziałam ze jak jeszcze raz usłysze taki głupi tekst to sie spakuje i tyle mnie zobaczy.... Bo jeżeli coś mi sie nie podoba to o tym mówie i nie dlatego ze mam kogoś na boku tylko dlatego żeby poprawic relacje miedzy nami .... Po to wyrzucamy to z siebie żeby druga osoba mogła dostrzec to co robi żle i żeby sie poprawiła lub zmieniła swoje zachowanie ...
Zaraz po tej właśnie rozmowie usłyszałam od Krzyśka ze jest głupkiem ze ma tak kochana kobie przy sobie a gada takie bzdury....
bb7 - nioo to mam nadzieje ze już dotarło do niego i jest teraz szcześliwy:)

Ostatnia edycja:
reklama
szczęśliwa mogę mówić po imieniu??? no właśnie ja też mówię o co mi chodzi a on nie wiem czy nie słucha czy co już nie wiem jak do niego dotrzeć
jesteśmy razem 9 lat kocham go ale powoli brak mi sił

mamo pewnie że poczekam :):)

takie kupiłam uwielbiam ciuszki dla dzieci :):) no i body z misiem :) no i gryzaka no i grzechotkę :-) kurczę całą wypłatę bym wydała a i tak bym wszystkiego co mi się podoba bym nie kupiła
20100514035.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry