maryla86
Fanka BB :)
no ja juz po testowaniu ale jedna krecha nastepnym razem bede miała 2Witam wieczornie :-)
Ale produkcja ... nie macie litości !!! U nas jakiś strasznie zabiegany ten tydzień i czasu na BB niewiele ... ale od przyszłego tyg obiecuję poprawę ;-)
ja jednak odpuściłam testowanie ... poczekam jeszcze trochę, bo jak na razie organizm przy karmieniu świruje totalnieM ma za niecały miesiąc urodziny i po cichu liczę, że dostanie teścik z 2 krechami jako dodatek do prezentu
mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udałomasz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach
ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej
![]()
szczęśliwa, miłego przytulaniai kciukasy, żeby mdłości Cię przestały męczyć
maryla, testuj !!! trzeba powiększyć klub zaciążonych :-) jak się testowanie na dobre rozkręci, to może i ja się skuszę ...
margolcia, u nas też pogoda do banikręcę z młoda kółka dookoła bloku, bo strach się oddalić od domu ... co chwilę ulewa
powoli już nie mam w czym chodzić, bo pranie schnie 3 dni i dalej mokre
Zmykam kolacyjkę robić, bo M zaraz wraca ;-)
wiem bo my piszemy z supermenkamimarylko - ja nad tym samym się zastanawiam, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...
czy to do mnie było?
ja też jestem jedynak i wiem co to znaczy ...lubię Cie bardzo bardzo i gniewać nie zamierzam :-), chcę tylko motywować - sama tego potrzebuję a nie ma skąd wziąć ...
to miłego przytulanka :-)
a ja słomiana wdowa dziś, bo mężuś pojechał do mieszkanka podłogę w kuchni i przedpokoju impregnować ... ten specyfik ponoć bardzo szkodliwy jest, a nie da się uniknąć wdychania, wiec zdecydowaliśmy nie narażać Natalci na takie coś ...
i chodziłam po allegro i w głowie mi się zakręciło od tych różności ...
no to super że wizyta udanaelleth - jestem jestem - to co z tą kawą?
No to tak - pani doktor mi pogratulowała i załamała ręce jednocześnie bo tak naprawdę nic mi prócz wapna nie może dać i poleciła mi taki aerozol gripstopKarola dostała pulneo a obie dostałyśmy witaminę c i wapno
Obie osłuchowo czysto i mamy pozwolenie na wychodzenie na dwór
Koleżanka miała do mnie zajrzeć to złapałam ja jak szła na zakupy to poszłyśmy razem i nas burza złapała - bosko było
Pokropiło, dwa-trzy razy zagrzmiało i słońce wyszło a wszystko w ciągu 10 minut
![]()
popierwa w 100% i prosze o powtórke bo u mnie nadal saOgłaszam akcję przeganiania chmur!!!!
Chmury, chmury idźcie precz, ja chcę słońce dzisiaj mieć!!! Prawie rymale może też podziała
oj biedaku , mam nadzieje że Karoli nic nie będziezap ??? A czemu?
k..wa mać - właśnie zauważyłam skład pulneo - już wylałam go do kibla - nie będę truła znowu dziecka - teraz żałuję że nie sprawdziłam wcześniej ze to to samo co EurespalSzlag by trafił - mam nadzieję że nic Karoli nie będzie
Ostatnio po tym gównie w szpitalu wylądowała z odwodnieniem po 10 dniowej biegunce
![]()
mama no własnie mi i Kasi chyba brak tej organizacjiELLETH- ja czasem tez tak mam...;-)ale widzisz juz sie babki zlecialy
JOL- dziekuje Ci kochana,ja licze na to ze sie uda ale nie nastawiam sie ze szybko...moze sie zdziwie;-)zobaczymy!!!ukochaj 4-m-czna Zuzanke
to obie mamy Zunie
KPI,MARYLKA- nie wiem o co kaman bo zadna z nas nie jest tu 24 h na dobe-jesli o mnie chodzi to odpalam kompa jak odwioze Zuze do przedszkola,zanim sie pozalacza wszystko to robie sniadanko i jak jemy z Domisiem to sobie nadrabiam i robie pierwszy odpis,potem Domi bryka na gore a ja do pozadkow,ale mam Was na oku...jak sprzatne to zasiadam z kawa na BB Domi jak chce na dwor to Go wypuszczam na ogrod a jak chce na spacer to idziemy...jak jest na ogrodzie to robie miesko na obiad ,pisze z Wami,robie henne i gadam przez tel-umiem robic 4 rzeczy na raz a jak Domi zasypia to mam w domu wszystko zrobione i 3 godz.dla Was(choc w tym czasie jestem tez na ogrodzie jak Domi spi i moge spokojnie porobic swoje rzeczy bo On chce pomagac a nie przy wszystkim moze....po 16 jedziemy po Zuze i jak oni sie zejda to zabawa na 102 i tez moge miec Was na oku a jak Tomi wraca po 17 to juz jestesmy rodzinnie i nie siedze na BB.NIE WIEM JAK TO organizuja sobie dziewczyny pozostale ,ale ja tak wlasnie.
ZAPMARTA- witam wieczorkiem;-)
SOL- dobrze ze bylyscie u lekarza i juz wisz jakie leki podawac i sobie i Karoli,a jutro juz wraca mąż
my po kolacji pokapalismy krasnale,potrenowalismy nasza pozycjea teraz Tomi robi mi masarz stóp a ja z laptopem na kolanach skrobie...i wolno mi to idzie bo niewygodnie....
WISIEŃKA- jak tam ogarnelas wszystko w domku???
NIKA- masz jeszcze tego torta truskawkowego???jesli tak to poprosze 2 kawalki zawsze po przytulaniu zjadlabym cos slodkiego:-)