reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika JA POPROSZE :):):) !!! tak napisałam żeby nie było że potem mi braknie :):):) kurde ale sie zachłanna zrobiłam :):):):)

pysia: no ja tam mam nawijke nie powiem że nie bo kłamać nie lubie :):):) a do tego taka gaduła jestem że hej to w to mi graj jak mam coś opowiadać :):):):):) doradzać :):):) a że jusz troche poznałam gusta mam i sama wiem na co zwracać uwage i wogule jestem w temacie to moge sobie podyskutować :):):):)

kurcze tak mi sie podoba ta dostawa ciuchów że musze Wam te zdjęcia zrobić no i łóżeczko ze słoniem musze sfotografowac :):)

pysia a tym prawie mama to tak mnie nakręciłaś że jak mi odbije to będe jutro testowac jak nie wyjdzie to w sobote i w niedziele tez - a miałam byc rozważna :):):):)

reklama
MARYLKA, no wlasnie jak sie znasz na tym wszystkim to nic tylko doradzac klientom :)))
Wlasnie. Czas na nowe zdjecia na blogasku, bo ostatnie to z marca sa az :p

MARYLKA - Ty raptusie - miałaś wytrzymać do niedzieli:-D:-D
MAMA - nic się nie martw na zapas;-) Życzę Ci z całego serca żeby było dobrze i żebyś szybko chodziła z duuużym brzuszkiem:tak::tak:
PYSIA - zazdroszczę pogody:happy: U nas się akurat dziś zepsuła i zrobiło się zimno - brrr

MARYLKA- a co bedziesz rozwazna-testuj:tak:
my juz po kawce i teraz znikam na troche posiedziec z rodzinkom;-)
pewnie wlece wieczorkiem;-)

NIKA, ja poprosze torcika byleby nie za slodki byl :))) a truskawki uwielbiam wprost :)
MARYLKA, kurde... chcialabym zebys byla w tej upragnionej ciazy. Jak Ty wszystko piszesz i w ogole... widac, ze bardzo bardzo nie mozecie sie doczekac fasolki :) mam nadzieje, ze udalo sie Wam w tym cyklu :)))

MARYLKA, nika, nu pogoda piekna po prostu

Lecimy na ten spacerek chyba

Nioo to zmykaj do rodzinki :):)
Ja też za chwilke bede zmykac bo mój kochany nerwusek bedzie wracał z pracki :):) wiec musze nadrobić wczorajsza cisze he he juz mi dzisiaj powiedział ze jak tylko wróci to sie bedziemy przytulac :):)

brrrr
co za pogoda!!! nie można nic zaplanować, bo zwariował maj w tym roku. Ja już chcę słoneczko i bez deszczu dni....

Spać mi się chce cały dzień..

Czy są jakieś nowe zaciażone od dzisiaj??? Bo teraz to się zmienia z dnia na dzień :D:D a ja na bieżąco nie mam szans być, także najważniejsze czy są nowe przyszłe mamuśki. :):)

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:

reklama
brrrr
co za pogoda!!! nie można nic zaplanować, bo zwariował maj w tym roku. Ja już chcę słoneczko i bez deszczu dni....

Spać mi się chce cały dzień..

Czy są jakieś nowe zaciażone od dzisiaj??? Bo teraz to się zmienia z dnia na dzień :D:D a ja na bieżąco nie mam szans być, także najważniejsze czy są nowe przyszłe mamuśki. :):)
no dobrze mówisz kobietko :) co to za maj ??? ja też chcem już słoneczko :):):)

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:
twardzielka jestes :) tyle nadrobiłaś :) no ale dziewczyny nie maja pod tym względem litości stukają i stukają :):):)

NIKA, ja poprosze torcika byleby nie za slodki byl :))) a truskawki uwielbiam wprost :)
MARYLKA, kurde... chcialabym zebys byla w tej upragnionej ciazy. Jak Ty wszystko piszesz i w ogole... widac, ze bardzo bardzo nie mozecie sie doczekac fasolki :) mam nadzieje, ze udalo sie Wam w tym cyklu :)))

MARYLKA, nika, nu pogoda piekna po prostu

Lecimy na ten spacerek chyba
dzięki kochana jestes zawsze tak we mnie wierzysz i tak mi kibicujesz :) zresztą jak Wy wszystkie :-):-):-)

mowisz ????? no nie wiem sama , jest sens robic co chwila test????? yobacye rano :-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry