reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie babeczki dziś u mnie brak czasu więc nie nadrobiłam :( ale serduchem jestem z Wami i stale myśle co tam u moich staraczek :)
pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Dopiero wróciłam z pracy i ledwo zipie. Teraz jeszcze mnie czeka wyładunek auta. Stojaki muszą powędrować do piwnicy bo ledwo się mieszczę w moim autku. Nie wiem czy dam radę dziś popisać ale pewnie was poczytam. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam.

Witam wieczornie :-)
Ale produkcja ... nie macie litości !!! U nas jakiś strasznie zabiegany ten tydzień i czasu na BB niewiele ... ale od przyszłego tyg obiecuję poprawę ;-)

ja jednak odpuściłam testowanie ... poczekam jeszcze trochę, bo jak na razie organizm przy karmieniu świruje totalnie :baffled: M ma za niecały miesiąc urodziny i po cichu liczę, że dostanie teścik z 2 krechami jako dodatek do prezentu :tak:

mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udało :tak: masz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach :baffled: ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej :rofl2:

szczęśliwa, miłego przytulania :-p i kciukasy, żeby mdłości Cię przestały męczyć :tak:

maryla, testuj !!! trzeba powiększyć klub zaciążonych :-) jak się testowanie na dobre rozkręci, to może i ja się skuszę ...

margolcia, u nas też pogoda do bani :angry: kręcę z młoda kółka dookoła bloku, bo strach się oddalić od domu ... co chwilę ulewa :wściekła/y: powoli już nie mam w czym chodzić, bo pranie schnie 3 dni i dalej mokre :baffled:

Zmykam kolacyjkę robić, bo M zaraz wraca ;-)

MARYLA, spoko. Nie ma sprawy. Trzymam kciukasy jak najmocniej potrafie :)))

My po spacerku :))) bylismy na lodach i u tesciow, pozniej przytulanko i czas dla siebie :)

kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiem :(:(:(:( no ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze :):):):):):)
:)

marylko - ja nad tym samym się zastanawiam :crazy:, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...

kochan Kasiu prosze nie gniewaj sie na mnie i mniej cierpliwość do wyrodnego jedynaka i pamiętaj że mnie lubisz tak więc stronke zaczne kończyć najpuźniej w poniedziałek błagam nie biczuj mnie, kurde ale bałam sie Ci przyznac :(

czy to do mnie było?
ja też jestem jedynak i wiem co to znaczy ...lubię Cie bardzo bardzo i gniewać nie zamierzam :-), chcę tylko motywować - sama tego potrzebuję a nie ma skąd wziąć ...:no:

MARYLA, spoko. Nie ma sprawy. Trzymam kciukasy jak najmocniej potrafie :)))

My po spacerku :))) bylismy na lodach i u tesciow, pozniej przytulanko i czas dla siebie :)

to miłego przytulanka :-)

a ja słomiana wdowa dziś, bo mężuś pojechał do mieszkanka podłogę w kuchni i przedpokoju impregnować ... ten specyfik ponoć bardzo szkodliwy jest, a nie da się uniknąć wdychania, wiec zdecydowaliśmy nie narażać Natalci na takie coś ...

i chodziłam po allegro i w głowie mi się zakręciło od tych różności ...

Ja tylko dziś witam i pozdrawiam moje Babeczki :)). Nie miałam dziś czasu. Będę jutro. BUUUUUUziaki

elleth - jestem jestem - to co z tą kawą?

No to tak - pani doktor mi pogratulowała i załamała ręce jednocześnie bo tak naprawdę nic mi prócz wapna nie może dać i poleciła mi taki aerozol gripstop :sorry: Karola dostała pulneo a obie dostałyśmy witaminę c i wapno :-D Obie osłuchowo czysto i mamy pozwolenie na wychodzenie na dwór :-D Koleżanka miała do mnie zajrzeć to złapałam ja jak szła na zakupy to poszłyśmy razem i nas burza złapała - bosko było :-D Pokropiło, dwa-trzy razy zagrzmiało i słońce wyszło a wszystko w ciągu 10 minut :-D

KPI, juz poprzytulane hi hi

llllllllubie przed lustrem :))))
Dla coreczki ogladalas rzeczy na allegro?

reklama
Witaj KPI - a czego szukałaś na allegro:happy: Pewnie coś dla Natalci:tak::tak:
ELLETH - no właśnie- co tu tak cicho dziś wieczorem:szok:
SOL - hejka:-) no to w sumie dobre wiadomości:tak:
PYSIA - to milutko :-D:-D:-D
EWCIA - pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry