reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny po południowo i zapraszam na kawke :-) . Ja z prosba do Was planuje zrobic dla męża tort na urodziny znacie moze jakis dobry przepis na krem do przełożenia kupiłam taki z torebki ale chciałabym zrobic cos innego z góry dziekuje.

reklama
Mama - ja mam urodzinki 1 sierpnia:):) zjadłam juz sobie :):) znów mam spokój na jakieś dwie godzinki hehe
Czesc Fleur i Ewcia:)

cześć EWCIA822- ja tez musze drugi raz odkurzyc bo mam na dole ciemne panele a moje dzieci wlasnie ciastka jadly i widac kazdy okruszek:dry: to przyjemności z kolezanka:tak:
NIKA- jak tam Tobie dzien mija???
pewnie za chwile Wisieńka do nas dolaczy po pracy....a nie,cos pisala wczoraj ze jakies zebranie ma w pracy i bedzie pozno...:sorry2:
SZCZESLIWA- ja mam 27 lipca a DOMI 30 lipca:)))

Ostatnia edycja:
Aga dopiero teraz zauważyłam ten drugi suwaczek ale ze mnie gapa :tak: kiedy masz urodziny?
...a już wiem no to Tobie i mamie szykują się lipcowo-sieprniowe imprezy:))
EwkaWitaj!
słoneczka życzę i miłej kawki:)
Fleur witaj!
Ja niestety nie umiem tortów robić także nie pomogę:)

Ostatnia edycja:
Aga dopiero teraz zauważyłam ten drugi suwaczek ale ze mnie gapa :tak: kiedy masz urodziny?
EwkaWitaj!
słoneczka życzę i miłej kawki:)
Fleur witaj!
Ja niestety nie umiem tortów robić także nie pomogę:)

Urodzinki mam 1 sierpnia :):):):) nie wiem czy go nie zmienie na ciemniejszy bo może sie troszeczke zlewa z tym 1 i dlatego:p:p

Czas na kawusie, a po niej idziemy na spacerek mmmmm.... pogoda jest cudowna. Jest wrecz upalnie. Az zal siedziec w domciu

FLEUR- hejka:tak:a ja czesto robie ale murzynka albo serniki albo jablecznik:tak:takich z kremem nie robie bo dla nas za slodkie i tez nie pomoge:sorry2:
za pol godzinki bedzie Tomi i wypijemy kawke:tak:
SZCZESLIWA- moze zamiast misia daj tygryska bedzie bardzie rzucajacy sie w oczy;))choc ja tam wszystko dojrze-Tomi mowi ze powinnam w policji w dochodzeniówce pracowac:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Aga Ja osobiście też bym zmieniła na ciemniejszy:)
Już zmieniłam :):)
cześć EWCIA822- ja tez musze drugi raz odkurzyc bo mam na dole ciemne panele a moje dzieci wlasnie ciastka jadly i widac kazdy okruszek:dry: to przyjemności z kolezanka:tak:
NIKA- jak tam Tobie dzien mija???
pewnie za chwile Wisieńka do nas dolaczy po pracy....a nie,cos pisala wczoraj ze jakies zebranie ma w pracy i bedzie pozno...:sorry2:
SZCZESLIWA- ja mam 27 lipca a DOMI 30 lipca:)))
Mama - ja juz to pisałam ale napisze jeszcze raz dla Ciebie :)
Ja mam 1 sierpnia moja mama ma 2 sierpnia Krzysiek 3 sierpnia mój szwagier 9 sierpnia a mój tatko 19 sierpnia heheh fajnie co:p

reklama
Aga pamiętam pisałaś o tym sierpniu ale będą imprezy:))
Teraz suwaczki wyglądają lepiej:)
mama życzę smacznej kawusi z mężem:))

Ja na razie znikam bo idę po synka do przedszkola,potem obiadek i jedziemy na zakupy także zajrzę do was wieczorem albo jutro rano:)
Miłego popołudnia !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry