reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj jest tego wszystkiego na allegro, ze glowa mala :) ale nie ukrywam, ze lubie zakupy przez internet. Wlasnie zamowilam dwie bluzeczki na lato pikne :)))
A i zaproszenia dzis projekt zaakceptowalam i maja mi napisac jak wysla zaproszenia uff..mam nadzieje, ze jutro wysla

Oj jest tego wszystkiego na allegro, ze glowa mala :) ale nie ukrywam, ze lubie zakupy przez internet. Wlasnie zamowilam dwie bluzeczki na lato pikne :)))
A i zaproszenia dzis projekt zaakceptowalam i maja mi napisac jak wysla zaproszenia uff..mam nadzieje, ze jutro wysla

No to już wszystko pozałatwiane;-) Czy Wam jeszcze coś zostało?

NIKA, bardzo milutko hehe. ide chyba w kime z Moim, bo mnie spanie bierze a trzeba przezyc jakos w pracy ... a juz prawie wszystko zalatwione. No jeszcze spowiedz, poradnia 2 spotkania i koniec i nie wiem co z dniami skupienia, czy musimy na tym byc. Ksiadz nic nie wspominal o tym

Ogłaszam akcję przeganiania chmur!!!! :):)

Chmury, chmury idźcie precz, ja chcę słońce dzisiaj mieć!!! Prawie rym :D:D ale może też podziała

Ja już założyłam nawet taki wątek na zamknietym i fotkę wstawiłam tylko Ja bo dziewczyny nie mają chyba ochoty się pokazać:((
mamy ochotę, ale na otwartym mogę wstawiać fotki a tam nie, ciekawe czemu ???

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:

czyli do przodu !!!! bardzo dobrze, wszystko trzeba sprawdzać, każdy wariant aby dzidzia była.

Dopiero wróciłam z pracy i ledwo zipie. Teraz jeszcze mnie czeka wyładunek auta. Stojaki muszą powędrować do piwnicy bo ledwo się mieszczę w moim autku. Nie wiem czy dam radę dziś popisać ale pewnie was poczytam. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam.

wisieńka, i ja jakaś dętka jestem. Zmęczona na maxa i taka jakaś ... czekamy co ?

zap ??? A czemu?

k..wa mać - właśnie zauważyłam skład pulneo - już wylałam go do kibla - nie będę truła znowu dziecka - teraz żałuję że nie sprawdziłam wcześniej ze to to samo co Eurespal :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Szlag by trafił - mam nadzieję że nic Karoli nie będzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ostatnio po tym gównie w szpitalu wylądowała z odwodnieniem po 10 dniowej biegunce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Co za los jak ja jestem to nikogo nie ma, a jak sobie idę to się laski zlatują:blink:
ELLETH- ja czasem tez tak mam...:tak:;-)ale widzisz juz sie babki zlecialy:-D
Witam wieczornie :-)mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udało :tak: masz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach :baffled: ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej :rofl2:
JOL- dziekuje Ci kochana,ja licze na to ze sie uda ale nie nastawiam sie ze szybko...moze sie zdziwie;-):tak:zobaczymy!!!ukochaj 4-m-czna Zuzanke:tak:to obie mamy Zunie:-D
marylko - ja nad tym samym się zastanawiam :crazy:, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...
KPI,MARYLKA- nie wiem o co kaman bo zadna z nas nie jest tu 24 h na dobe-jesli o mnie chodzi to odpalam kompa jak odwioze Zuze do przedszkola,zanim sie pozalacza wszystko to robie sniadanko i jak jemy z Domisiem to sobie nadrabiam i robie pierwszy odpis,potem Domi bryka na gore a ja do pozadkow,ale mam Was na oku...jak sprzatne to zasiadam z kawa na BB Domi jak chce na dwor to Go wypuszczam na ogrod a jak chce na spacer to idziemy...jak jest na ogrodzie to robie miesko na obiad ,pisze z Wami,robie henne i gadam przez tel-umiem robic 4 rzeczy na raz a jak Domi zasypia to mam w domu wszystko zrobione i 3 godz.dla Was(choc w tym czasie jestem tez na ogrodzie jak Domi spi i moge spokojnie porobic swoje rzeczy bo On chce pomagac a nie przy wszystkim moze....po 16 jedziemy po Zuze i jak oni sie zejda to zabawa na 102 i tez moge miec Was na oku a jak Tomi wraca po 17 to juz jestesmy rodzinnie i nie siedze na BB.NIE WIEM JAK TO organizuja sobie dziewczyny pozostale ,ale ja tak wlasnie.

ZAPMARTA- witam wieczorkiem;-)
SOL- dobrze ze bylyscie u lekarza i juz wisz jakie leki podawac i sobie i Karoli,a jutro juz wraca mąż:tak:

my po kolacji pokapalismy krasnale,potrenowalismy nasza pozycje:rofl2::rofl2::rofl2:a teraz Tomi robi mi masarz stóp a ja z laptopem na kolanach skrobie...i wolno mi to idzie bo niewygodnie....:sorry2:
WISIEŃKA- jak tam ogarnelas wszystko w domku???
NIKA- masz jeszcze tego torta truskawkowego???:sorry2:jesli tak to poprosze 2 kawalki zawsze po przytulaniu zjadlabym cos slodkiego:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry