reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SZCZESLIWA- pamietam jak wypisalas te Wasze imprezki;-):tak:
AGNIESZKA- lec po synka:tak:pewnie steskniona;-)
Nioo nasze imprezki... kurde teraz w niedziele śmigam na tą komunie i mam nadzieje ze nie bede źle sie czuc bo nie chciałabym przesiedziec całej mszy w aucie.... i do tego jeszcze ma padac ehhh...

jeżynka, agnieszka.kk i reszta dziewczyn - chętnie też podzielę się fotkami z Wami tylko na zamkniętym trzeba to robić w taki jakiś dziwny sposób ... a ja nie umiem :crazy: ...
może "nowsza część z nas" jest na naszej klasie ...

mama05 - z całego serduszka życzę CI, żeby tym razem było inaczej ;) i żebys nie musiała długo czekać na dzieciątko :-)

kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiem :(:(:(:( no ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze :):):):):):)
ja miałam klientke i tak gadam z nią i gadam i ona pyta ja odpowiadm i doradzam a ona na koniec jak to dobrze pogadac z doświadczoną mamą :):):):):):):) no ale jak tak siebie posłuchałam to faktycznie nadawałam jakbym już z 5 odchowała :):):):):):):):):):):):) potem wpadła mama i kazała prezentować nowe ciuszki :):):):)

a teraz ide Was nadrobić żeby nie było że wiecznie o sobie :)

kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiem :(:(:(:( no ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze :):):):):):)
ja miałam klientke i tak gadam z nią i gadam i ona pyta ja odpowiadm i doradzam a ona na koniec jak to dobrze pogadac z doświadczoną mamą :):):):):):):) no ale jak tak siebie posłuchałam to faktycznie nadawałam jakbym już z 5 odchowała :):):):):):):):):):):):) potem wpadła mama i kazała prezentować nowe ciuszki :):):):)

a teraz ide Was nadrobić żeby nie było że wiecznie o sobie :)

Jak ja czasami wchodze po kilku godzinkach to już mam problem z nadrabianiem nie mówie jak nie zaglądałam tu w weekend oooo to było czytania a czytania:)

Czas na kawusie, a po niej idziemy na spacerek mmmmm.... pogoda jest cudowna. Jest wrecz upalnie. Az zal siedziec w domciu
no nie bądź taka podziel sie super pogodą :):) prosze :):)

Już zmieniłam :):)

Mama - ja juz to pisałam ale napisze jeszcze raz dla Ciebie :)
Ja mam 1 sierpnia moja mama ma 2 sierpnia Krzysiek 3 sierpnia mój szwagier 9 sierpnia a mój tatko 19 sierpnia heheh fajnie co:p
kurka ale macie imprezowe lato :) no no fajowo tak :) u nas jest co miesiąc ale to dobrze bo bym na prezenty nie wyrobiła :):)

jeżynka, agnieszka.kk i reszta dziewczyn - chętnie też podzielę się fotkami z Wami tylko na zamkniętym trzeba to robić w taki jakiś dziwny sposób ... a ja nie umiem :crazy: ...
może "nowsza część z nas" jest na naszej klasie ...

mama05 - z całego serduszka życzę CI, żeby tym razem było inaczej ;) i żebys nie musiała długo czekać na dzieciątko :-)
kochan Kasiu prosze nie gniewaj sie na mnie i mniej cierpliwość do wyrodnego jedynaka i pamiętaj że mnie lubisz tak więc stronke zaczne kończyć najpuźniej w poniedziałek błagam nie biczuj mnie, kurde ale bałam sie Ci przyznac :(

MARYLA, hehe to fajnie, ze taki masz kontakt z klientami :))) Ty to juz prawie mama :)

reklama
MARYLKA , SZCZĘŚLIWA - no zasuwaja dziewczyny:szok::szok: Mnie też nie było 4 godziny i już kilkanaście stron:sorry2::-D:-D MY już sami więc teraz luzik:happy::happy:
Która ma ochotę na truskawkowego torta zapraszam:tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry