reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kameleon1610: zapraszamy do pisania u nas nigdy nie jest nudno a ja ponoć wszystkich rozśmieszam :):-D
"W tym miesiącu starania zacznę dopiero za tydzień," ja dopiero w grudniu :) a juz mi odbija i zastanawiam się jak powiedzieć męzowi że jestem w ciąży :-D:-D więc Tobie tylko tydzień został :):)

mama05 - jestem głupia i nieodpowiedzialna ale idę na te urodziny :/ nie mam gorączki a to najważniejsze :p

josephine - uuuu nie wiedziałam że masz plany aż taka gromadke mieć :D fajnie :) ja na razie chcę 1 a rodzeństwo dla niego dopiero po jakimś czasie i zobaczymy czy tylko na 2 sie skończy :)

kameleon1610 - witaj :) ja też jestem w tym wątku choć staranka zaczęłam już teraz :)

maryla - haha ty jak juz będziesz miała tych swoich bliźniaków i będziesz na porodówce, to położne ze śmiechu popadają jak muchy :D

wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne :blink:;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu :) i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała

no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co :confused: nic:no::-D

Dziewczyny,ja wam mówię-nie ma co czekać do jakiegoś miesiąca...wbrew pozorom zajsc w ciążęto jak wygrać ...troszkę mniej niż milion w lotka,ale jednak!ja się przygotowywałam że w grudniu lub styczniu zajdę a tu niestety,nie ma tak dobrze,moje plany wzięły w łeb..więc zaczynam drugi cykl starań,a nie jest powiedziane że się uda:wściekła/y:...kto wie,może dogonię Was do grudnia:no:

wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne :blink:;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu :) i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała

no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co :confused: nic:no::-D

ja pracuję w sklepie dziecięcym więc mam na co dzień śpioszki,i to czasem takie cuuudne:shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kameleon1610: nie będzie tak źle zobaczysz ja juz sie wystraszyłam że ty z rok sie starasz, miesiąc to nie dużo uda ci się pewno w tym cyku , zobaczysz będzie dobrze ja musze poczekac bo załozyłam własny biznes i mogła bym nie związać końca z końcem jakbym zaskoczyław w pierwszej próbie a poza tym jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke i jeszcze przez 6 m-cy nie moge zaciążyć bo szczepienie będzie nie ważne ale wcale sie nie zarzekam że nie zaczne wczesniej np w listopadzie :);-)
głowa do góry nie poddawaj sie ;-)

KAMELEON- wiadomo,ze zadko jest tak jak bysmy chcialy-plany sobie a zycie sobie. ja w pierwsza ciaze zaszlam w 1 cyklu-radosc i zdziwienie i po 9 tyg.szok bo poronilam:zawstydzona/y: o Zuzie staralismy sie juz 7 m-cy - bylo pod gorke:-( o Dominika juz "tylko"4 m-ce, zobaczymy jak bedzie tym razem...ja zaczynam od czerwca

kameleon1610: ja tez to mam na co dzień bo właśnie taki sklep prowadze :):);-) jak masz chwilke to zerknij na mojego bloga : SZKRAB ZAPRASZA

a przez ten aparat nawet zdjęcia nie moge wam wysłać z tymi spiochami :wściekła/y:

reklama
Mi się marzy dwójka szkrabów,jedno bym odchowała tak do 3 lat,i wtedy drugie,ale to wiadomo-sobie mogę tak wyliczać:-)...a czy więcej,hmmm,wiadomo,żeby mieć więcej dzieci,to i lepsza kasa musi być...bo gdybym miała zabezpieczenie finansowe,to i 4 byłaby super,zawsze to weselej,i na starość pociecha...aj,ja jeszcze nawet 1 dziecka nie mam,a tu tak wybiegać w przyszłośc...

witaj kameleon :)
no moze ci sie jeszcze uda w lutym i marcu :) albo anwet kwietniu jelsi poczatek i dzidzia z 2 tyg wczesniej sie urodzi :)
ja wlasnie mam na odwrot nie chc emiedzy styczniem-marcem, bo tutaj to wlasnie te dzieci traca jesli codzi o szkolnictwo. nie mozna dziecka ze stycznia czy lutego zapisac do klasy ze starszymi, np. tymi z pazdziernika czy grudnia. klas sie nie przeskakuje. wiec masz ryzyko ze twoje ebdzie najstarsze i najwieksze. pol biedy jak zdolne, a jak nie... to wtedy trauma ze mlodsze i mniejsz lepsze od niego. ja zaszlam o miesiac z apozno niz mialam... ( w ogole to mialam miedzy styczniem a marcem, zeby rodzic miedzy wrzesniem a grudniem). no i zaszlam na samym pocztaku kwietnia, termin okreslili mi na 5 styczen 2009!!!
na szczescie maly sie pospieszyl i sam z siebie 22 grudnia 2008. ale i tak bysmy wywolywali wczesniej, przed nowym rokiem, bo mialam problem z cukrem. a moja koelznka wywolala 2 tyg wczesniej, 29 grudnia, bo tez nie chciala miec tutaj dziecka ze stycznia :)
no... sie rozpislaam :) ja drugie dziecko planuje identycznie : miedzy wrzesniem a grudniem 2011 :)

maryla!!!!!! ty wyluzuj tak???? bo ja przed pierwszym tez bralam na kilka m-cy przed biale i ecri, a teraz to juz z grubej rury jade i na prawie dwa lata przed biore rozowe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry