mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLA- prosze Cie witam nowa staraczke-zapraszamy i zyczymy szybkich efektow;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne ;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała
no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co nic
Mi się marzy dwójka szkrabów,jedno bym odchowała tak do 3 lat,i wtedy drugie,ale to wiadomo-sobie mogę tak wyliczać:-)...a czy więcej,hmmm,wiadomo,żeby mieć więcej dzieci,to i lepsza kasa musi być...bo gdybym miała zabezpieczenie finansowe,to i 4 byłaby super,zawsze to weselej,i na starość pociecha...aj,ja jeszcze nawet 1 dziecka nie mam,a tu tak wybiegać w przyszłośc...
wiecie co tak mnie korci, zeby sobie czmychnać śpiochy takie ecri - więc uniwersalne ;-) z superaśnym kotkiem i napisem jestem twoim koteczkiem tatusiu i tak sobie pomyslałam że jakbym juz zaciażyła to bym zamiast bucików takie śpioszki męzuśkowi dała
no wiem wiem odbija i są jakieś rzuty na dekiel ale co ja poradze :-( no co nic