reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
polecam sie :-);-):-) no co przeciez przyszłe ani obecne mamy nie mogą być smutne - to ja chociaz tu mam pole do popisu :)

no i dupa znowu jestem zła robie zdjęćia ubranek z rozmiaru 62 dla jednej may a tu dupa coś nacisłam i aparat już mi nie robi ostrych zdjęć tylko takie rozmazane :wściekła/y::wściekła/y: będe musiała się mężowi podlizac zeby naprawił a przy okazji to pewno sie nasłycham :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARYLA- no widzisz tak to jest ze sprzetami,szkoda,za akurat teraz kiedy potrzebujesz go do pracy :-( no nic usmiechnij sie do meza i ustawi jak nalezy:tak:

polecam sie :-);-):-) no co przeciez przyszłe ani obecne mamy nie mogą być smutne - to ja chociaz tu mam pole do popisu :)
MARYLA- Ty jestes agentka,ze malo takich,juz widze co sie bedzie dzialo na porodowce jak juz tam zawitasz urodzic blizniaki:tak:

maryla hahahaha z tymi cyckami dobre :D to ja już swoje na baczność stawiam, bo niestety mam wielkie dydle jak u dojnej krowy i boje się że na starość niestety bedą tak jak mówisz - koło pepka :(

mama05 - dziękuję :) już zaaplikowałam sobie granulki :D w ogóle jakos tak lepiej sie czuję... korci mnie żeby jednak iść wieczorem na te urodziny - wiem niepoważna jestem :p

LOVELY- ja proponuje wylerzec i sie wygrzac:blink:ale Ty najlepiej wiesz jak sie czujesz JOSEPHINE- ogladalam na NK zdjecia Loepoldka-slodziak maly,piekne ma oczka- moja Zuzia tez ma takie brazowe:tak:

Marylka, zaraz do ciebie napiszę na priva i wezmę nocniczek i komplecik dla mojego Karolika. On chudziutki i drobniutki, więc będą pasować. Ledwo dobijamy do 8500g a już roczek nam stuka.
On ma taką piękną figurkę po mamusi:-D;-)

mama05, postów dziś więcej, od razu widać , że lepiej się czujesz. Już wiadomo zaraziłaś naszą lovely, nie ładnie.

josephine, popieram dziewczyny, bierz się za tą gromadkę od razu !!!

Marylka ja ci nie dam po "łapkach" za tego fast fooda, mnie się czasem zdarza coś zjeść :zawstydzona/y:

a ja zaraz zmykam do domku, bo moje chłopaki dziś się sami rządzą i nie wiem czy poznam mieszkanie:szok::-)

Hmm jakoś po Tobie tego nie widać;-) Też bym tak chciała:-D

No to podobnie jak ja:-) Ale wiesz co słyszałam że kobieta już tak ma jak już usidli faceta to organizm sam się już zaniedbuje i że średnio po ślubie młoda żonka zaokrągla w ciągu roku!!! :tak::tak: Trzeba się jakoś pocieszyć:-D:-D

jeeeeszcze nie widac :) narazie! zobaczymy za pare lat heeehehehehehhehehe
jak mi obzartswo doslownie i przenosnie bokiem wyjdzie ;)

LOVELY- ja proponuje wylerzec i sie wygrzac:blink:ale Ty najlepiej wiesz jak sie czujesz JOSEPHINE- ogladalam na NK zdjecia Loepoldka-slodziak maly,piekne ma oczka- moja Zuzia tez ma takie brazowe:tak:

dziekuje :) ja tam abrdzo lubie krowkowe slepka :) moja mama zawsze mowila' krowie placki anjlepsze " ;)
maryla padam! ale przestan z tymi uszami jamnika, nie strasz co!!! bo ja mam male a i tak widze roznice po ciazy jesli odzi o wyglad i jedrnosc a po 3 czy 4 ? to nie wiem co z nich zostanie i chyba ebdzie operacja choc na bazie jestem "anty" ale zobacze pozniej. moze widik katastrofy odmieni mi zdanie :)

dziewczyny!!! nie narzucac mi tu presji prosze!!! w planach sa 3-4 ale po 2 sobie obczaje jak ti bedzie, trzeba realnie :) bo moze mi sie odechce i wystarczy. choc bardzo bym nie chciala. poki co naparwde sobie nie wyobrazamy mniej niz 3... a najlepsze ze ja nie hce rodzic po 32 GORA 35 roku zycia... wiec zostalo mi jakeis 8 lat na 2 lub 3 ciaze :))))))))))))))))

a tak szczerze to nie chcialabym juz po 30-tce rodzic, ale wliczam taka mozliwosc biorac pdo uwage ze skoncze 25 lat i dopiero bede sie starac o 2-gie

Cześć !chciałam się przywitać z Wami!jestem na sąsiednim wątku/staraczki 2010/,ale z racji tego że nie udało mi się już raz zaciążyć,to wielkie prawdopodobieństwo że niedługo to przeniosę się do Was;)...ja póki co piję Folik,już 1,5 mca,idę na generalne badania do gina w piątek,zrobię jakie tylko się uda.W tym miesiącu starania zacznę dopiero za tydzień,a każdy nieudany cykl zbliza do 2011 roku,więc już niedługo.Tak pomyślałam,że fajnie gdyby dziecko pojawiło się po Nowym Roku,bo rodzić w listopadzie chyba bym nie chciała,żle mi się ten miesiąc kojarzy,a w grudniu to tak jakoś ostatni dzwonek w starym roku,dla dziecka to wogóle rok do tyłu....no nie wiem,co wyjdzie i kiedy,heh.W każdym razie chciałam dołączyć i do Waszego wątku;)

Mi się marzy dwójka szkrabów,jedno bym odchowała tak do 3 lat,i wtedy drugie,ale to wiadomo-sobie mogę tak wyliczać:-)...a czy więcej,hmmm,wiadomo,żeby mieć więcej dzieci,to i lepsza kasa musi być...bo gdybym miała zabezpieczenie finansowe,to i 4 byłaby super,zawsze to weselej,i na starość pociecha...aj,ja jeszcze nawet 1 dziecka nie mam,a tu tak wybiegać w przyszłośc...

josephine: wyluzuj napewno nawet po 4 porodzie będziesz świetnie wyglądac :)
mama05: no na porodówce może byc śmiesznie bo ja na zwykłym usg ginowi kawały opowiadam a on do mnie że mam go nie rozśmieszać bo zdjęcia nie może zrobić :) a moja kolezanka jak już po porodzie była i ją zszywali to powiedziała żeby jej przez przypadek całej dziury nie zaszyli - to sie nazywa poczucie chumoru po porodzie co:-D:-D:-D

a ja sie naczytałam na innym forum jak dziewczyny swoich męzów informowały o ciaży i ja tez juz bym chciała :tak:, no ale co jeszcze troche trzeba poczekać
ale jak ja bym chciała te bliźniaki i nie wazne czy dwie córe czy wersja mieszana czy dwuch łobuzów JA CHCE I JUŻ- jak na prawdziwą jedynaczke przystało :)

JOSEPHINE- ja tez chcialam urodzic dzieci do 30 i udalo sie:tak:tyle,ze od dobrych kilku m-cy naszlo mne na 3 baby i to juz bedzie urodzone w wieku 32 lat jesli uda nam sie zajsc. ale ciesze sie,ze nie ja jedna na tym forum chce miae 3 dzieci:tak::-) niewiem czemu,ale z kim nie rozmawiam kto ma 3 dzieci to kazdy mowi zgodnie,ze nie ma sie comartwic jak to bedzie bo "trzecie wychowuje sie samo przy starszej dwojce":-D coz,sprobujemy zobaczymy:tak: ASIUASIU-co tam u Ciebie,@ nadal brak:confused: MARYLA-jak tam aparat ,udalo Ci sia nastawic:confused:

reklama
mama05: dałam sobie spokuj z tym sprzetem niech mąż się martwi

zapamarta: napisał Ci wszystko na priva nr konta i kwote a nocnik może być zielony ???? bo niebieskiego już nie mam a różowy pewno Cię nie interesuje :-D

własnie doszłam do wniosku że to jest niesprawiedliwe że sa sposoby na chłopca i na dziewczynke na na bliźniaków nie ma :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry