reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no widzisz nie zauważyła, nie nadrobiłam wszystkiego, albo mi umkło
moja Ty opoko :)

mama05 - dokładnie tak robię - herbatki, mleczko, miód, cytrynka :) no i jedynie tran biorę i rutinoscorbin, ale chyba aż tak bardzo mi to organizmu nie zatruje nie? :)

Maryla - Jesteś taka agentka że normalnie mi cycki opadają jak czytam co ty wyrabiasz hehehe :D

LOVELY- tak trzymaj,mozesz kupic leki homeopatyczne one sa bezpieczne w ciazy np.oscillo...te granulki teraz wszystkie ktora zaczniemy starania bedziemy sie tak leczyc bo niewiadomo w ktorym cyklu sie uda:tak: ja juz teraz wiem czemu tak szybko wyzdrowialam-duzo sie smialam a smiech to zdrowie:-) a smialam sie z tego co tam Maryla pisze,co wyprawia itd:tak::-D

Ooo mama05 - dzięki że przypomniałaś!! przecież miałam takie granulki - lecę do kuchni po nie :D
Haha to może i na mnie ta kuracja śmiechem podziała?

Aaa i jeszcze jem sałatkę i sobie wcisnęłam do niej ząbek czosnku świeżego w ramach kuracji :)

lovely; cycki do góry i to już na bacznośc najlepiej :-D:-D i ja nie żartuje na dole to wszystkie będziemy nosić jako staruczki zamiast naszyjników :) bo wiecie po czym poznć młoda a po czym starą babke ?? młoda ma między cyckami wisiorek a stara pępek - nie dopuśćmy do tego NIGDY

JA WAS TU MIGIEM WSZYSTKIE WYLECZE fajnie brzmi dr. Maryla co :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mama05 no właśnie cierpliwość nie jest moją mocną stroną , no własnie mam 3 rozmiary ale one sa wiekowo podane a nie tak normalnie - ta firma tak dziwnie numeruje i według mnie to albo to jest 80 albo własnie 86 ale pomierzyłam dokładnie i wysłałam jej na priwa rozpisane bo bez sensu żeby puźniej odsyłała mi jak by były ciut za małe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LOVELY- no widzisz nad Toba tez czuwam:tak: MARYYYYLA- MAJ MAZ ALE SIE USMIAL JAK PRZECZYTAL TWOJEGO POSTA:tak::tak::tak:skad Ty masz te teksty.napisze jeszcze raz- fajnie,ze mamy Cie na forum doktor Maryla;-):cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry