reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine: i to Ty mi karzesz wyluzować :-D:-D no dobra wyluzuje i odpiszcze ale co musiałam napisac że korci, no tyle moge :)
mama05: łóżeczko samo kosztuje: 213,00 a teraz tekst prawdziwego sprzedawcy: "prawdziwa okazja a jakie orkinalne i piekne pasuje do każdych mebli do ciemnych i jasnych i pościel jak pięknie wygląda, ja bym sie nie zastanawiała " tak chciałam wywołać uśmiech na wszych twarzach:-D

reklama
ta naza Maryla to ma pomysly:-D jak juz wszystkie bedziemy mialy dwie krechy na tescie to potem pochwalimy sie jak nasi mezczyzni zostali przez nas o tym poinformowani:tak: ciekawe co w sumie Maryla wymysli...az strach sie bac:-D

lozeczko jest piekne i niedrogie.jesli syn rozwali to w ktorym spi to dla 3 malucha kupie to:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05: no wiem może i jestem troche nieobliczalna i jak to delikatnie mówi mój kamil inna nieznaczy gorsza:-D no ale żeby odrazu sie bac jak ja męzowi powiem planuje że podczas kolacji w restauracji ale jak sie dowiem to pewno będe sie darała ojciec jesteś naprawde ojciec udało sie ciekawe czy będą bliźniaki:-D no pewno coś w tym stylu to będzie ale wiem jedno uchcachana a nawet rozrechotana cały dzień będe chodzić :-D:-D

mama05: podrzuć dziecku patelnie do łużeczka albo podpiłuj to wtedy nie będzie problemu z wymówką żeby kupic :-D żartuje oczywiście zabierz spowrotem tą patelnie:-) ale już:-) no dobrze że zdążyłam bo by sie dziecku krzywda stała - ty tak nie bierz wszystkiego do siebie:-D:-D:-D

dziewczyny ale powiedzcie monologi to ja mam opanowane co nie;-):-D:-D:-D

moja kolexzanka jak zobaczyła u mnie wózek a miała po poprzednim w dobrym stanie to kazała siostrzenicy po nim skakac ale nie chciał sie rozwalić:-D:-D:-D

mama05: no ba wiesz jak ja piękie wyglądam jak chaftuje , wszystkie zęby mi wtedy widac nawet do zdjęć sie tak szeroko nie usmiecham :-D:-D:-D żart oczywiście - muszę to czasem pisac żebyście mnie za całkiem szurnięta nie wzieły ale na to juz chyba za puźno :):)

maryla- postaram sie ,zeby lozeczko sie rozwalilo-jest od tesciowej,zamowila u stolarza ,wiec tez mam piekne-ale to z zyrafka b.mi sie podoba:tak:w ogole to duzo masz tam ladnych rzeczy:tak:

dobra ja spadam kobitki ale nie obiecuje że jeszcze dziś zajrze , jak coś to do juterka i miłych ćwiczeń a co niektórym staranek

marylka obydwie musimy wyluzowac :) bo my cos tu gorace glowy jestesmy hehehe
tak mi szkoda ze mieszkam z agranica bo gdyby nie odleglosc to bym i ciebie kupila takie wieksze rzeczy typu lozko, kolyska, bujawka itp zwlaszcza ze ostatnich 2 nie mialam dla 1-ego... ale wez plac za przesylke takie ciezaru do FR!!!! wyjdzie potrojna cena lub lepiej
ale pozstana nam ciuszki i gadzety ;)))))))

dziewczynki!!!! zegnam was dzis !!!!!!!!!!!!!!! nie uwierzycie!
F. wraca z pracy juz jedzie! jest 18 -ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ostatnio nie dawal rady przed 22-23 i jeszcze w domu na kompie siedzial
a tu cud! 18-ta osttani raz byla.... lo nie pamietam :)
taka niespodzianka ze az stres, sprzatam, kurze nieumyta nie wypacnidelkowana :) niewydepilowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry