reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
M uparl sie na ten telewizor jak osiol a tak naprawde jak godzine dziennie spedzi przed nim to bedzie dobrze.
nika mala z poczatku co chwile cos lapala a teraz ostatnio jej kuzynka jest chora a nasza nie rusza nic i oby tak zostalo.
dziewczyny ale sie rozszalalyscie, widze ze bardzo duzo jest juz brzuchatek... i bardzo mnie to cieszy

reklama
aga,zapmarta będę odpoczywać:tak::-),ale tez tęsknić za Alą...jak się z nią nie widzę,to brakuje mi przytulania i buziaków od niej,ehh te nasze skarby kochane:tak:

ooo to na pewno będziesz tęsknić za Alunia.
Ja jak nie widzę Alanka parę godzin bo jestem w pracy to myślę co robi i czy wszystko jest ok a jakbym zostawiła go na parę dni bo bym pewnie wyła jak bóbr.
Bibinko ale dasz radę,wierzę w to :tak:

weekend bedziemy sobie szalec, ale tez caly tydzien! wkoncu przez 2 m-ce dzielily nas setki kilometrow i widywalismy sie tylko w weekendy i to nie wszytskie ( nie liczac mojego krotkiego pobytu w lonydnie). pierwszy raz rozstalismy sie fozycznie na tak dlugo !:!!!!!
wiec teraz czas WIELKI nadrobic :)

wiola to dobrze,że iwonka zdrowa:tak::-).a w takim telewizorze,to fajnie się bajki ogląda:-D

aga będę tęsknić,ale muszę też o swoim zdrowiu psychicznym pomysleć,które nie jest w najlepszym stanie po tym wszytskim,no i jeszcze ta praca...

josephine cięzko jest być tak daleko od męża,ale teraz sobie odbijecie;))).on pewnie też bardzo tęsknił za Wami

Ostatnia edycja:
bibinka napewno:-) jeszcze troche i bede na etapie bajek:-)
sol kochana jeszcze mnie musisz dopisac do listy

wiola - dziękuję :-D a na kiedy? czy już?

Jakimś cudem udaje mi się nie pisać pracy :-D Póki co oglądam sobie lokalizację sklepiku Maryli :-D Google Earth - rządzi :-D Za półtorej godzinki idę po Karolę i do lekarza ze sobą i z nią. Niestety po południu jest inna pani doktor dla Karoli ale też fajna babeczka - zobaczymy co ona powie :dry: A najgorsze że muszę iść ze sobą a to oznacza że będę musiała iść pierwsza jak Karola daj boże będzie spała a potem z nią dopiero, mam nadzieję że mi się nie obudzi w czasie mojej wizyty i lekarka będzie na dole a nie na górze przyjmowała :sorry:

LOL

A tak samo wpisuję jak ten mój pod spodem i jakim cudem taka różnica w ilości dni?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka : przypomnialas mi o czym mialam napisac ! :)
tylko ze ja narazie nic nie wiem co do PL. dlatego wole narazie nie podawac zadnej daty
na pewno w PL nie bede pod koniec lipca-do 20 sierpnia bo juz mma zaplanowany urlop gdzie indziej
ale wszystko mi sie pokomplikowalo, bo nie obronie sie w czerrwcu ani lipcu tylko obrona we wrzensiu!
wiec mam pisanie pracy... i nie wiem kiedy bede mogla sie wyrwac do Polski, moze byc tak, ze dopieor pod koniec wrzesnia nawet!!!! wiec mnie raczej miejscie jako niepewna, pod znakiem zapytania :)

sol faktycznie duża różnica w dniach.o co chodzi??idziesz do alergologa ze sobą?Karola nadal posmarkuje?

reklama
wiola - dziękuję :-D a na kiedy? czy już?

Jakimś cudem udaje mi się nie pisać pracy :-D Póki co oglądam sobie lokalizację sklepiku Maryli :-D Google Earth - rządzi :-D Za półtorej godzinki idę po Karolę i do lekarza ze sobą i z nią. Niestety po południu jest inna pani doktor dla Karoli ale też fajna babeczka - zobaczymy co ona powie :dry: A najgorsze że muszę iść ze sobą a to oznacza że będę musiała iść pierwsza jak Karola daj boże będzie spała a potem z nią dopiero, mam nadzieję że mi się nie obudzi w czasie mojej wizyty i lekarka będzie na dole a nie na górze przyjmowała :sorry:

LOL

A tak samo wpisuję jak ten mój pod spodem i jakim cudem taka różnica w ilości dni?

sol do kiedy musisz napisac prace? masz juz cos? ja mam strone :) ale juz przelozylam na wrzesien, wiec troche odetchnelam i wizja meczrani zeszla na drugi plan ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry