reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta moja Ala ma energii za dwójkę,naprawdę:tak:.nawet pani w przedszkolu chciała ją wysłać na olimpiadę przedszkolaków,ale jest za młoda:-D.no cóż,czego można się spodziewać,po dziecku dwójki wf-istów:-D:-D.

sol nie pal!!!!

mama to wredne mrówy:angry:.ano @ jeszcze nie ma i się nie zapowiada:angry::wściekła/y:.a pomysł ze spotkaniem naprawdę fajny,mam nadzieję,że wypali:tak:.no dumna jestem z tej mojej Ali:tak::-).aha,kupiłam sobie meliskę,wieczorami będę pić,bo to wszystko nie na moje nerwy:no:.mam nadzieję,że Ty wytrzymasz do niedzieli:tak:

reklama
zapmarta mój synek 17miesięcy też jest strasznie żywym dzieckiem ,ale ADHD nie ma po prostu to taki okres w życiu dziecka że bierze pełnymi garściami.
Syn ciotki ma ADHD teraz ma 13lat...a jak skończył 10miesięcy chodził po szafach...biegał i w ogóle szaleństwo na maxa. Teraz bierze leki i w życiu bym nie powiedziała ,że ma tą chorobę.

witam wszystkich. ale za wami tesknilam.
po pierwsze SOL GRATULUJE KRUSZYNKI:-)
a po drugie buziaki dla wszystkich:-)

zapomniałam się pochwalić,że jutro jedziemy z mężem na samotny wyjazd na weekend:tak::-).mój M biegnie maraton i zwykle przy takich okazjach robimy sobie z tego weekend we dwoje,jeśli mamy z kim Alę zostawić(czyt.z moimi rodzicami).ehhh,mam nadzieję,ze odpocznę,chociaż muszę tam robić jako osobista obsługa technicznai masażystka mojego M,wiedzieć kiedy podać wodę,odżywkę itd:tak::-)

hej wiola!!!!!!!!!!!!!my też się stęskniłysmy,pisz co tam u Ciebie?????

BIBINKA- no to przyjemnosci na wypadzie i powodzenia mężowi w biegu!!!!!!!!!!!!!!!!
WIOLKA- czesc kobietko nasza,jak remoncik???widac koniec???

ja mam juz schaboszczaki gotowe,Domi jeczal ze chce na podworko to Go wypuscilam na ogrod ale wieje i pewnie zaraz wroci do domu;-)
BIBINKA- tez mam nadzieje,ze wytrzymam do niedzieli bo przeciez powinnam brac jeszcze dalej ale to juz nie na moje nerwy:( a meliska dobra sprawa jak ostatnio bylismy z rodzinka na zakupach to Tomi pakowal do koszyka melise i znaczaco patrzy na mnie z usmiechem pod nosem:):):)))

Ostatnia edycja:
hej ponownie :)
ulotnilam sie : bylismy na placu zabaw, synek juz najedzony i w lozku, a ja zaraz obiad i kawka
o 13 przychodzi niania, to jak wpadne to po 5tej, 5h3O

wiolka : hej! fajnie, ze wpadlas? co u ciebie ?

sol: fajnie macie z tym drzewem genealogicznym i rodem! tez bym chciala :) roboty ci sie zrobilo sporo, ale moze wrato? zostanie dla pra pra wnukow :)

mama : no faktycznie za niecale 2 m-ce PIERWSZA ROCZNICA SLUBU
chcialabym dac F. jakis fajny prezent, ale kompletnie nie mam pomyslu jaki... na pewno cos, co zostanie na pamiatke, po pierwsza rocznica, to nie to o trzecia czy czwarta... jak ktoras ma jakis pomysl fajny to niech podrzuci!!!!

A ja juz czekam na meza, jutro wieczorem wraca!!!! cala sobota dla nas, a w niedziele jedziemy do tesciow na tydzien :) babcia zajmie sie malym a my odpoczynek, basen i spacery. Urywamy sie tez na 2 dni do marsylii, juz zarezerwowalam hotel. nie moge sie doczekac :)

Wiola witaj !!! u nas powoli same brzuchatki. Wejdź na stronkę w podpisie SOL, tyle zaciążonych !!!

no to mnie pocieszyłyście. Ja miałam wskazówki od neurolog żeby go obserwować i to pewnie dlatego... Tylko jak patrzę jak się dzieci bawią na placu zabaw i siedzą w piaskownicy ładnie, tak mój tylko gania po tym placu a ja za nim...

mama dziękować:tak::-).mam nadzieję,że troche przegnam przykre myśli...

josephine to już pewnie nóżkami przebierasz:tak::-).życzę udanego wyjazdu i odpoczynku:tak:

reklama
josephine będzie się działooooo:-D:-D

mama wytrzymaj do nd i daj sobie luz:tak:.szkoda nerwów.Twój Tom wie co robi:tak::-).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry