reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka trzymam kciuki za meza no i za udany wypad.
u nas ok, po woli( bardzo po woli)zbliza sie do konca.jeszcze kuchnia zostala do zrobienia.ostatnio kupowalam lodowke i moj M zobaczyl telewizor 42 calowy w promocji,zakochal sie i nie dalam rady mu przetlumaczyc ze nasz jest dobry tylko maly( tez lcd tylko 19 calowy) , naszczescie dostalismy go na raty bo inaczej na nic bym juz kasy nie miala

reklama
agnieszka, dziękuję. Będzie na pewno miły, bo mogę w spokoju wypić kubek herbaty.
Rozumiem,smacznej herbatki ;-)

Wiolka witaj!
Pisz co u Ciebie?
Organizujemy spotkanie na żywo :-) piszesz się na nie?
zapomniałam się pochwalić,że jutro jedziemy z mężem na samotny wyjazd na weekend:tak::-).mój M biegnie maraton i zwykle przy takich okazjach robimy sobie z tego weekend we dwoje,jeśli mamy z kim Alę zostawić(czyt.z moimi rodzicami).ehhh,mam nadzieję,ze odpocznę,chociaż muszę tam robić jako osobista obsługa technicznai masażystka mojego M,wiedzieć kiedy podać wodę,odżywkę itd:tak::-)
Bibinko bardzo się cieszę że jedziecie odpocząć sobie z mężem.Przyda się wam na pewno po wczorajszych wojażach z lekarzami.Odstresujecie się i będzie si :tak: :happy:
Dziękuje także za priva:)
hej ponownie :)
ulotnilam sie : bylismy na placu zabaw, synek juz najedzony i w lozku, a ja zaraz obiad i kawka
o 13 przychodzi niania, to jak wpadne to po 5tej, 5h3O

wiolka : hej! fajnie, ze wpadlas? co u ciebie ?

sol: fajnie macie z tym drzewem genealogicznym i rodem! tez bym chciala :) roboty ci sie zrobilo sporo, ale moze wrato? zostanie dla pra pra wnukow :)

mama : no faktycznie za niecale 2 m-ce PIERWSZA ROCZNICA SLUBU
chcialabym dac F. jakis fajny prezent, ale kompletnie nie mam pomyslu jaki... na pewno cos, co zostanie na pamiatke, po pierwsza rocznica, to nie to o trzecia czy czwarta... jak ktoras ma jakis pomysl fajny to niech podrzuci!!!!

A ja juz czekam na meza, jutro wieczorem wraca!!!! cala sobota dla nas, a w niedziele jedziemy do tesciow na tydzien :) babcia zajmie sie malym a my odpoczynek, basen i spacery. Urywamy sie tez na 2 dni do marsylii, juz zarezerwowalam hotel. nie moge sie doczekac :)
Josephine super że już jutro będziesz miała męża w domu.Życzę miłego wypoczynku u teściów i w Marsylii :tak:Bawcie się dobrze:)

agnieszka witaj. co do spotkania to bardzo chetnie tylko gdzie i kiedy ma to byc?
josephin ale ci zazdroszcze tej marsylii:-) zycze udanego wypoczynku

agnieszka witaj. co do spotkania to bardzo chetnie tylko gdzie i kiedy ma to byc?

No własnie jesteśmy w trakcie organizowania.Jak jesteś chętna to napisz mi na priva gdzie mieszkasz tzn.w jakiś mieście i datę kiedy najlepiej by Ci pasowało.Ja stworzę listę,wstawię linka pod suwaczkiem,każdy będzie miał wgląd i wtedy wspólnie coś ustalimy.

I faktycznie trzeba będzie ustalić to jak najszybciej aby każda z nas mogła zaplanować sobie ten dzień i tego będziemy się trzymać:)

aga mam nadzieję,że choc trochę się odstresuję,tym bardziej ,że w przyszłym tyg wracam do pracy:-:)-:)-(

wiola najważniejsze,że do przodu:tak:.to teraz będziesz miała kino w domu:-).ehh Ci faceci:-)

aga mam nadzieję,że choc trochę się odstresuję,tym bardziej ,że w przyszłym tyg wracam do pracy:-:)-:)-(

To w takim przypadku taki wypadzik zrobi wam bardzo dobrze.A że wracasz do pracy to nawet króciutki wypadzić jest wskazany.Będzie fajnie.Odpoczywajcie ile wlezie :)))

Wiolka to mega duży macie telewizor:))Kino w domu będziecie mieli.Fajnie:))

WIOLKA - WITAJ:-):-) Wreszcie się pojawiłaś:tak::tak: Jak Iwusia? Mam nadzieję że choroby poszły precz;-)
BIBINKA - fajny taki wypad tylko we dwoje:tak::tak: Dumna mamusiu:-):-)
ZAPMARTA - Pati długo nie chodziła a jak zaczęła to nie chodziła tylko biegała a ja za nią:szok: Nic się nie martw to normalne u takich dzieciaczków;-)
JOSEPHINE - to zapowiada się udany weekend jak mężuś wraca:-D:-D
AGNIESZKA - jak przemeblowanie? mebelki na swoim miejscu:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Nika, wczoraj już nie dałam rady napisać, ale dziś nadrabiam. 100 LAT DLA PATI !!!!! no i fajnie, że u was święto, to możesz mieć neta od rana.

Bibinka, taki wypad dobrze wam zrobi. Bardzo się cieszę.

aga,zapmarta będę odpoczywać:tak::-),ale tez tęsknić za Alą...jak się z nią nie widzę,to brakuje mi przytulania i buziaków od niej,ehh te nasze skarby kochane:tak:

nika dumna jestem strasznie:tak::-).jak tam Pati po urodzinkach??dużo zdrówka dla niej!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry