reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka mam nadzieje, ze mnie zle nie zrozumialas, ja tak zazartowałam, nie to jest ważne kto ;) i niedziękuje za życzenia, albo dziekuje, nie wiem jak lepiej, aby sie spełniły.

cholipa same tragiczne sytuacje ostatnio, najpierw moja niunia teraz tata... a to nie polowa roku...

Ostatnia edycja:
reklama
mlodam, trzeba mocno wierzyć, że się uda i tatę wyleczą. Ja trzymam kciuki za optymistyczne wieści od lekarzy.
Sol, jak się weźmiesz do roboty z tym pisaniem to szybciej skończysz. Masz dwa tygodnie.

bibinka - nie mam pojęcia :-D ładną zagadkę mi dało lilipye :-D Idę ze sobą i Karolą do lekarza normalnego bo nie chce mi się czekać dwóch tygodni do alergologa :-p
josephine - mam już 10 stron z 30 które mam mieć :-p 10 stron to będzie tłumaczony kod, 5 zrzuty strony i jeszcze muszę z 10 stron teorii dopisać a ja już przedłużyłam termin złożenia pracy do 30 maja i dłużej nie mogę niestety. Więc muszę naprawdę się streścić :-( Ale mi się tak pierońsko nie chce :-(

ty musiesz mie 30 stron????????????????????????? boze... ja 100 !!!!

dziewczyny spadam, niania zaraz przyjdzie musze zrobic jej liste organizacyjna i uszykowac sobie materialy do kucia
papatki !

SOL- odpoczywaj:tak:
MLODAM- tule z calych sil.....moj tatko juz w domu-operacja sie udala i teraz dochodzi do zdrowia ,ale troche Go boli...stara sie trzymac i wierze ze da rade-ach ta cukrzyca-tyle komplikacji:-:)-(jestem z Toba myslami
KINGA- co taka cisza u Ciebie???????????jak wyniki????????????wszystko dobrze??????
AGNIESZKA-jak tam kobieti daja rade i pisza na PW???

mama dobrze,że z Twoim tatą już ok,niech dochodzi do siebie:tak::-)
jak ja Was nadrobię,jak wrócę do pracy,to ja nie wiem:baffled:

pa josephine!

nika ja małą tylko z moimi rodzicami na dłużej mogę zostawić,z teściami bym się bała...

josephine - to jest inżynierska nie magisterska - po za tym ja jeszcze robiłam część praktyczną :-D

zmykam dziewczęta.udanego dzionka życzę i dużo słoneczka:tak::-).u mnie ciągle leje...

Agnieszka mam nadzieje, ze mnie zle nie zrozumialas, ja tak zazartowałam, nie to jest ważne kto ;) i niedziękuje za życzenia, albo dziekuje, nie wiem jak lepiej, aby sie spełniły.

cholipa same tragiczne sytuacje ostatnio, najpierw moja niunia teraz tata... a to nie polowa roku...
mlodam no co Ty Ja się nie gniewam,luz ;-):rofl2:
Nie myśl o tym że polowa roku a tu już tyle nieszczęść się wydarzyło,będzie lepiej,musi być :tak:
AGNIESZKA-jak tam kobieti daja rade i pisza na PW???
Tak kilka dziewczyn się odezwało,fajnie że są chętne.
Ja nie będe wywoływała każdego indywidualnie bo nie zapanuję nad tym także ta która ma ochotę się spotkać niech piszę na priva:))

A Ja mam dziś znowu wolne,co za tydzień wstrętny no :crazy: ale daję na luzzz za to pójdę z młodym na plac zabaw i pojedziemy z mężem na co tygodniowe zakupy bo już pora także dużo nie stracę a i młodego do przedszkola dziś nie zaprowadzam niech posiedzi z mamą a co :-D
U mnie w pracy pozatrudniali takich mechaników i 3 dzień nie umieją naprawić maszyn ohhh:no:
...a no i kolejny plus siedzenia dziś w domu,zrobię naszą listę :tak::-)

...upssss zmiana planów jednak idę zaprowadzić młodego do przedszkola,tak zdecydowaliśmy z mężem także na razie uciekam i zajrzę do was później:)))

Ostatnia edycja:
reklama
no i zostalam sama:sorry2:wszystkie gdzies polecialy:unsure: Domi spi,ja juz po obiedzie,hormon wzięty:growl:ale juz niewiele...teraz odpaliam wosk i zajme sie moje przyjaciólką:yes::yes: poczyscilam kwiaty,podlalam ,pogada do bani i glowa zaczyna mnie bolec,poki co nie pada...
bylam na zamknietym:ninja2: i wpisalam w nasze sprawy...

no dobrze wosk sie rozgrzal wiec mykam po ta przyjemność:oo2::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry