reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie z rana a w zasadzie blizej poludnia:tak:ja dzis juz prawie na chodzie,kaszel jeszcze mnie meczy,ale juz goraczki nie mam i nie bola miesnie i nie czuje sie juz taka rozbita:-Dmaz z synkiem u gory walcza z puzlami, Zunia w przedszkolu a ja poczytalam co tam pisalyscie i troche tego juz jesy-:tak::tak:dopierop pisalam,ze nam wybila 100 strona a tu juz 117!! expresowo nam idzie:-Dpozdrawiam Was wszystkie i sciskam:happy2:
mama05 dobrze że i Ty i Dominik już lepiej się czujecie:-):-) Oby tak dalej:-)
Hejka!! Ja wstałam z łóżka bo czekam na kuriera, ale nie wiem czy przyjdzie dziś czy jutro :/ a tak to bym w łóżku leżała jeszcze, bo zimno mi, głowa boli, kaszel, katar, gardło boli - no masakra :(
mama05 - przyznaj się! Ty wyzdrowiałaś i przesyłasz wirusiska do mnie? :p hehehe ;)
A Ty biedulko jak tylko kurier przyjdzie wskakuj do łóżka i się kuruj !!!

agus_kula: no chyba teak będe robić, więc wklejam dzis po raz pierwszy SZKRAB ZAPRASZA :):-)

no to widze że mamy po łasuchu w domu :), my z mężem po prostu lubimy dobrze zjeść choć po nim nieco bardziej widać :) ale też jest wysoki więc brzucholka też tak nie widać - a może sie po prostu przyzwyczaiłam :)

mama05: no nie choruj kobito bo nie nadrobisz :) mi sie ledwo udaje a tylko wieczorem nie zaglądam do kompa :)
Każdy ptaszek ma swój daszek:-D:-D albo Dobry sprzęt musi mieć zadaszenie:-D

Choć w sumie słyszałam też że dobry kogut nie może być spasiony ....:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
LOVELY- prosze Cie-gdzie Ty tluscioszek jestes,nie kokietuj:-D:-) fakt z budowa nam sie udalo,choc budowalismy przez firme z systemem deweloperskim,wiec potem jeszcze trzebabylo jeszcze troche wykonczyc,ale i tak jestesmy zadowoleni.pewnie,ze jeszcze jest troche rzeczy do zrobienia,ale mamy czas i tak duzo juz mamy. AGUS KULA- no skoro masz ochote na swojego chlopczyka to nic tylko kladz Emi wczesnie wieczorem a WY do wyrka i przytulaski:-D:-D:-D

AGUS KULA- dobre te teksty,przesczytalam mezowi to sie usmiechnal pod nosem bo tez ma zadaszenie nad sprzetem:-p:tak::-)ale sie usmialam!!!

jesli chodzi o slodycze, to ja mam taki problem ze slodyczami jak wasi mezowie... nie moge bez nich zyc i nie zadowlaam sie jednym rzadkiem czekolady tylko tabliczka albo wiecej. do tego od dzieka z psiapsiola wprowadzilysmy zwyzaj mieszania, zeby nie zmuliulo: wiec czekolada-paluszki-pierniki- chipsy-krowki itp itp
o ilosciach nawet nie pisze bo wstyd...
Hmm jakoś po Tobie tego nie widać;-) Też bym tak chciała:-D

josephine: no ja to ponoć od dziecka byłam straszny żarłok :-D ponoc jadłam więcej od mojej mamy :-D ale do tej pory byłam strasznie chyda i nie było tego po mnie widac dopiero od jakiś 3 lat widać żejestem nawijmy to zaokrąglona :-D - ale nie rozpaczam z tego powodu po prostu wielbiam jeść tak jak mój mąż tylko że ja nie jem samych slodyczy :) a on tak przez cały dzień potrafi :):szok:
a poza tym nie jest chyba aż tak źle ze mną :)
No to podobnie jak ja:-) Ale wiesz co słyszałam że kobieta już tak ma jak już usidli faceta to organizm sam się już zaniedbuje i że średnio po ślubie młoda żonka zaokrągla w ciągu roku!!! :tak::tak: Trzeba się jakoś pocieszyć:-D:-D

agus_kula gratuluję mieszkanka i miłego urządzania. Fajny okres masz teraz: oczekiwanie na dzieciątko i urządzanie się. :-)
Dziękuję dziewczyny :-)
Oj tak teraz taki fajny okres się zbliża że aż się doczekać nie mogę. Oby ten rok nie był gorszy niż tamten. W tamtym roku byłam w ciąży i Emi się urodziła no i dom stanął od zera i mam nadzieję że w tym roku będzie kontynuacja no i fasolka się pojawi jak najszybciej jak już zaczniemy starania:-D:-D
Tak jak josephine chciałabym mieć gromadkę dzieciaków więc pasuje robić wszystko w kierunku i dzieciaków i lokum dla nich:-D:-D
mama05 no naprawdę w porównanie z ratami Twoich koleżanek to Wy macie malutkie:-)

AGUS KULA- dobre te teksty,przesczytalam mezowi to sie usmiechnal pod nosem bo tez ma zadaszenie nad sprzetem:-p:tak::-)ale sie usmialam!!!
Cieszę się że mogę podzielić się z Wami moimi ludowymi mądrościami:-D:-D
AGUS KULA- no skoro masz ochote na swojego chlopczyka to nic tylko kladz Emi wczesnie wieczorem a WY do wyrka i przytulaski:-D:-D:-D
Zobaczymy co to będzie:-) czy wytrzymam do wieczora:-D:-D:-D:-D
Ok ja muszę lecieć do obiadku:-) Buziaki dla wszystkich:****

u nas dzis robieniem obiadu zajmuje sie moj mezulo,wiec ja moge troche nadrobic "zaleglosci":tak:dobrze,ze ma papiery na gotowanie;-) ja juz nie moge sie doczekac tych naszych staran-moich z mezem i waszych wszystkich. za 1.5 m-ca ASIA bedzie po slubie i zaczna,LOVELY juz dziala,zaraz my z AGUS KULA bo do czerwca to juz tylko 4 m-ce to zleci raz dwa. JOSEPHINE i AGNIESZKA tez niedlugo i nasza MARYLKA tez bedzie walczyc o blizniaki:tak::-) KPI23 pewnie szczesliwie przywita corke a my bedziemy testowac:-p

agnieszka.kk - ok, muszę sie nauczyć cierpliwości, bo ja to bym chciała wszystko od razu :p

zapartamama - ojjj obyś miała racje! niestety z tydzień trzeba poczekać aż nam wysle wyniki tego egzaminu :(

agnes_kula - niestety dziś jakoś go nie widać :( może jutro przyjedzie? i znów będę musiała z łózka wyskakiwać specjalnie :/ :(

mama05 - ostatnio porównywałam swój brzuch z kumpela która jest 4miesiącu ciąży i wyszło że ja mam większy :p

Heh popijam herbatę i chyba za dużo cytryny dałam i sie krzywię, ale pije dzielnie żeby pomogło :)

troche mnie nie było bo musiałam w końcu popracować troszke :)
przyszło to łużeczko zamówiłam kolor zielono żółty bo juz prawie mam klientke na nie :) fajne jest a jak fajnie sie buja z tymi płozami , ale jak toś nie lubi to nie musi płozów - nie wiem jak to sie odmienia używac :) i wydaje się być solidne, może sama w przysłym roku takie sobie sprawie - tylko inny kolor :);-)

a ten nocnik to furrore u mnie robi kosztuje 20,65 a lepiej schodzi jak te grające po 11 a zwykłe po 5,5 mam - ludzie mówią ze tanio :tak::tak:

a no i nie mogłam wytrzymać zamówiłam fast fuda :zawstydzona/y:, niegrzeczna marylka :no:

LOVELY- skoro sie krzywisz to dodaj miodu do herbatki jesli masz,ja tez teraz duzo pije z cytryna i z miodem-zamiast cukru. rozbawilas mnie z tym brzuchem:tak::-) MARYLKA- oj niedobra,niedobra:no::-pmusisz sie zdrowo odzywiac przed zajsciem w ciaze a nie tylko w ciazy:tak:zeby mi to byl ostatni fast food-obiecaj tak,zebym uslyszala:-D

maryla - osz Ty niedobra!! ale Cie pokusiło!!! ale zjedz na zdrowie a potem spal kalorie w łóżku z mężem ;)

mama05 - było z miodem, ale cytryny to dolałam tyle, że nic nie pomogło, ale dobrze bo mnie rozgrzało i troszke lepiej a za chwile drugą sobie zrobię :D
w ogóle to kicham co chwile i cały monitor już mam zapluty :p :p :p

Witajcie,

mama, cieszę się, że lepiej się czujecie z Dominisiem.
lovely, nie na darmo kciuki zaciskałyśmy, musi się udać.
agnieszka.kk, miłej pracy i czekamy z niecierpliwością na "zamknięty"
agus_kula gratuluję mieszkanka i miłego urządzania. Fajny okres masz teraz: oczekiwanie na dzieciątko i urządzanie się. :-)
marylka, ciuszki masz śliczne, mnie wpadł w oko zestawik: błękitne ogrodniczki z bluzeczką w paski, jak masz rozm 86 to kupuję.:-)
Koniecznie pokombinuj z linkiem, będzie łatwiej nam do Ciebie zaglądać.
MARYLKA nie wiem czy doczytalas,ale ZAPMARTA zamawia u Ciebie blekitne ogrodniczki:tak:

reklama
:(:(:( już nie będe obiecujeeeeeeeeee , acha miało byc głośno więc drukowanymi : OBIECUJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! - słychac :confused:

no co no żołądek rzyczał zamów mnie zamów , to co ja biedna miałam robić ??? no co ?? - oj coś mi sie zdaje że nie będe umiała być stanowczą mamą:-D, nidobrze niedobrze
obiecuje popracować nad sobą - no ale pizze malutką zamówiłam nie tą dużą - to już jakis postęp co :-D:-D no dobra wstyd mi:zawstydzona/y: tak raczej nie schudne, a szkoda:zawstydzona/y::-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry