reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- Ty to masz sny:tak:a ja postanowilam tak bardzo po cichu brac do niedzieli no chyba ze znow mnie rozniesie to wywale do kosza i koniec wczoraj niewiele mi brakowalo zeby wywalic:tak:no narazie tak zrobie i zobaczymy co wyjdzie:tak:
napisalam sms'ka do Sol co tam u Niej ze sie nie odzywa a tu ...dzwoni do mnie no i sobie troszke porozmawialysmy:tak::-Djest w Muzeum Narodowym i zalatwia rodzinne sprawy bo babcia oddala jakies dokumenty a tam cale drzewo genealogiczne bylo i teraz Sol dziala w temacie zeby odzyskac:tak::-Djakby malo zajec miala:-)a poza tym wszystko u Niej si:-)

reklama
Witam witam kochane...Ja tak z doskoku bo pracuje nad przemeblowanie mieszkania:)

Sylvi moje największe GRATULACJE i życzę spokojnych i pięknych 9 miesięcy:)
marylka ale Ty masz sny:))))

Dziewczyny a co sądzicie o tym aby spotkać się na żywo?Myślicie że to realne?

Zależy gdzie i kiedy nie pomijając faktu ,że nie każda zmotoryzowana bądź też są i posiadające już dzieci. Ale czemu nie ;-)

Aga no myśl o spotkaniu fajna generalnie i było by super ale u mnie np cięszko strasznie z czasem na jakiś mały wyjazd nawet - a napewno by się z nim to wiązało przynajmniej puki co :(

Sylwia a dzidzia napewno będzie w twoich rękach za 9 mcy mama nad tobą czówa i nad dzidzią :)

ach ta nasza Sol ona zawsze sobie zajęcie znajdzie i cos wykombinuje :):)

Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję !!!! Bociany już wyganiam do Was!!! Niech przyniosą upragnioną ciążę :)

Chcę zrobić zdjęcie nowym aparatem , a ,że nie mam o nim pojęcia nie umiem zrobić takiego wyraźnego z bliska..... no prze jajca...... Agnieszka Pomocy !!!!!

Witam witam kochane...Ja tak z doskoku bo pracuje nad przemeblowanie mieszkania:)

Dziewczyny a co sądzicie o tym aby spotkać się na żywo?Myślicie że to realne?
AGNIESZKA- ocho-przemeblowanie;-);-)jak ja to lubie:tak:ja bylabym za spotkaniem-latoprzed nami i mozna cos wymyslic,zorganizowac i ....bedzie jazda:tak::-D
MAMA nie w Poznaniu, ale jak z Wro jedziemy to zawsze przez P. My to az nad morze :)
MLODAM-To pewnie,jak tylko bedziecie jechac to koniecznie daj znac i zapraszam:tak:a ja w ogole to pochodze ze Szczecinka:tak:60 km mam do Koszalina a tam to juz rut beretem nad morze:tak:
MARCEPANEK- piekności z tego kropka:)))))))))))))

Ostatnia edycja:
dzięki za pocieszenia. Czyli jeszcze jeden cykl i będziemy się wspomagać medycznie :-( I chyba zacznę mierzyć tempkę w nowym cyklu, bo jestem ciekawa jak to wygląda.
Marylka włąsnie ta jedna krecha to zawsze taka grubaśna jest, wali po oczach.

Sylvu gratuluje :)

No my tylko przez Szczecinek to jedziemy :)
To trzeba by dobrze przedyskutować termin i miejsce :-) te które dzieciaczków nie mają to może łatwiej, ale tym kóre mają może przyda się dniowy wypad ;-) chociaż bez swoich skarbów życia nie widzą :-)

Ostatnia edycja:
Marcepanek - dla mnie cała ciąża zleciała nie wiadomo kiedy ... pamietam jeszcze jak testowałam a to już zaraz będzie po wszystkim ...
w ogóle całe życie tak szybko leci ...

życzę zatem ciąży z lepszymi wspomnieniami ;)

mlodam - coraz mi ciężej, i więcej rzeczy przeszkadza ... ciężko wstać z łóżka, zgaga męczy i ogólnie po schodach się męczę ...
za to ze spaniem nie mam problemów, i już od kilku dni nie wstaję na siku w nocy ...
no i stres sie wzmaga, jak to z tym porodem będzie ... czy ja w ogóle będę wiedziałą, że to już, itd, itd ...

mama05 - to ciiiiiii, żeby hormonki się nie zorientowały ...
odliczanie mam na zielonym suwaczku a boję się dodawać nowego, bo jeszcze popsuję te co mam :-(, a ja techniczna nie jestem za bardzo, ehhh

co do spotkania to moze znajdziemy miejsce gdzie każda z nas ma po równo z odległością???? hihihihihihiihhihihih, i spotkamy się całym forum .....

elleth - bardzo mi przykro z tą jedną kreseczką, bądź dzielna, próbuj dalej a na pewno się uda, przesyłam fluidki :-)

sylvi81 - ogromne graaaaaaatulacje! i duuuuużo zdrowia dla Maluszka!
moja druga kreseczka była ledwo co widzialna .... więc będzie dobrze!

marylka - witaj, dawno się nie "widziałyśmy", jak tam sklepik? stronka? i w ogóle życie?
na suwaczku odliczasz dni do pokazu ... nie doczytałam o co chodzi ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, powiesz?

sylvi a jaki masz aparat?
użuj zumu kochana :tak:

A co do spotkania to wiadomo że co nie które mają dzieci,nie mają aut,praca,dom,rodzina także jak coś wymyślimy to może to wypalić.Wiem że ciężko będzie zorganizować wszystkie dziewczyny w jednym miejscu dlatego trzeba liczyć się z tym że pewnie nie wszystkie będą mogły przyjechać.
Pytanie kiedy?hmmm może w wakacje,lipiec co wy na to?Rzucajcie swoje propozycje dziewczyny!
Pytanie gdzie?Ja bym proponowała ustalić jakieś miast gdzie każda z nas miałaby mało wiele tyle samo drogi do przejechania co inne?No nie wiem rozmawiajmy dziewczyny a może się uda:-)Fajnie byłoby się spotkać,na pewno trzeba byłoby poświęcić to spotkanie cały dzień bo wiadomo dojazd itd.
Ja zaproponowałam w lipcu bo wtedy będę w Pl i mogłabym dojechać do was :tak::-)

reklama
KPI- Marylka ma w sobote pokaz jak nosic dzieci w chuscie:tak:
MLODAM a kiedy w najblizszym czasie wybieracie sie na Pomorze???ja mieszkam pod Poznaniem ,ale na trasie do Szczecinka,takze napewno bedziecie kolo mnie przejezdzac;-):tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry