reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć Kobitki!!!!

jak tam wyspane dzisiaj? ja obudziłam się o 6:30 więc zaspałam- o te 30 minut za poźno się obudziłam, meżuś musiał do pracy pędziorem zawiesc, cobym sie nie spóźniła i dobrze zrobił bo była kontrola rano :-p punktualnosci ;-)

Spotkanko z Wisienka było ekstra!!!! dawno tak szybko, tyle czasu mi nie mineło i to nie wiedzieć kiedy. Kłapałyśmy ozorami jakby nas ktoś w zamknięciu trzymał kilka dni hihihi;-) piszę się na kolejne :-):-)

kpi a jak się czujesz na takim finiszu????
eleth jak test???? ciekawaaaaaa jestem. daj koniecznie szybko znac!!! WSTAWAJ robić test!!!! :-)

marcepanek gratulacje milimetrów :-)

a ja wczoraj wieczorkiem miałam malutką plamke krwi... i o co chodzi. ewentualna @ ma b yc ok. 18 maja a jest 13 :(

mlodam a czy Ty przypadkiem z mężem coś tam ten teges?
Bo widzę ,że straciłaś maleństwo. Niestety czasem tak bywa wiem sama ,ale teraz znów się udało więc i Tobie tego życzę!!!
Dziękuje za gratki ;-)

reklama
witam sie z kawa i drozdzowka:sorry2:spalam dobrze ,burzy nie bylo,ale za to piwko dalo o sobie znac i trzebabylo 2 razy wstac do wc ale nie rozbudzilam sie za bardzo i migiem zasnelam:tak:
KPI-moze zrob sobie suwaczek co Ci odliczy te ostatnie dni do spotkania z Natalka:tak::-)
ELLETH- czekamy!!!!!!!!!za testem!!!!!!!!!!!wstawaj!!!:dry::-D
AGNIESZKA-
milego dnia rowniez;-)
MLODAM- czesc,mowisz ze sie nagadalyscie-fajnie;-)zazdroszcze Wam tego spotkania-tez bym sie chetnie spotkala -z Wami wszystkimi najlepiej!!!!!!!!!!ale zachlanna jestem ,co??:-D;-)
MARCEPANEK- no i widze udalo sie z suwaczkiem:happy2:
pozdrawiam nowa staraczke....
bb77-ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam:-) U nas święto więc mamy neta cały dzień i mogę z Wami być na bieżąco:-D:-D
My już po śniadanku - Pati zagoniła tatę do gry w 4 pory roku a ja zaglądam tu;-)
Wczoraj nagle zniknęłam bo zadzwonili rodzice na Skype i rozmawialiśmy do 10 - tzn. Pati chwaliła się prezentami w ogóle było szaleństwo:rofl2::rofl2::rofl2:
AGNIESZKA - miłego dnia:tak:
BB77 - co z Tobą?
ELLETH - przykro mi:-( Ale głowa do góry następnym razem zobaczysz 2 krechy:tak::tak:

KPI - witaj kochana:-)
MAMA - dobrze że wyspana:tak: a jak tam nastrój?

marcepanek jesli chodzi CI o ten teges przytulanki to jak najbardziej ten teges. Działaliśmy i się staraliśmy. Nie dziękuję i oby się stało tak jak mi życzysz.

cześc Agnieszka,mama eleth, maran-atha!

mama to może jakiś kiedyś zlot czarownic by się zrobiło? ;) oo a jak z K będziem którymś razem jechać do jego rodziców to możemy u Ciebia na kawe się zatrzymać :D

eleth przykro mi, wierzyłam, że będa dwie upragnione. a odczekałaś wystarczającą ilość minut? ja to w gorącej kąpana i za wczesnie zerknelam i sie zasmutalam, a potem,... były dwie jak zerknelam po czasie... życzę tego

Ostatnia edycja:
elleth ale jeśli okresu nie będzie to może powtórz teścik za trzy dni jak stężenie HCG będzie wyższe.Bo teraz może nie jest jeszcze wykrywalne przez zwykły test ciążowy?
No właśnie jak to jest z suwaczkiem mogę go wrzucić w sygnaturę czy za każdym razem wklejać ?

reklama
ELLETH-witam i tule:sorry2:mam nadzieje chociaz ze @ przyjdzie na czas i za kilka dni bedziecie mogli zaczac starania na nowo:tak:
MARAN- czesc jak nasze Sloneczko??dobrze spala??dzis drugi dzin bedziesz Jej dawala leki to powinno byc troche lepiej;-):tak:
NIKA- hejka!! fajnie ze jestes z nami od rana do ostatnio jak ja sie zegnalam to Ty sie witalas i tak sie mijalysmy:sorry2::baffled:ale dzis sobie popiszemy:-D
a moj nastroj-hmmm tak sobie mysle ze jak podjelam deyzje ze dzis nie biore to jakos tak lepiej;-)tak wiec postaram sie trzymac dzielnie i wezme do niedzieli i zobaczymy jak to dalej bedzie....narazie ciiiii bo jest srednio wiec nie tak zle;-);-)
MARCEPANEK -witam:))
MLODAM- a Twoj Krzysiek ma rodzinke w Poznaniu???fajnie to zapraszam-zostawimy Wam dzieci a my z Tomkiem czmychniemy do kina:):):):):))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry