reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki, przepraszam,że nie pisałam ale miałam sporo na głowie. Mam tyyyyyle do nadrobienia. Ależ Wy szybko piszecie, no nie mogę :)
Chciałabym Wam wszystkim odpowiedzieć , ale mam zaległości i nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć :zawstydzona/y:

Dzisiaj śniła mi się moja kochana mama , bardzo uśmiechnięta, i przytuliłam się do niej.... zapamiętałam to dokładnie. Było to dziwne, bo do tej pory mi się nie śniła...

Przedwczoraj nad naszą działką krążył bocian i strasznie śmiałyśmy się z tego z ciocią i z moim Marcinem :)
Kupiłam wczoraj bobotest :) i zrobiłam, bo już nie mogłam wytrzymać i co :) ????????!!!!!!!!

dwie kreseczki

Jedna jest słabsza, ale JEST !!!!! Bardzo sę cieszę, ale też boję, bo wiem ,że to wcale dzidziusia jeszcze nie oznacza .

BUZIAKI dla Was kochane !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski. 50 stron pisania nie da się niestety nadrobić. Możecie napisać, czy któraś ewentualnie zaciążyła :-):-):-)

Byliśmy u księdza, gitarowo. Kupiłam butki ślubne. Chodzenia 3 godziny aż w końvu znalazłam i jestem przeszczęśliwa z tego oto powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
super gartuluje zakupu bucików :)

Ja od stycznia to wyglądam jakbym w ciąży była:sorry2:. Brzuch mi tak się wzdyma. Wstyd.:dry: To przez te hormony szalejące:tak:
z kąd ja to znam :):)

Witam moje słodkie. Jestem juz po kawce z mlodam a raczej dopiero. Zasiedziałyśmy się, ze hoho. Aż mężuś mlodej zadzwonił. Było super. Buzie nam sie nie zamykały i świetnie sie rozmawiało. Obydwie istniejemy i jesteśmy kobietami nie tak jak jakieś blondi. Cieszę się z tego spotkania i na pewno nie będzie ostatnie:-):-)
bibinka kochana dzięku za &.Ciebie biedna coś ostatnio prześladują chamy. Taka jestem zła na ta francę. Coraz bardziej mnie te konowały wk.... Nie załamuj się i nie płacz tylko walcz o swoje, ja za Tobą murem:wściekła/y:A mąż super się spisał
mama na kolano cię kładę i walę w du** za te hormony, proszę już je wywalić i zamknąć się z Tomem w pokoju aż się uspokoisz:-D:-D:-DA on niech cycków poszuka bo na pewno masz!
marcepanek gratuluję i życzę cudownej spokojnej ciąży, synek słodki w wersi mini i mężczyzny:-)
jeżynka dzięki za &&&
ewcia sukienki super, będziesz laska nieziemska i sexy:happy:
kinga gdzie wsiąkłaś:rofl2:
nkia
ja też chcę truskaweczkę;-)
agniesia dzięki za pamięć. jak sie czujesz z@ jest taka jak zwykle?:-):-)
maryla przykro mi , ze ! krecha ale może jeszcze za trzy dni bo ty oszukańczo testowałaś:-(
pysia dobrze że masz już te buty z głowy:-):-)
nagapalma moje możesz wziąć ze 4 , proszę bardzo:-):-)
maran-atha witaj:happy:
suep że spotkanko się wam udało :):) no a co do mojego testowania to faktycznie było troche oszukańcze :)

No mama jakoś wołam i d****. Tak szczerze to coś mam przeczucie, ze to jeszcze nie teraz. NO chyba, ze to panika. Ale ja nawet ZNOWU JESTEM MIŁA I NAWET MAM DOBRY HUMOR:-)Obliczyłam , ze jak będzie @ to zaczniemy w okolicach moich urodzin ok 10 czerwca i wtedy to musi... Chociaz tli sie nadzieja, ze to jednak teraz. Może jednak za bardzo chcę. Ale co mam kurcze zrobić. Staram sie odpuścić ale ciągle i tak myśle o tym:szok::szok:
super że humorek dopisuje :):) ja tez tak mam że niby nie ma parcia i nawet sobie pomyślałam że jak nie teraz to za miesiąc czy dwa to tez sie nic nie stanie bo więcej kasy oddam zanim sie dzidzia urodzi no ale mimo woli sie o tym myśli i cały czas sie pragnie tego groszka :)

mama jak tam wysałaś się?? kurcze miałam Cie o coś jeszcze zapyrtać ale umkło mi :)

witaj Kasiu i nie bij prosze od poniedziałku działam , boje sie :(:(

sol gdzie ty sie podziewasz???

a ja znowu wam namieszam :):):):) stwierdziłam że nie będe robić falstartu i jesli @ nie przyjdzie to testować będe w niedziele :( no chyba że nie wytrzymam :) ale jaki by był wynik to dam znać

elleth: przykro mi z powodu 1 krechy - alesz ona gruba zawsze co :(

MAMA - no to ciiiiiii żeby hormony nie usłyszały:rofl2::rofl2:

SYLVI - kochana gratuluję!!!!:-D:-D:-D Jak powtórzysz test to będzie wyraźniejsza:tak:
Trzymaj się cieplutko - bocian przyniósł szczęście;-)

MARYLKA - witaj:-):-) to w niedzielę trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
SYLVI- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ciesze sie razem z Toba!!bedzie dobrze,musi byc....zrobilas przed termiem @ wiec oszczedzaj sie teraz kilka dni zeby sie fasolka dobrze ulozyla:tak::tak::tak::tak::tak:no to mamy kolejną mamuske na styczeń 2011:-D:-D:-D

Dziewczynki, przepraszam,że nie pisałam ale miałam sporo na głowie. Mam tyyyyyle do nadrobienia. Ależ Wy szybko piszecie, no nie mogę :)
Chciałabym Wam wszystkim odpowiedzieć , ale mam zaległości i nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć :zawstydzona/y:

Dzisiaj śniła mi się moja kochana mama , bardzo uśmiechnięta, i przytuliłam się do niej.... zapamiętałam to dokładnie. Było to dziwne, bo do tej pory mi się nie śniła...

Przedwczoraj nad naszą działką krążył bocian i strasznie śmiałyśmy się z tego z ciocią i z moim Marcinem :)
Kupiłam wczoraj bobotest :) i zrobiłam, bo już nie mogłam wytrzymać i co :) ????????!!!!!!!!

dwie kreseczki

Jedna jest słabsza, ale JEST !!!!! Bardzo sę cieszę, ale też boję, bo wiem ,że to wcale dzidziusia jeszcze nie oznacza .

BUZIAKI dla Was kochane !!!!!!
gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak już masz 2 kreseczki to może wygoń te bociany do nas co :):):):)

mama wiem już co miałam pytac :) czy tapsy bierzesz dziś ale widze że tak :):):)

a mi sie sniło że z kamilem (i córcią taką 3 letnią gdzieś) mieliśmy jechac na wakacje a na lotnisku jakiś frajer mnie zaczepiał i pukał mnie w ramie i uciekał asz nie wytrzymała i tak klnełam i mówie zaraz ci najebie jestem chormon i nikt mnie nie postrzyma - i goniłam za nim :):):):):):):):):):):) mój kamil mało sie nie zadławił jak mu to opowiadałam bo akurat pił goracy kubek :):):):):):):)

Witam witam kochane...Ja tak z doskoku bo pracuje nad przemeblowanie mieszkania:)

Sylvi moje największe GRATULACJE i życzę spokojnych i pięknych 9 miesięcy:)
marylka ale Ty masz sny:))))

Dziewczyny a co sądzicie o tym aby spotkać się na żywo?Myślicie że to realne?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry