reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my jestesmy na swoim, tez 3 pokojowe. ale i tak za gora 3 -4 lata ebdziemy zmieniac, bo chcemy miec gromadke dzieci a tu ich nie pomiescimy :) no i wtedy juz chyba od razu lepiej zmienic na dom, przynajmniej halasuu nie ebdzie, bo ja mam fobie halasu i od lat spie w korkach :) a w mieszkaniu to zawsze ktorys sasiad robi cos w godzin ach, ktore tobie nie odpowiadaja :) np. ja od 2 tyg mam nad soba remont :)*dziewczynki 7 stopni u nas zmykam z malym na spacer nad staw, moze kaki beda to mu pokaze :) pa

reklama
my jestesmy na swoim, tez 3 pokojowe. ale i tak za gora 3 -4 lata ebdziemy zmieniac, bo chcemy miec gromadke dzieci a tu ich nie pomiescimy :) no i wtedy juz chyba od razu lepiej zmienic na dom, przynajmniej halasuu nie ebdzie, bo ja mam fobie halasu i od lat spie w korkach :) a w mieszkaniu to zawsze ktorys sasiad robi cos w godzin ach, ktore tobie nie odpowiadaja :) np. ja od 2 tyg mam nad soba remont :)*dziewczynki 7 stopni u nas zmykam z malym na spacer nad staw, moze kaki beda to mu pokaze :) pa

Josephine to na co Ty czekasz kochana do dzieła skoro chcecie miec gromadkę maluszków :-D
Ja też za chwilę uciekam bo czas do pracy isc...;)

josephine: mój mąż tez ma problemy z zębami ale strasznie boi się dentysty

a ja wczoraj miałam zakładaną pierwszy raz w życiu plombe i to bez znieczulenia:-) taka dzielna byłam pani stomatolog powiedziała tak: "Pani nigdy nie była to nie wie czego sie bać sprubujemy bez znieczulenia jak coś to zawsze można znieczulić :)" no i wytrzymałam , choć zacisłam oczy jak wierciła :-D ale dałam rade mówiła że tak poza ta plombą to kamień trzeba zdjąć i jest kilka plamek które w ciąży mogą w dziury sie przekształcic- ekstra co ni mówiła żebym aparat na zeby na dolną szczenke założyła taki na stałe - ale mi to sie nie uśmiecha -za stara na to jestem zreszta tyle czasu z krzywymi :):-D:-D

klientka z czerwcówek ponoć bardzo zadowolona:-D:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKA- dziekuje,nam sie udalo skonczyc budowe tuz przed tym szalem z podniesieniem cen wiec nasza rata za dom to w porownaniu ze znajomymi,ktorzy teraz sie pobodowali to smiech,my mamy 900zl a wiekszosc naszych znajomych teraz po 2500-2800zl.ma m-cznej raty-masakra:-( MARYLA-dzielna bylas u dentysty-gratuluje,pierwsze koty za ploty:tak: JOSEPHINE- przyjemnego spacerku,moj Tom tez poszedl z Dominikiem lepic balwana-chociaz pol godz.niech bedzie na powietrzu,od 2 tyg w domu siedzi a dzis takie slonko u nas:tak:

No tak ale ze mnie gapa zapomniałam się przywitać przepraszam:-)
Cześć dziewczyny co słychać na dziś dzień?? Ja próbuję coś napisać z Emi na kolanach:-):-) humorek nawet mi dopisuje. Ale muszę dzisiaj uważać bo dziś albo jutro prawdopodobnie mam owulację bo i temperatura mi wzrosła i pobolewa mnie w brzusiu no i mam straszna chcice na T:-D:-D:-D
dziwne wszedzie czytam ze za darmo to nie wiem co ten lekarz hmm
No właśnie sama nie wiem chyba za bardzo poinformowany nie był albo się już mieniły ustawy czy coś. W karzdym bądż razie bratówka mówiła mi jeszcze jak byłam w ciąży że laski od niej z pracy opowiadały że po porodzie dostawały rachunki ze szpitala ale to było jak jeszcze nie pracowały ale chyba zwlekały z zapłatą czy jakos tak i koniec końców nie płaciły chyba ale nie wiem dokładnie a inne laski mówiły że nie płaciły za poród. Naprzykłąd była szefowa mojego T mówiła że nie płaciłą za żaden z 3 porodów bo miała Medical Card a jej koleżanka miała cesarkę i leżała tydzień w szpitalu bo coś nie tak było i musiała zapłacić €4000 ale to też było dawno. w każdym razie co ludzi to historii i jak już będziemy miały fasolki to się same dowiemy:-D:-D No i myślę że nie będzie tak źle bo jak pisza że nie płaci się no to pewnie i tak jest więc nie ma się co martwić na zapas;-) tylko się trzeba starać:-D:-D

AGNIESZKA- dziekuje,nam sie udalo skonczyc budowe tuz przed tym szalem z podniesieniem cen wiec nasza rata za dom to w porownaniu ze znajomymi,ktorzy teraz sie pobodowali to smiech,my mamy 900zl a wiekszosc naszych znajomych teraz po 2500-2800zl.ma m-cznej raty-masakra:-( MARYLA-dzielna bylas u dentysty-gratuluje,pierwsze koty za ploty:tak: JOSEPHINE- przyjemnego spacerku,moj Tom tez poszedl z Dominikiem lepic balwana-chociaz pol godz.niech bedzie na powietrzu,od 2 tyg w domu siedzi a dzis takie slonko u nas:tak:

mama To się wam na prawdę udało,super,porównując raty to faktycznie :-)

Uciekam...buziaki!

Dzięki postaram sie spełnić Wasze prośby i szybko wyzdrowieć ;)

agnieszka.kk - co z tym forum ukrytym? :p

maryla - super że zadowolona :D poczekaj tylko aż ja zafasolkuje to na 100% coś upoluje u Ciebie :D

mama05 - ale mieliście farta z tą budową :D

a wracając do słodyczy to ja ze swoim też uwielbiam i objadam sie jak głupia, a u mnie niestety szybo to wychodzi ;( mały tłuścioszek jestem :(

reklama
Witajcie,

mama, cieszę się, że lepiej się czujecie z Dominisiem.
lovely, nie na darmo kciuki zaciskałyśmy, musi się udać.
agnieszka.kk, miłej pracy i czekamy z niecierpliwością na "zamknięty"
agus_kula gratuluję mieszkanka i miłego urządzania. Fajny okres masz teraz: oczekiwanie na dzieciątko i urządzanie się. :-)
marylka, ciuszki masz śliczne, mnie wpadł w oko zestawik: błękitne ogrodniczki z bluzeczką w paski, jak masz rozm 86 to kupuję.:-)
Koniecznie pokombinuj z linkiem, będzie łatwiej nam do Ciebie zaglądać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry