Oj no to nie wiem dlaczego tak jest... może wklejaj raz dziennie link przy poście co??? Ja wczoraj oglądałam i powiem że fajne masz tam rzeczy. Wpadł mi w oko taki nocnik kibelek bardzo fajny:-):-) Jeśli chodzi o słodycze to mój Tomek ma ten sam problemW domu ciastek pełno bo jak go wyśle do sklepu załóżmy po chleb, mleko, pomidory i mąkę to oprócz tego kupi ciastka, jakąś czekoladę i chipsy a czasami się zdarzy że zapomni o czymś po co poszedł
no ale ten typ tak już ma Ostatnio zaczął mu brzuszek rosnąć i ogranicza słodkie;-) Więcej owoców wprowadza. Zobaczymy jak długo
Marylka współczuje Ci takiego teścia i podziwiam teściową że wytrzymała z nimjosephine Twoja teściówka to też niezły aparat
To jest właśnie to czego nie lubię wtrącanie się kogoś w nie swoje sprawy!!! Moja mama też lubi się mieszać ale trochę w mniejszej skali. Ale jak chce zrobić po swojemu to jest że jej nie słucham a ona chce dla nas dobrze i że ona już tye żyła że wie że tak bedzie lepiej i że ona nie chce zaszkodzić tylko pomóc itp. Ale jak zrobie po swojemu to później mówi że jednak dobrze
Było pare takich gadek w czasie budowy blee
za babami też nie trafisz
![]()
jesli chodzi o slodycze, to ja mam taki problem ze slodyczami jak wasi mezowie... nie moge bez nich zyc i nie zadowlaam sie jednym rzadkiem czekolady tylko tabliczka albo wiecej. do tego od dzieka z psiapsiola wprowadzilysmy zwyzaj mieszania, zeby nie zmuliulo: wiec czekolada-paluszki-pierniki- chipsy-krowki itp itp
o ilosciach nawet nie pisze bo wstyd...
a co do tesciowej... to chcialabym miec taka jaka jest moja mama... i nie codzi o stosunek do mojego F., z ego uwielbia itp, bo zawsze inna jest relacja tesiowej z synowa ( ta co zabrala jej synusia). ale moja mama wobec swojej synowej jest bardzo bardzo wporzadku, w nic sie nie wtraca, kswetii finansowyvch w ogole nie porusza, w zyciu by sie nie wypytywala ile synowa placi za fryzjera, czy kontroluje konto i zakupy na internecie itd itd!!!! w nic sie nie wtraca jak dzwoni to zeby sie dowiedziec co slyhac jaka pogoda i jak wnusiu sie ma , jakie robi postepy...
no ale to jets kobieta, ktora ma troche rozumu, wyksztalcenie, prace i jakeis swoje osobiste hobby i pasje i jest ich nawet sporo bo wiecej niz ja w wieku 24 lat!!!
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)