reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- a moze jajeczniczke sobie zrob,albo tosty-musisz zjesc cos cieplego -i nie pisz ze dla siebie samej Ci sie nie chce gotowac bo jest Was dwie:tak::-D
Sol dokładnie, nie jesteś sama, masz dzidzię:-)
Co do konfliktu serologicznego, to u mnie też występuje. Po poronieniu dostałam antyimmunoglobulinę, która ma chronić następna ciążę. Sol nie smutaj się. Może inni mają pieniądze, ale ty masz rodzinę: męża, cudowną córeczkę i dzidzię w brzuszku. Pieniądze dzisiaj są, jutro ich nie ma. A rodzina jest największym skarbem. Powinnaś być dumna z siebie:-)
Ewcia witaj:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SOL- smutkom mowimy NIE!!! zrob sobie nalesnika to Ci humor wroci:tak:;-)jak to co masz z zycia???bedziesz miala 2 dzieci,masz mężą,swoje M.....-czy oni to maja??masz niby oczywiste "rzeczy" a wielu tego nie ma i nie wiadomo czy bedzie mialo??? takze prosze sie nie dawac hormonom!!!!masz zozole:-p
JEZYNKA- na bb77- sie nie odzywala od 3 dni.........
a z Bibinka to slow brak:no:
EWCIA822- czyli czekamy na wiesci od Ciebie na koniec maja??

marcepanek cudo maleńkie :) śliczny
elleth nie uprzedzaj faktów może akurat bedzie dobrze... trzeba myśleć pozytywnie bo pozytywne nastawienia to połowa sukcesu a druga połowa to przytulanki :) trzymam kciuki za II kreski :*

Dziękuje :)

elleth ja tez trzymam

Dziękuje :)

elleth - spadaj po ten test i do łazienki - ruchy ruchy :tak:
A myślisz, ze o tej porze by wyszedł wiarygodny? Dziś moj 29 dc.

ELLETH- pewnie,ze kciuki trzymam i ja zrobilabym jutro z rana:tak:i co to znaczy ,ze nie ma mozliwości zaciążenia??????przytulanki byly????to mozliwość jest!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

No niby tak, ale ja nie mam owulek i w tym miesiącu się strasznie nakręciłam na cud. Dzięki za kciuki :)

Maryla - ja mam RH - a Marcin ma RH + więc mamy konflikt. Jakby było na odwrót nie było by problemu a tak niestety serologii trzeba będzie pilnować :-( Z Karolą byłam dwa razy na badaniu - raz w 5 miesiącu a potem w 7 a przy porodzie że był próżnociąg użyty to dosżło do konfliktu pępowinowego i musiałam mieć antygeny podane - jeden zastrzyk w dupe i po krzyku :-p Ale jeśli by wyszedł pozytywny wynik w ciąży to musiałabym brać całą ciążę leki żeby maleństwo się prawidłowo rozwijało :tak: Ale wszystko da się przeżyć :-p Tylko żeby to igą nie było podawane :sorry: Nie znoszę igieł :-p

Ja też mam RH- I też nie lubię kłócia, bo u mnie mało która pielęgniarka umie pobrać. Jak byłam w szpitalu na Prostej to na izbie przyjęć zrobiłam postrach wśród studentek, w końcu nawet ta główna pielęgniarka nie dała rady mi z przedramienia (czy jak to tam sie ta część z łokciem nazywa) pobrać i pobierali mi z dłoni. I tak też już na odziale. Jedna się śmiała, ze ja nie mam żył i ze to dziwne, bo wszytscy mają tam żyłę, a ja nie :/

Biedna Bibinka, a takiego lekarza to ja bym zatłukła :wściekła/y:

Muszę spylać do szkoły po Nicole.
Smacznych obiadków dziewczyny, po południu zajrzę bo nie omieszkam zobaczyć co z Bibinką.
Mama - no mam nadzieje że pod koniec maja będę mogła podzielić się dobrą nowiną :)

maranatha witaj:-) mam nadzieję, że mała szybko wyjdzie z pleśniawek
mama, tak się zastanawiałam właśnie co u bb77, mam nadzieję, że wszystko ok i że się niedługo odezwie.

Rany boskie zostawić was na chwile :szok::-D:-D:-D

Sol
nie smuć się bo masz cos co najcenniejsze dziecko i fasolkę :-)

mama no ale taka skarbnicą wiedzy nasza jesteś - nie bądź taka skromna :-)

Bibinka współczuje kochana i przytulam :-:)-:)-( na temat lekarza się nie wypowiadam bo nie wolno chyba takich słów na forum uzywać :angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
ELLETH- no z ta owulka to fakt-roznie bywa.....jak masz test to zrob dzis a jak wytrzymasz to jutro z rana....
EWCIA- lec po swoje Szczescie i zagladaj do nas-Bibinka pewnie zajrzy do nas jak wroci do domku..
JEZYNKA- to my tu wszystkie czekamy co u bb77,ale poki co cisza ......
Domi zasypia ja sobie kawke zrobilam i troche mam wolnego:)))

mama no ale taka skarbnicą wiedzy nasza jesteś - nie bądź taka skromna :-)
JSORBEK- no dobrze,juz dobrze-wiem co nie co i chetnie sie z Wami dziele,jesli ktos mnie prosi o rade to staram sie pomoc-taka ze mnie matka-polka:tak:;-):-D:-D:-D
SOL- NIE BIJ......

witam Was juz w lepszym humorze złość przemieniła się w smutek a smutek teraz w radość
więc stwierdzam że zwariowałam hihihihi
co tam słychać ???
mamo masz prześliczną córeczkę :)
sol, kasiawie, szczęśliwa, asiuasiu, kpi, bb jak się czujecie???
agnieszka dobrze że nie ma torbieli :)
marcepanek śliczny dzidziuś :)
ewcia trzymam kciuki za Twoje dobre nowiny pod koniec maja :)
mlodam 6 dni do testowania :) trzymam kciuki :)
elleth trzymam kciuki również za Ciebie :)

Ostatnia edycja:
hej

przeczytalam, ze niektore maja konflikt serologiczny, ja tez jestem Rh-
ale tutaj^przeciwcial nie podaje sie po porodzie ils tam godzin, czy dob,tylko w 28 m-cu ciazy
i wtedy juz niewazne czy dzieko bedzie + czy - wszsytko bedzie ok

a moj maly nie chce isc spac!!!! wstal mi o 9h40 a terraz cwaniakuje! a niania przychodzi za godzine i pewnie wypadnie w jego drzemke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja nie lubie takiej rozbitej organizacji!!!!

reklama
jestem ale tylko na chwilkę
młody się wybiegał! :) zadowolony i to mnie cieszy
pojeździliśmy na rowerze:)

obiad już zjadł
a ja teraz robię przysmak dla męża;)
dostałam smska od mojego kochanie że ma dla mnie jakąś niespodziewajkę :D łał ciekawe heh

Pozdrawiam was dziewczynki
3mam kciuki za pozytywne testy!
i @ mówię precz! ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry