reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- hejka-no tak jak wezme dzisiejsza o 14 to jeszcze mi 4 tabletki zostana,ale nie wiem jk to bedzie dzis bo w nocy dosc mocno bolal mnie brzuch-jak na @ i podejrzewam ze znow mocne plamienia beda:dry:mam nadzieje,ze do niedzieli dam rade brac te hormony:sorry2:
SOL- witaj i tule-ale czas Ci zlec i mąż wróci szybciutko:tak:fajnie,ze Karolinka juz dzis lepiej zniosla pozegnanie-spokój rodzica = spokój dziecka!!:tak:i ja nigdy nie przeciagalam pozegnac-slodki buziak,przytalanko i leciala do sali;-):-)
AGNIEZSZKA- chyba bede musiala taka mocniejsza druga kawe zrobic bo nawet wolno pisze bo literek nie moge odszukac na klawiaturze:dry:grzomty byly naprawde doniosle i mimo checi nie moglam spac a ja tak mam ze jak sie przebudze w nocy to 2,3 godziny walcze zeby zasnac:dry:mam tak od kiedy pamietam.............
BIBINKA- powodzenia u internisty i na badaniach-pros o skierowanie na co tylko mozna:tak:zawsze to mniej kasy zostawisz:tak:i oczywiscie trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:
MARYLKA- wielkimi krokami zbliza sie Twoje testowanie:tak::-Dalez jestem ciekama!!!!!!!!
EWCIA3004- witam Cie rowniez-no to nie zazdroszcze takiej pobudki:(

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki aga,pewnie z 6 probówek mi pobiorą:szok::-D

szczęśliwa widzę,że typowe dolegliwości Cię dopadają,he he:tak::-).na mdłości,to róznie polecają,jedz często,a mało.niektórym dziewczynom migdały pomagały.

hej ewcia! współczuję hałasu,u mnie od kilku m-cy blok ocieplaja,więc hałasy non-stop:baffled:

wisieńka też trzymam kciuki:tak:

mama masz rację,nie ma co pożegnań w przedszkolu przeciągać:tak:.mam nadzieję,że jakoś wytrzymasz do niedzieli!

Ostatnia edycja:
dzięki aga,pewnie z 6 probówek mi pobiorą:szok::-D

szczęśliwa widzę,że typowe dolegliwości Cię dopadają,he he:tak::-).na mdłości,to róznie polecają,jedz często,a mało.niektórym dziewczynom migdały pomagały.
No powoli sie zaczynaja he he ale czasami wlaśnie mnie mdli i po jakims czasie juz jest lepiej np bez popołudniowej drzemki to ani rusz heheh

czesc dziewczyny
a ja w stresie
wstalam ok. 8h30 ale sobie lezalam i czekalam na malego, najpozniej wstaje tak 8h50-9h10
i polezalam, a pozniej wstalam zrobic mu butle, no bo mowie ze juz wstanie...
a teraz jest 9H34 a on spi i spi a ja juz od 20Min w nerwach czy oddycha... chyba nie wytrzymam i pojde zobaczyc, trudno najwyzej go wybudze i bedzie marudny ze nie dokonczyl spania

nie wytrzymalam i poszlam zajrzec!!!!!!!!!!!!!!!! spi jak susel!!!!! tylko ciche sapanie slysze :)
moja nuinia, spioszek niedzwiadek zahibernowany :))))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SZCZESLIWA- czesc ,spij ile mozesz :tak:po 12 tygodniu powinnas poczuc sie lepiej tak ma wiekszosc kobiet ,ja tez tak mialam ze objawy jak reka odjal i potem 2 trymestr to sama radosc z bycia w ciazy a 3 trymestr to nie pisze ,zeby nie zniechecac:-D:-D:-D:-D:szok:
BIBINKA- mam nadzieje,ze dam rade wziac do niedzieli-musze i tak sobie pomyslalam ,ze jak dostane to plamienie to bede brala po 2 tabletki...niby taka mala tableteczka a tyle zamieszania robi:dry::dry: i nie zazdroszcze tych halasow remontowych:sorry2:
u mnie cos sie slonko przebija,zobaczymy jak bedzie bo na dzien tez zapowiadali burze:baffled:
JOSEPHINE- witaj i daj synkowi pac:):):))))Ty mamuśko wyczulona:))) no ale sprawdzilas i juz mozesz spokojnie wypic kawke i czekac az Poldus Cie zawola:)) !!!!

Ostatnia edycja:
Tyle stron nabazgrałyście ,że ledwo doszłam do ostatniej strony :-D
No mi pozostaje czekać z niecierpliwością do wieczornej wizyty i stresuję się okropnie.

Cześć dziewczyny... wpadam się tylko zameldowac i pokazać, że żyje. Ja ostro walcze do soboty z pisaniem pracy magisterskiej, wczoraj posypał mi sie plik i mam kilka dobrych godzinw plecy. Dostałam dzisiaj @ :happy2:
aha wczoraj w domu byl u mnie policiat w związku z martwym dzieckiem w Cieszynie, sprawa glosna to pewnie się orjentujecie. W każdym bądź razie policjant sprwdzał czy mam w domu dziecko, wypytywał o kilka informacji potwierdzających jego torzsamośc.

musicie mi dziś wybaczyc ale malo mnie bedzie na bb
teraz mykam z młodym na dwór bo jest pieknie i ciepło:) szkoda siedzieć w domu przy kompie!

popołudnie spedzamy w trojke wiec tez mnie pewnie nie bedzie a wieczór cóż.... ;P zarezerwowany mam.
Do jutra kobietki!!!!

bede miała wyniki dam znać na pewno!
;)

szczęśliwa,ewcia,josephine witajcie:)
mama to nie wesoło mieliście w nocy,porządnie musiało grzmieć że spać się nie dało...
I jak poodkurzane już mama?
Ja przed chwilą skończyłam własnie :- D teraz biorę się za moje śniadanie bo młody już po i układa klocki:)

reklama
witam i ja
byłam wczoraj u lekarza z Alą no i tak jak mama mówiła plesniawki, afty, zmiany grzybicze ogólnie... wypisała mi recepte ale wczoraj w zadnej aptece nie mogłam tego dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dziś musze iść jeszcze raz by mi wypisała coś innego albo zadzwone...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry