reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasiu witam i życzę miłego dnia w pracy.
Fajnie że koleżanka zareagowała na Twoją ciążę pozytywnie tzn.domyśliłam się sama i bardzo się cieszy.Najważniejsze że się nie sfochowała to wtedy to na pewno byłaby koleżanka,rozumiesz...:)
Mama a czy idę do pracy to się okaże jak będą do mnie dzwonić.Pójdę to pójdę a jak nie to też będzie spoko.Nie martwię się tym także jestem bardzo spokojna:)
Widać burza was odwiedziła a Domi spał jak suseł,dobry jest...:)
U mnie dawno ijjj bardzo dawno burzy nie było...

reklama
mama - masz rację z tą ziemią, świetny pomysł, że też wcześniej o tym nie pomyślałam (głupek ze mnie)
A ja tu od dwóch lat nie mogę zabrać się do przekopania tej działki mojej i wygląda jak wygląda niestety.
EWCIA822- zawsze do uslug-masz jakies pytanie ogrodnicze to pisz-bede mogla to pomoge;-)na TVN Style jest taki program Maja w ogrodzie-bardzo go lubie-fajne,przydatne rady:tak:i jak cos robie w ogrodzie to moj Tomi tak na mnie mowi-Ty Maja co tam dzis zrobilas w ogrodzie:-):-Dja za godzine chce jechac po kore pod tuje bo wypielilismy chwasty teraz popadalo i szkoda mi naszej pracy-a mam juz folie drenazowa polozona i odranicznikiem zrobione-nic tylko ypac kore;-):tak:
KINGA- no to czekamy do 15 na wyniki-beda dobre,zobaczysz:tak:
KASIAIWE- witam mamuske;-)no widzisz a tak sie martwilas a tu kolezanka okazala sie dojrzala w temacie i mimo ze sami walcza o swoje szczescie to potrafi sie cieszyc Twoim:happy2:choc pewnie nie jest Jej lekko,ale doczeka sie:tak:
AGNIESZKA- doczytalam,ze @ przyszla....no w koncu:sorry2:zycze,zeby teraz cykle wrocily do normy:tak:

ide odkurzac bo nie moge sie ogarnac przez ta nocke:dry:

Fleur, masz racje, gaduly tu sa naprawde! i wciaga forum, oj wciaga...a ja mam tyle rzeczy do zrobienia:szok: mam do napisania prace na nastepna srode, ale oczywiscie mam tysiace innych'ciekawszych' zajec...
Black - ja piszę inżynierkę i zawsze coś sobie wynajdę :-p A trzeba się wziąć ostro do pisania bo dedline się zbliża i wypadałoby się obronić :-D

mama - jaka burza? Ja nic nie miałam :dry: Za to ładne słoneczko miałam z rana a teraz chmurki zasłoniły :dry:

bibinka, kasia, agnieszka, kinga - dzień dobry :_D

A ja się pochwalę - po drodze do przedszkola obmyślałam strategię pożegnania z Karolą i jak zwykle nic nie wymyśliłam - skończyło się jednak dobrze i Karolcia poszła z panią na górę bez płaczu :tak: A przynajmniej nie płakała dokąd nie wyszłam z przedszkola :tak: Więc tragedii nie było. Mam nadzieję że takie pożegnania staną się normą i będzie ok :tak: Mnie już dzisiaj tak nie boli, ale smutno mi bo rano Marcin pojechał do roboty i wróci w piątek kole 10 a na 14 znowu idzie w piatek do pracy więc dopiero po 20 tak naprawdę będę się mogła nim nacieszyć :-(

AGNIESZKA- doczytalam,ze @ przyszla....no w koncu:sorry2:zycze,zeby teraz cykle wrocily do normy:tak:
Tak dotarła wczoraj z wieczora.Czułam że się zbliża.Też mam taką nadzieję że teraz wszystko będzie ok.
Mama zaparz sobie mocną kawkę i będzie wszystko si :))

Sol dzień dobry.Wyspana dziś,u Ciebie też była burza?

agniecha - a nawet wyspana muszę przyznać :-D Ale żadnej burzy nie miałam - ja jestem sporo na południowy-wschód od mamy i do mnie nic nie dotarło :dry: A szkoda - może by dzisiaj sobie dali spokój z koszeniem traw bo myślałam ze płuca wypluję :wściekła/y:

kasiawie a czemu sie bałaś powiedziec??
babinka a cos sie dzieje że do internisty idziesz? jutro za ciebie kciuki bedziemy 3mać! ;)

kinga chcę po stracie porobic wszelkie badania,żeby wykluczyć ewentualne przyczyny.na toxo i cyto pewnie nie dostanę skierowania,ale tarczyca i posiew moczu może mi da:tak:.bo mój ginek stwierdził,że nie trzeba zadnych badań robić,nawet mnie nie zbadał,ani usg nie zrobił,a minęły 4 tygodnie:angry::wściekła/y:,więc muszę wziąć sprawy w swoje ręce:tak:

hej sol!dobrze,że obyło się dziś bez płaczu,znów byś miała serducho pokrojone

Sol myślę że mała się z biegiem czasu przyzwyczai do tego że zostawiasz Ją w przedszkolu także to tylko kwestia czasu i nie będzie płakać a Ty będziesz spokojniejsza.
Bibinko powodzenia na badach:)
Ja w Twoim przypadku też bym wolała się najpierw zbadać wiadomo aby być spokojniejszą:)

Czesc dziewczynki ja sobie dalej lerze bo dzsiaj nie najlepiej sie czuje:-( mdli mnie od rana i na nic nie mam siły non stop bym spała.... u nas burzy nie było ale jest paskudna pogoda..... mam nadzieje ze sie rozpogodzi....:happy:

reklama
Witam i ja:tak:

Nika-no nie wiem czy Ci za wczoraj wybaczymy;-)

Wisienka- trzymam &&&& za II kreseczki:tak:

Agnieszkak.k
- super, że @ przyszła:-) teraz jesteś już spokojniejsza;-) a następnej już nie życzę- życzę fasolki;-)

Josephine
- spokojnie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Fleur- witam :-)

Mama, KasiaWie, Kinga, Bibinka, Sol, Szczęśliwa- witam

a ja także nie wyspana, od 7 robią coś z gazowni na korytarzu i jest wiercenie, spawanie, stukanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry