reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- czesc ,spij ile mozesz :tak:po 12 tygodniu powinnas poczuc sie lepiej tak ma wiekszosc kobiet ,ja tez tak mialam ze objawy jak reka odjal i potem 2 trymestr to sama radosc z bycia w ciazy a 3 trymestr to nie pisze ,zeby nie zniechecac:-D:-D:-D:-D:szok:

Ty mi tu pisz szybciusio o cio chodzi z tym 3 trymestrem :p:p:p wiedziałam moga mnie dopadac różne dolegliwośći ale myśl o tej fasolce ehh dla niej zniose wszystko:):)
Czesc Agnieszka:)

reklama
kinga - to miłego dnia :tak:

josephine - na publicznym znowu cię zganię za pisanie jednego pod drugim zamiast edytowania :-p

Lorelain - to zmieniam suwaczek :tak: Współczuję posypania się pliku - nie robisz kopii zapasowej? Ja po każdym większym kawałku robię kopie do innego folderu :tak: Bo nie uśmiecha mi się pisać od nowa :-p

Spadam pisać te moje wypociny :-p Choć najchętniej bym poszła spać. Zimno mi ostatnio i mnie telepie :dry: Ale ja zawsze byłam ciepłolubne zwierzę :-p

josephine:-D:-D,to będzie Ci synuś wariował cały dzionek:tak:

marcepanek trzymam kciuki,będzie dobrze:tak:

lorelain dobrze,że dostałaś @,z tego co pamiętam,to bałaś się ,że nie przyjdzie:tak:.obyś szybko nadrobiła te stracone godziny pracy:tak:.a o chłopcu słyszałam oczywiści,przykra sprawa,jakbym tych opiekunów dorwała,to ręka noga:angry::wściekła/y:

maran-atha witaj!
szczęśliwa pięknie powiedziane "dla fasolki zniosę wszystko" :tak:
Ja tam też nawet poród przeżyję a co tam....potem takie szczęście w domu będę miała że wszytsko wynagrodzi nawet ten ból podczas porodu.
Asiucha to miłego pisania pracy i ubierz się ciepło abyś nie zmarzła w domu.A może choróbsko Cię bierze..pfuuu pfuuu.
Marcepanek witaj:)

Ciekawe jak Maryla się trzyma z testowaniem :-p

Pierdziele, nie piszę teraz - za zimno mi :-p

maran-atha witaj!
szczęśliwa pięknie powiedziane "dla fasolki zniosę wszystko" :tak:
Ja tam też nawet poród przeżyję a co tam....potem takie szczęście w domu będę miała że wszytsko wynagrodzi nawet ten ból podczas porodu
Ja słyszałam ze takie chudzinki jak ja to maja ciężko podszas porodu ale co tam dam rade:):)):):):) własnie potem takie maleństwo sliczne wynagrodzi mi swoja obecnością i nie tylko ten ból podczas porodu:):)

Ja słyszałam ze takie chudzinki jak ja to maja ciężko podszas porodu ale co tam dam rade:):)):):):) własnie potem takie maleństwo sliczne wynagrodzi mi swoja obecnością i nie tylko ten ból podczas porodu:):)

Ja też do szczupłych należę ale myślę że to nie ma znaczenia czy szczupła czy przy kości bo każda kobieta poród przechodzi inaczej.

juz wstal niunius :) kawe zdazylam zrobic, ale nie wypic :) dobrze, ze nie weszlam i go nie wybudzilam, bylby marudny, a tak :wbil pepek i juz sie ladnie bawi. Najedzony, wyspany, no... jeszcze po mleku dopycha madlenke, ale juz z traktorem w reku... :) a u nas o dziwo nie pada, ale zimno... nic sie nie chce
moze o za pol godiznki pojdziemy na targ, mam 50m od domu w soboty i srody :)

a wy jakie plany na dzis ?

Bibinka- u nas na szczęście już docieplony, no to przez co Ty musisz przechodzić:baffled:

Mama
- wołałabym burzę niż ten hałas:baffled::baffled:

Lorelain
- witam. Pamiętam tę sprawę z chłopcem i myślałam, że już odpuścili, a tu proszę nadal szukają. Nie rozumię jak tak można...Oby w końcu znaleźli tych zwyrodnialców:wściekła/y::angry: szkoda, że nie ma w Polsce samosądów, oj takimi bym się zajęła:wściekła/y::wściekła/y:

Josephine- no to sporo pospał.

Dziewczynki, uciekam się wykąpać, posprzątać itd...

zajrzę do Was później. Pa

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane witajcie i dzień dobry :)

a teraz przygotujcie sie na monolog :) - ostrzegam :)

no więc dopiero skończyłam wczorajszy towar czuje sie fatalnie wczoraj wieczorem odbijało mi sie tak i brzucho pobolewał że malo nie żygłam ale jak na złosc żygnąć nie mogłam - to już 2 czy 3 raz w ciągu ostatniego tygodnia ale wczoraj najmocniej.
jak zwykle jestem śpioch to wczoraj wstałam o 6 a dziś o 4:40 :szok: najpierw zrobiłam test bo po wczorajszym wieczoże mnie podkorciło oczywiście jedna wielka gruba krecha czyli nici, no ale nic zgwałciłam meza on dalej poszedł spac a ja już zasnąc nie mogłam no to wstałam wstawiłam pranie poszłam po bółki zjadłam śniadanie umyłam głowe wysuszyłam umalowałam sie i co i znowu sie zaczeło co mnie mega wkurzyło bo przeciez wyszła jedna krecha no i tak miałam przez jakieś 30 min - całą droge do pracy a najgorzej było w kolejce w markecie - taka duchota wrrr przed samą pracą mi przeszło pometkowałam i poprzekładałam wszystko i jestem wściekła bo nie wiem o co kaman no i moge gryść więc z góry prosze o wybaczenie , no to dość już o mnie ide was nadrobić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry