reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine: no ja dopiero dziś założyłam ten wątek https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-i-obecne-mamy-bizneswomen-36563/

i napisałam do dziewczyn z wątku "idziemy na zakupy" że ja dopiero w przyszłym roku zaczynam starania i że mam takiego bloga i wkleiłam linka :), mam nadzieje że mnie nie wykopią i chociaż pooglądają :)

agnieszka.kk: to super:tak:;-), a w sklepie już troche lepiej ale to jeszcze nie to co bym chciała :)

mama05: ekstra że już lepiej się czujesz :) wracja szypciutko do zdrowia:-)

reklama
josephine: no ja dopiero dziś założyłam ten wątek https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/przyszle-i-obecne-mamy-bizneswomen-36563/

i napisałam do dziewczyn z wątku "idziemy na zakupy" że ja dopiero w przyszłym roku zaczynam starania i że mam takiego bloga i wkleiłam linka :), mam nadzieje że mnie nie wykopią i chociaż pooglądają :)

agnieszka.kk: to super:tak:;-), a w sklepie już troche lepiej ale to jeszcze nie to co bym chciała :)

mama05: ekstra że już lepiej się czujesz :) wracja szypciutko do zdrowia:-)

3mam kciuki za bloga i za sklepik :) zaarz sobie lukne na watek :)

na idziemy na zakupy dziewczyny raczej nei są zainteresowane - takie odnosze wrażenie ale trudno prubowałam :):)

Jeszcze Wam dziś tego nie mówiłam JESTEŚCIE NAJLEPSIEJSZE :tak:;-):-) BUZIOLE:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was wszystkie prawie z rana :) dziś mialam takiego lenia że hej nawet nie chciało mi się wstawać żeby kanapki zrobić do pracy i w zamian za to musiałam mężowi kupić 8 pączków, hałwe i całe opakowanie mamby:szok::szok::szok: on uwielbia słodycze:no: masakra ja sie z nim do marketu boje wchodzić, bo jak sama ide to kupuje to co potrzeba i coś słodkiego dla niego ale jedna rzecz a jak z nim ide tp tylko tak chipsy, paluszki, czekolada, batonik gumy, mentosy MASAKRA jak z dzieckiem a przy kasie można mieć łzy w oczach:dry:

a co do teściowych to ja swoją lubie ale teścia nie cierpie:no::no::no: brrrr zdala odemnie :-D

agus_kula: no ja własnie próbowałam tak jak ty mi napisałaś , identycznie ale nic z tego nie zapisało sie, tam chyba tylko suwaczki mozna wklejać, dziwne no nie

mój tesciu to major - wiadomo skrzywienie po wojsku on wszystko wie najlepiej, kazdy inny sie myli on jest panem i władcą jak tesciowa musiała do pracy dojeżdżać to ją za paliwo kasował i jeszcze nażekał że ma nędzną robote , pranie robił o 2-3-4 lub 5 rano bo prąd tańszy, lodówke ostatniej zimy wyłączył i na balkon powynosił rzeczy wszystko z oszędności choć on ani grosza na chate nie daje bo wszystko teściowa opłaca - masakra muwie wam na szczeście teściowa się z nim rozwodzi , podziwiam kobiete że tyle z nim wytrzymała tyle sie przez niego napłakał:no::-( ale na szczęście mój kamil jest inny

a jak tesciowa do kanady wyjechała żeby mieszkanie w polsce wykupić a on miał do niej dojechac to sobie tu znalazł taką dame lekkich obyczajów co ma każde dziecko z innym i to w wieku ich dzieci , masakra jeszcze sie okazalo że on na nią kase wydawał co teściowa wysyłała mu na życie:wściekła/y::wściekła/y::no:
Oj no to nie wiem dlaczego tak jest... może wklejaj raz dziennie link przy poście co??? Ja wczoraj oglądałam i powiem że fajne masz tam rzeczy. Wpadł mi w oko taki nocnik kibelek bardzo fajny:-):-) Jeśli chodzi o słodycze to mój Tomek ma ten sam problem:baffled::baffled: W domu ciastek pełno bo jak go wyśle do sklepu załóżmy po chleb, mleko, pomidory i mąkę to oprócz tego kupi ciastka, jakąś czekoladę i chipsy a czasami się zdarzy że zapomni o czymś po co poszedł:szok::szok::szok: no ale ten typ tak już ma Ostatnio zaczął mu brzuszek rosnąć i ogranicza słodkie;-) Więcej owoców wprowadza. Zobaczymy jak długo
Marylka współczuje Ci takiego teścia i podziwiam teściową że wytrzymała z nim:tak: josephine Twoja teściówka to też niezły aparat:shocked2::shocked2: To jest właśnie to czego nie lubię wtrącanie się kogoś w nie swoje sprawy!!! Moja mama też lubi się mieszać ale trochę w mniejszej skali. Ale jak chce zrobić po swojemu to jest że jej nie słucham a ona chce dla nas dobrze i że ona już tye żyła że wie że tak bedzie lepiej i że ona nie chce zaszkodzić tylko pomóc itp. Ale jak zrobie po swojemu to później mówi że jednak dobrze:confused::confused: Było pare takich gadek w czasie budowy blee :szok:za babami też nie trafisz:-D:-D

Dominis tez juz lepiej,najwazniejsze,ze juz w nocy kaszel Go nie meczy i ladnie spi to i my wyspani:tak: dobrze chociaz,ze Zuzia sie uchowala i Ja nie rozlozylo-trzyma sie dzielnie kobieta;-)czekam na zaproszenie na watek zamkniety.musze sie troche wkrecic w pisanie bo jednak 2 dni mnie nie bylo a Wy tu o tylu tematach dyskutowalyscie:-) moj tesciu od dawna nie zyje-zmarl jak Tom mial 13 lat-a tesciowa...coz to kobieta z cyklu nie przeszkadza,ale i nie pomaga.

Dominis tez juz lepiej,najwazniejsze,ze juz w nocy kaszel Go nie meczy i ladnie spi to i my wyspani:tak: dobrze chociaz,ze Zuzia sie uchowala i Ja nie rozlozylo-trzyma sie dzielnie kobieta;-)czekam na zaproszenie na watek zamkniety.musze sie troche wkrecic w pisanie bo jednak 2 dni mnie nie bylo a Wy tu o tylu tematach dyskutowalyscie:-) moj tesciu od dawna nie zyje-zmarl jak Tom mial 13 lat-a tesciowa...coz to kobieta z cyklu nie przeszkadza,ale i nie pomaga.

Dobrze że z Dominikiem jest już lepiej no i ze Ty się lepiej czujesz.
A co do pisania to mnie nie ma od poniedziałku do piątku całymi popołudniamy i gdy wracam wieczorem to ciężko jest mi nadrobic zaległości bo tyle tego produkujecie że szok :-D

Hejka!! Ja wstałam z łóżka bo czekam na kuriera, ale nie wiem czy przyjdzie dziś czy jutro :/ a tak to bym w łóżku leżała jeszcze, bo zimno mi, głowa boli, kaszel, katar, gardło boli - no masakra :(
mama05 - przyznaj się! Ty wyzdrowiałaś i przesyłasz wirusiska do mnie? :p hehehe ;)

reklama
agus_kula: no chyba teak będe robić, więc wklejam dzis po raz pierwszy SZKRAB ZAPRASZA :):-)

no to widze że mamy po łasuchu w domu :), my z mężem po prostu lubimy dobrze zjeść choć po nim nieco bardziej widać :) ale też jest wysoki więc brzucholka też tak nie widać - a może sie po prostu przyzwyczaiłam :)

mama05: no nie choruj kobito bo nie nadrobisz :) mi sie ledwo udaje a tylko wieczorem nie zaglądam do kompa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry