reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka- wszystkie będziemy tulić:tak:
Ostatnio też się nad tym zastanawiałam jak to z tymi lekami:confused:
wydaje mi się, że jednak będzie zniżka. lekarz do którego teraz chodzę przyjmuje tylko prywatnie no a jak w szpitalu wypisał mi receptę, to miałam ze zniżką choć to zawsze mogło iść ze szpitala bo jest tam z-cą ordynatora hmm....:confused::confused::confused: ciekawe

reklama
KOPM MI SIE ZAWIESIL:crazy:
WISIEŃKA- jak bedziesz chodzila prywatnie to za wizyte placisz (wiodomo) i za badania -krew mocz...tez 100% ale za leki to raczej nie -te ktroe beda na znzke to powinien Ci na recepcie zaznaczyc:tak:

dziewczyny ja brykam do męża:)) i juz nie wróce takze karaluchy,spokojnej nocki i do jutra z kawką :):):):))))

Ostatnia edycja:
Ja na chwilkę padnięta jak kawka !!!! Karola pokój w końcu przybiera kształty dziecięcego pokoju a nie graciarni.
Ile sprzątania mnie dziś jeszcze czeka...

mama, płaciłam 5 zł za szt. A są piękne, mają dużo pączków. Nie mam jeszcze w skrzynkach, bo jutro muszę dokupić drugie tyle. Nie zabrałabym się z tym wszystkim bo byłam z Karolem na spacerze i tylko 6 szt weszło do wózka.

wisieńka, a ja mam nadzieję, że twoje samopoczucie to od fasolki zależy... obym się nie myliła.
ewcia, sukienka za 19 zł ???? kupuj choćbyś miała tylko po domu chodzić.
kasiawie, najważniejsze, że zbadał i potwierdził, że wszystko gra... a co do tej oszustki, szok że ludziom chce się wymyślać takie niestworzone historie...

spadam tyrać dalej, gdybym nie zajrzała to Nika witaj i papatki wszystkim.

Ehhh weszłam na styczniówki i poczytałam o tej słynnej blondi jej meżulku no to jest szok jak można byc takim bajkopisarzem masakra ..... Dzisiaj mi lekarz powiedział a usg potwierdziło ze jestem w 7 tygodniu ledwo zobaczyłam fasolke wiec jakim cudem ona juz widziała trojaczki i słyszała bicie serca a juz nie wspomne o tym małym geniuszu jej syneczku ehehe dobra historia jak nic....

Mama- dobranoc!!

Zapmarta- pewnie, że kupię jak tylko będzie dobra:tak::tak:

Szczęśliwa- właśnie skończyłam czytać posty tej blondi:szok::szok:
Bajka niesamowita:-D:-D w 5 tc- bicie serduszek trojaczków:-D:-D:-D:-D
Szok jak można tak łgać!!!

Też pomału będę się żegnać. Dobranoc Kochane

dziwnie trafiłam z tymi styczniówkami,a ta karolcia to tez chyba blondi bo juz sie nie odzywa,a a to tez dziwy miala,bo przed 4 yg wiedziala ze jest w ciazy,obie bajki pisąły jak nic

Dziewczyny takie kity wciskac ludziom jak ta blondi ehhh brak mi słów ale cóż sa ludzie i ludziska ..... Ja sobie nawet nie wyobrażam żebym mogła opowiadac takie głupie historyjki ......
KasiaWie - to jest chore żeby robić sobie jaja z takich rzeczy ...to sie potem odbije na tej osobie kimkolwiek jest....

Ostatnia edycja:
Szczęsliwa wiem ze to chore,brak słów...ale Tobie dobrze ze juz widzialas swoja Fasoinke-całe 7mm :-) mój pęcherzyk ma 14mm,a jak czytam na suwaczku płód4-6więc jeszcze tyci tyci

choc na Twoim suwaczku tez jest napisane ze Twoje ma 4mm,a to dziwne

Wykąpałam się i jestem teraz świeżutka.
mama dobranoc, ja jutro piję kawę z mlodam bo spotykamy się w realu:D
zapmarta co tam u ciebie jak samopoczucie? Trzymaj za mnie kciuki
szczęsliwa no Twoja krewteczka rośnie z dnia na dzień i na następnym USG bedzie już do ciebie machać. A ta blondi to jakaś pewnie psychiczna bo po co ktoś wymyśla takie rzeczy. A ja opowiadałam mojej sister, ze tu nie ma takich przypadków i proszę.
Kasiawie jak się czujesz dziewczyno bo nie doczytałam.Ja zaczynam się bać zrobic test i chyba będę odwlekać.....No chociaz jak przyjdzie 22 i nie będzie @ to może zrobię.

reklama
Szczęsliwa wiem ze to chore,brak słów...ale Tobie dobrze ze juz widzialas swoja Fasoinke-całe 7mm :-) mój pęcherzyk ma 14mm,a jak czytam na suwaczku płód4-6więc jeszcze tyci tyci

choc na Twoim suwaczku tez jest napisane ze Twoje ma 4mm,a to dziwne
Nioo widziałam dzisiaj mówie ci łzy płynęły same ze szczescia nioo tak wykazało usg :) 7 mm długość i 2.5 mm szerokość:):) a ty bierzesz jakieś leki na podtrzymanie?? a w ogole jak sie czujesz?? masz jakies objawy??
Wisieńko - niooo rośnie rośnie .....:):)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry