reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- witaj popoludniowa porą:tak:,licealista powiadasz;-):-D
JOSEPHINE- no to wypij piwko na rozluznienie skoro praca przlożona:tak:
Ja zaraz ide z Zuza na gore,poczytam Jej na dobranoc i spac-jutro jade do kina;-)

reklama
mama powiadasz jutro randka w kinie??
no licealista chciałam napisać że jak z podstawówki ale asz tak odmładzac go nie będe :) a czytałaś jaki mu napis na torcie zamówiłam ?? "Kamil jeszcze tylko 71 do setki " :):):):) on jest krejzol i dlatego mu taki napis zamówiłam tak przeżywa ze za rok on 30 a ja nadal 2 z przodu :):) zawsze miał z normalnym napisem a teraz z takim :)):):)

dobra ja znilam bo mój licealista przyszedł :):) do jutra skarbeńka :):):)

a do mnie za jakiś czas koleżanka wpadnie. jak miło, może się piwka napiję:-p mam takie ulubione piwo z owocami leśnymi, smakuje prawie jak oranżada, dlatego je tak lubię;-)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku do sklepu:-p w ostatniej chwili uciekłam przed deszczem, teraz jem kolację. Mam ostatnio słabość do bagietek pieczonych w domu, uwielbiam, choć niestety dla figury to dobre nie jest:-p
Sol, a czy duphaston bierzesz z zlecenia lekarza, czy dlatego, że w poprzedniej ciąży brałaś?

Powiedzmy że samowolka farmaceutyczna. W ciąży z Karolą nie brałam nic na początku. W 17 tygodniu dostałam plamienia i skurczy i wystarczyła wtedy no-spa i luteina. A teraz mnie najzwyczajniej boli i stąd taka decyzja - przy Karoli czułam się wręcz kwitnąco (nie licząc przytulanek z kiblem). W pierwszej ciąży - z Kubą brałam pod koniec duphaston, ale się okazało że miał nieprawidłowo rozwinięte serduszko i nic by mu nie pomogło :-( I przed Karolą w ciąży też brałam duphaston od 14 dc. Ale też nie pomógł :sorry: Teraz mam nadzieję że do czegoś się to drogie bydle przyda :dry: Nie wiedziałam że 20 tabletek kosztuje 40-48 zł :szok: Dobrze ze mam moją ukochaną aptekę obok siebie i zapłaciłam tylko 32 :sorry:

A ja robię na jutro mężowi bigos :-D Kupiłam mu kawałek boczku wędzonego i kiełbas kilka rodzajów i teraz się dusi wsio :-D

czesc dziewczyny,pwdłam sie przywitac:-)
byłam u ginka przebadał mnie,zrobił usg i byłam zawiedziona bo tylko pęcherzyk było widać,a płodu nie,powiedział mi ze na tym etapie nie widac jeszcze płodu:-(
no ale niby wszystko jest w porządku,mam zrobic badania i za 2-3 tyg sie zgłosić:tak:

na wątku na syczniówkach zrobiła się niezła afera,podobno dziewczyna która miala miec trojaczki jest oszustką i wymysliła sobie wszytsko,ale rzeczywiscie pasuje,bo twierdziła ze jest w 5 yg a na zdjeciach z usg juz bylo widac pęcherzyki z pięknymi fasolkami no i pisąła ze slyszała serduszka,a to raczej niemozliwe,no nic zobaczymy jak o sie dalej potoczy,ale dziwna sytuacja:baffled:

ja jestem dzis padnieta strasznie chce mi sie spać:dry:

MARYLKA- witaj popoludniowa porą:tak:,licealista powiadasz;-):-D
JOSEPHINE- no to wypij piwko na rozluznienie skoro praca przlożona:tak:
Ja zaraz ide z Zuza na gore,poczytam Jej na dobranoc i spac-jutro jade do kina;-)

mama : winko sobie strzele no rozluznienie i rozgrzanie bo wraalam w ulewie i mnie przemoczylo... boze : kino: jak pomysle to mam stres. Moj mnie od ponad roku namawia i wiecie ze za akzdym razem mu odmawiam. Biedny od porodu nie byl w kinie, a sam nie chce isc. wiem okrutnaiazy jetsem, ale wieie czemu? bylismy w kinie ostatni raz w zaawansowanej ciazy, pamietam tylko ze co chwile chodzilam siusiu, ludzie sie wkurzali, wymownie cmokali, pozniej sie wstrzymywalam i do dzis pameitam jeden wielki bol plecow, ze ciagle sie krecilam... Po prostu to bylo z apozno na kino... trzeba bylo lezec przed dvd. ale my wtedy mlodziacy bylismy przyzwyczajeni do wyjsc do kina chodzilismy co drugi piatek! a tera zmam taka waersje, ze od 17 miesiecy nie wroilam i wcale mi sie nie chce! dziwne, jak mozna sie zrazic... i ile dziala pamiec!

LOPOP- ja jak widac na suwaczku biore hormony i po odstawieniu czekam na @ i mam nadzieje,ze jajnik ruszy z produkcja i sie uda zajść a jak nie to po 3 cyklach ide po Clo i poprubojemy :tak: a czy sie uda......... ja mam 31 lat i tylko 1 jajnik jako tako dziala wiec nie jest lekko:sorry2:

Ja od czerwca też na clo :)

Marylka śliczne ciuszki, w jednym chłopięcym kompleciku się zakochałam :)

Ufff nadrobiłam 20 stron i padam :)

MARYLKA- czytalam jaki zamowilas napis:))) dobre:)) a ja pomylilam literki -chodzilo mi o to ,ze Zuza jedzie do kina-mialo byc-jadą do kina a napisalam jade do kina...a ja chcialabymale coz -nie ma z kim wieczorem dzieci zostawic.....

o matko doczytałam ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać - któraś z was tu pisała o jakimś zaznaczaniu - mogę prosić o info ??

Mama
komu jak komu ale tobie się nie uda - na pewno się uda BB przynosi szczęście :-)

Wisienka
ja miałam owulkę od 2 Maja - dwa tygodnie później testuję czyli 16 jak nie bedzie nic jeszcze to sprawdze jeszcze 23 bo owulka trwałą 4 dni tzn pozytywny test był - 24 mam imieniny to byłaby fajny prezent :tak::tak::tak:

Objadłam się zupy jak wróciłam i mnie kuje teraz wszystko kurcze ehh :no::no::no:

Marcepanek - gratuluje

Szczęsliwa - super wieści o cudownych 7 mm :tak::-D

Sol
ale ty masz bidulko przejścia z tym przedszkolem - ale ułoży się zobaczysz. A jak z tą czarownicą ?? Masz coś wspólnego ;-):-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry