reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny,pwdłam sie przywitac:-)
byłam u ginka przebadał mnie,zrobił usg i byłam zawiedziona bo tylko pęcherzyk było widać,a płodu nie,powiedział mi ze na tym etapie nie widac jeszcze płodu:-(
no ale niby wszystko jest w porządku,mam zrobic badania i za 2-3 tyg sie zgłosić:tak:

na wątku na syczniówkach zrobiła się niezła afera,podobno dziewczyna która miala miec trojaczki jest oszustką i wymysliła sobie wszytsko,ale rzeczywiscie pasuje,bo twierdziła ze jest w 5 yg a na zdjeciach z usg juz bylo widac pęcherzyki z pięknymi fasolkami no i pisąła ze slyszała serduszka,a to raczej niemozliwe,no nic zobaczymy jak o sie dalej potoczy,ale dziwna sytuacja:baffled:

ja jestem dzis padnieta strasznie chce mi sie spać:dry:

Kasiu najważniejsze że wszystko jest ok.
Mam nadzieję że na następnej wizycie będziesz miała fotkę fasolki.

A co do wątku styczniówek to sobie poczytam :tak:
Niestety takich osób lejących wodę jest dużo.Na forum jestem już ponad 3 lata i kilka osób już takich spotkałam :dry:

reklama
Wisieńko ja narazie czuje się dobrze,opróc ztego ze strasznie mi sie chce spac,jakbym siedziala w domu to bym chyba spała non stop!!!:-)

CZeść dziewczyny:-):-)

Ja dzisiaj tylko na chwilkę:-( Wybrałam się po prezent dla Pati i dopiero niedawno wróciłam:rofl2::rofl2: I dlatego tak późno;-)
Mam nadzieję że mi wybaczycie że nie popiszę dziś ale padam na pyszczek:tak::tak:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-):-):-)

Kasia - komu to mówisz - ja ledwo kojarzę dzisiaj - nawet zapomniałam ze ty córcię masz :-p A spać bym sobie pospała ale ten stary mocher pode mną ma taki stary zegar i mnie codziennie o 5.30 budzi :dry:

No Ja już też mam czas na bb,synek śpi,mąż ogląda TV.
Zrobiłam sobie paznokcie i miałam pogawędkę z mężem,rozmawialiśmy o takich tam...no brrr
...a dziewczyny i chciałam dodać że około 2 godziny temu @ do mnie zawitała.Tak mnie pobolewał ten brzuch i jednak przyszła.Tak się cieszę w tym przypadku bo zniknęły obawy że mogą to być torbiele,najwidoczniej to jednak hormony szalały...

KasiaWie - to dobrze ze sie czujesz ok a z tym spaniem to masz identycznie jak ja:):):) uroki ciąży:)
Agnieszka_ ale przebadaj sie też jak tylko bedziesz miała okazje:)

Ostatnia edycja:
:-)No jakbym tą ciąże przechodzia tak jak tą pierwsza to bede szczesliwa :-)

Wisienko mam nadzieje ze wyjda 2 kreski,czekam juz na Twoje testowanie:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry