ewcia3004
Nadzieja umarła...
Mama- no jeszcze zajrzałam i musiałam nadrobić na drugim wątku, nie patrząc to dzięki dziewczynom z "ciąża po..."od grudnia i mojemu K. jako tako się trzymałam
Podeślij mi Dzieci, ja z miłą chęcią przypilnuję, a Wy pojedziecie do kina
Jeżynka- naprawdę cena zachęcająca
Maryla- jak tylko ładnie będą leżeć, to fotki zaraz po przyjściu do domku zrobię i
wrzucę
Mój K. w grudniu skończył 30- oj biedny jaki był wściekły jak ktoś zadzwonił i powiedział Mu 30-sto latku wszystkiego... itd.
miałam Mu napisać na torcie 30 lat minęło, ale doszłam do wniosku, że nie będę mojego Skarba dołować

Sol- ja brałam także duphaston, ale dostałam od niego uczulenia, do tanich on nie należy
Nie zapomnę jak mi lekarz zamiast duphastonu przepisał luteinę- 5 opakowań

Poszłam do apteki wykupić receptę, a tam babka do mnie 15 zł, ja oczy i pytam czy ten lek jakiś trefny nie jest, bo tak tani

byłam przygotowana na jakieś 150-200 zł a tam 15 zł proszę

Podeślij mi Dzieci, ja z miłą chęcią przypilnuję, a Wy pojedziecie do kina

Jeżynka- naprawdę cena zachęcająca

Maryla- jak tylko ładnie będą leżeć, to fotki zaraz po przyjściu do domku zrobię i
wrzucę

Mój K. w grudniu skończył 30- oj biedny jaki był wściekły jak ktoś zadzwonił i powiedział Mu 30-sto latku wszystkiego... itd.

miałam Mu napisać na torcie 30 lat minęło, ale doszłam do wniosku, że nie będę mojego Skarba dołować

Sol- ja brałam także duphaston, ale dostałam od niego uczulenia, do tanich on nie należy

Nie zapomnę jak mi lekarz zamiast duphastonu przepisał luteinę- 5 opakowań

Poszłam do apteki wykupić receptę, a tam babka do mnie 15 zł, ja oczy i pytam czy ten lek jakiś trefny nie jest, bo tak tani