reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i ja już jestem! :)
Filip zasnął mi po 21
mąż pracuje.. a ja oglądam KSD ;)

reklama
maryla jestem od początku cyklu na clo, cały cykl na estrofem i teraz na lutce powinnam brać bromek ale ten cykl pasuję

orientujecie się ile może kosztować test clearblue?

cześć ponownie Kingo chyba telepatycznie się przywołujemy:)

agnieszka to dobrze, odetchnęłaś chociaż trochę, może teraz się unormuje

To prawda odetchnęłam bo tak sobie wkręciłam te torbiele że na prawdę zaczynałam się już bać ale jednak wstręciucha postanowiła mnie odwiedzić.
Bardzo bym chciała aby wszystko się już unormowało...no zobaczymy jak to będzie:)

Agniecha - a mówiłam poczekać? :-p Szczęście w nieszczęściu @ przylazła a następna będzie o czasie - zobaczysz :tak:

nika - no niedługo urodziny małej królewny :tak:

kinga widzę jesteś kolejną uzależnioną od swojego męża:-)
owszem nie zaprzeczę ;)

marylka faceci są jak duże dzieci ;) moj też grywa w swoje tam gry... ;D
zapmarta słyszałam o tej dziewczynie z trojaczkami no śmieszna sprawa!ciekawe co dalej... :/

No Ja już też mam czas na bb,synek śpi,mąż ogląda TV.
Zrobiłam sobie paznokcie i miałam pogawędkę z mężem,rozmawialiśmy o takich tam...no brrr
...a dziewczyny i chciałam dodać że około 2 godziny temu @ do mnie zawitała.Tak mnie pobolewał ten brzuch i jednak przyszła.Tak się cieszę w tym przypadku bo zniknęły obawy że mogą to być torbiele,najwidoczniej to jednak hormony szalały...

aga a co robilas z paznokciami? ja swoje dzis brutalnie bardo krotko obcielam, bo ostatnio nie mam cos energii na manicury makijaze i strojenie sie i teraz mam spokoj :)

To prawda odetchnęłam bo tak sobie wkręciłam te torbiele że na prawdę zaczynałam się już bać ale jednak wstręciucha postanowiła mnie odwiedzić.
Bardzo bym chciała aby wszystko się już unormowało...no zobaczymy jak to będzie:)

ja sobie wlasnie wkrecam albo torbiele, albo obnizenie macicy... i nie wiem co gorsze i juz na glowe dostaje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga - jak ja poczytałam o tej blondi z tymi trojaczkami i tym jej super zdolnym synku to sie smiałam ... wiesz wydaje mi sie ze fora sa po to zeby miec z kim pogadac doradzic pożalic nawiązac miłe znajomości itd... a tu takie niespodzianki:)

reklama
Kinga - jak ja poczytałam o tej blondi z tymi trojaczkami i tym jej super zdolnym synku to sie smiałam ... wiesz wydaje mi sie ze fora sa po to zeby miec z kim pogadac doradzic pożalic nawiązac miłe znajomości itd... a tu takie niespodzianki:)

szczesliwa : ale jak widac sa ludzie ktorzy sie nudza w swoim wlasnym zyciu i musza sobie wykreowac inne :) ja to tylko sie dziwie i podziwiam zarazem : jak im sie chce energie na to tracic :)

Ja w Uk za test clearblue płaciłam 9.95 funta.Jest drogi ale bardzo dobry,miałam go.

No mówiłaś mówiłaś :zawstydzona/y:

u mnie ok. 9 euro, tez zawsze ten kupuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry