reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale mowisz o przychodni w polsce tak??
No właśnie nie... mówię o lekarzu GP w Dublinie z polskiej przychodni z Medicusa Tak mnie w ogóle denerwował na każdej wizycie że szok ale zmieniać w ciąży nie chciałam. Pod koniec ciąży jak mi zaczął brzuszek opadać jestem na wizycie i się go pytam czy mi się wydaje czy mi zaczął opadać a on popatrzył pooglądał i mówi no tak zaczął:confused::confused::confused: a to chyba on mi powinien powiedzieć a nie ja jemu:szok::szok::szok: Głupia byłam że nie zapisałam się do Irlandczyka naprawdę

Ostatnia edycja:
dziewczyny zegnam sie. do juterka. bede na 100% bo po paszport jednak jedziemy w czwartek, maz sie jutro z roboty nie da rady wyrwac nawet na godzine... bo konulat polski 5mn autem od jego pracy. no nic zorganizuje sie na czwartek :) kawe poranna z kolezanka-sasiadka przeloze :)
ide kapac sie , moj znienawidzony demakijaz i lulu. mam nadzieje, ze wkoncu zasne o ludzkiej porze, pelnie juz powinna dawno minac... kolorowychh wszytskim! pa

No właśnie nie... mówię o lekarzu GP w Dublinie z polskiej przychodni z Medicusa Tak mnie w ogóle denerwował na każdej wizycie że szok ale zmieniać w ciąży nie chciałam. Pod koniec ciąży jak mi zaczął brzuszek opadać jestem na wizycie i się go pytam czy mi się wydaje czy mi zaczął opadać a on popatrzył pooglądał i mówi no tak zaczął:confused::confused::confused: a to chyba on mi powinien powiedzieć a nie ja jemu:szok::szok::szok: Głupia byłam że nie zapisałam się do Irlandczyka naprawdę

czyli emilke tu rodzilas?? ihihi to sie dogadaly no i nic nie placilas za szpital i wizyty ??

Ja też zmykam już dziewczynki bo trzeba zrobić miejsce mężulkowi i iść zagrzać mu uzio:-D:-D dobrze że już jestem po prysznicu bo by mi się teraz nie chciało;-);-) Do jutra. Kolorowych snów pa

czyli emilke tu rodzilas?? ihihi to sie dogadaly no i nic nie placilas za szpital i wizyty ??
Tak Emilkę urodziłam w IRL no i oprócz tej pierwszej wizyty nie płaciłam już nic ale tak jak mnie strasznie lekarz informował to tylko dlatego że mam odpowiednia liczbę składek PRSI no ale teraz od jednej laski słyszałam że nie trzeba pracować no i ty to potwierdzasz i kamień spadł mi z serca:-D:-D:-D

Tak Emilkę urodziłam w IRL no i oprócz tej pierwszej wizyty nie płaciłam już nic ale tak jak mnie strasznie lekarz informował to tylko dlatego że mam odpowiednia liczbę składek PRSI no ale teraz od jednej laski słyszałam że nie trzeba pracować no i ty to potwierdzasz i kamień spadł mi z serca:-D:-D:-D

dziwne wszedzie czytam ze za darmo to nie wiem co ten lekarz hmm

reklama
Hej Kobiety ;)
Dziękuje bardzo za kciuki :* a egzamin tak średnio... pomieszałam kilka oczywistych rzeczy ;( no ale czekam na wyniki - zobaczymy jak będzie :(
Poza tym czuje, że jestem chora :( jakas masowa zaraza chyba :/ więc jutro planuje wyleżeć sie w łóżeczku...

Aaaa agnieszka.kk - tytuł wątku może być albo: chcę zostać mamą 2011 czy cos na ten kształt ;)

Padam za zmeczenia i z choroby - dobranoc ;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry