reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary najlepsze są z NEXT, TU, H&M i NewLook :-) Gap i Monsoon też są ok :-)
Paulina moja koleżanka ostatnio uszyła sowę dla swojej córki, zaraz poszukam fotki to Ci wstawię :-)

reklama
Paulina - H&M mam, ale nic z brytyjskich marek niestety. Dzieki za rady, wiem, czego szukac w takim razie. :tak:

Sergeevna - dzieki!

BESTYJO błagam! Bo ja też już dłużej tego nie zniosę hahahaha... Utwórz nam alternatywny wątek :))) Przyjdzie, kto chce, ale mam nadzieję, że niektórzy nie...... :/

Ja tez talentem w tej dziedzinie sie nie pochwale... :-D

Paulina - jak na Maje to chyba rekord? :-)

BESTYJO błagam! Bo ja też już dłużej tego nie zniosę hahahaha... Utwórz nam alternatywny wątek :))) Przyjdzie, kto chce, ale mam nadzieję, że niektórzy nie...... :/
możecie sobie założyć wątek alternatywny w tym momencie ale w takim razie ten wątek zostawiam osobom , które będą chciały w nim nadal pisać.
Wasz wybór.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry