reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergeevna - wzrostu mialam na mysli!!! :-p:-D

Paulina - maja tam slodziuchne ciuszki, a jakos nie po drodze mi bylo zobaczyc, czy do mnie wysylaja... O, dzieki za linka!

reklama
Bez tytułu :))

Były sobie świnki trzy
Dziwne uprawiały gry
Na śniadanie-podsrywanie
Na kolacje-chore racje
A po każdym ich posiłku
Gadam z pawiem.......
BEZ WYSIŁKU :)

MADE z Ciebie to jest połetka jednak lepsza, niż z kuota :zawstydzona/y: Chylę czoła!!!! :-):-):-):-) Do kawki jak znalazł! :-D:-D:-D

To nawet lepsiejsze, niż wierszyk Sergi o offcach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulina a to fakt, że zaniżone rozmiarówki, tylko, że jak szwagierka (chrzestna) przywozi czasem jakiś ciuszek w prezencie z Polski, to też się okazuje, że Młoda jest po prosty DŁUGA :-) Mały wężyk ;-) Ale dobrze, bo to znaczy, że będzie po Tacie - szczupła i długa :tak: ;-) A ciuszki z NEXT są obłędne, miałam dla Małej komplecik ze spódniczką TUTU :-)

64891_356541877700000_781034283_n.jpg

Mary fajne są z tej kolekcji newborn dla dziewczynek ale też zerknij dla tych od 3 mies. do 6lat, są też śliczne, my się już w newborna nie będziemy mieścić;))

radosna twórczość....

Tylko nie wiem, jak śmiesz!!!! No, ale skoro Sergi śmiała i jej uszło płazem............:sorry2: Może i Tobie ujdzie?????

reklama
Paulina - sa naprawde super, wlasnie ogladam i wybieram! :-) A zobacz, co ja ostatnio upolowalam:

11.jpg913993-1-1332534079238.jpg

Fajne beda na drugie sniadanie do przedszkola!!! :-)

Sergeevna - Gabi sliczna!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry