reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergeevna - wzrostu mialam na mysli!!! :-p:-D

Paulina - maja tam slodziuchne ciuszki, a jakos nie po drodze mi bylo zobaczyc, czy do mnie wysylaja... O, dzieki za linka!

reklama
Bez tytułu :))

Były sobie świnki trzy
Dziwne uprawiały gry
Na śniadanie-podsrywanie
Na kolacje-chore racje
A po każdym ich posiłku
Gadam z pawiem.......
BEZ WYSIŁKU :)

MADE z Ciebie to jest połetka jednak lepsza, niż z kuota :zawstydzona/y: Chylę czoła!!!! :-):-):-):-) Do kawki jak znalazł! :-D:-D:-D

To nawet lepsiejsze, niż wierszyk Sergi o offcach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulina a to fakt, że zaniżone rozmiarówki, tylko, że jak szwagierka (chrzestna) przywozi czasem jakiś ciuszek w prezencie z Polski, to też się okazuje, że Młoda jest po prosty DŁUGA :-) Mały wężyk ;-) Ale dobrze, bo to znaczy, że będzie po Tacie - szczupła i długa :tak: ;-) A ciuszki z NEXT są obłędne, miałam dla Małej komplecik ze spódniczką TUTU :-)

64891_356541877700000_781034283_n.jpg

Mary fajne są z tej kolekcji newborn dla dziewczynek ale też zerknij dla tych od 3 mies. do 6lat, są też śliczne, my się już w newborna nie będziemy mieścić;))

radosna twórczość....

Tylko nie wiem, jak śmiesz!!!! No, ale skoro Sergi śmiała i jej uszło płazem............:sorry2: Może i Tobie ujdzie?????

reklama
Paulina - sa naprawde super, wlasnie ogladam i wybieram! :-) A zobacz, co ja ostatnio upolowalam:

11.jpg913993-1-1332534079238.jpg

Fajne beda na drugie sniadanie do przedszkola!!! :-)

Sergeevna - Gabi sliczna!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry