reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - oby tak dalej, albo przynajmniej czesciej! Do potem! :-)

Emyly - dzieki, czuje sie bardzo fajnie! :-) Nie ma to jak samorealizacja! ;-)

Moje malutkie tez wstalo po prawie 2 h drzemki, wiec zmykam ja karmic. Bede potem, a jak nie, to po spacerku wlece. :-)

reklama
Paulina sorki, musiałam Młodą nakarmic, chwilę mi zajęło ;-)

tutaj sówka koleżanki, ma grzechotki w stópkach i szeleszczące tasiemki ;-)
sowan.jpg

Zmykam i ja ten nieszczęsny płot malować, będę później :-)

Ostatnia edycja:
Ojeju..... dyskusja umiera................................................................ chlip :(

Sergeevna - ale fajna!!! :-) Zreszta jak Twoj krolik! :-)

OK, zmykamy na spacerek. Do potem!

jestem na stronie 11732 i mam nadzieję że uda mi sie w domu doczytać:)

A tak wogole to żyje tylko znowu mnie papierami zawalili:baffled::baffled::baffled:

Monia oby udało Ci się szybko uporać z papierami!

U mnie przepiękna pogoda, G. się zwolnił z pracy i jedziemy teraz na zakupy ogrodowe :tak: Plot pomalowany już :tak: Niby 23 stopnie, ale wilgotność powietrza taka duża, że odczuwalna to chyba ze 40 :baffled:

haha Serg lato w uk, w końcu????

u nas też cieplutko, tak 25 w cieniu;))
więc ciągle siedzimy na zewnątrz;))

aaaa Zizi mi gdzieś mignęła....jak się czujesz???jak Basia????

zmykam dalej na ogródek;)

i się nachodziłam...osa mnie w stopę dziabnęła, powoli tracę czucie w stopie, super...

Ostatnia edycja:
Jestesmy juz po spacerku i zakupach. :-) U nas dzis deszczowo, ale to nam nie przeszkadza. :happy: Udalo mi sie wreszcie kupic fajne zaslony i rolety do salonu! :-) A i dla Mii upolowalam cos takiego do pomiaru wzrostu:

12.jpg

Polowalam na to tyle czasu, a dzis na wyprzedazy 70%! :-D Powiesze u niej w pokoiku na scianie jak tylko wstanie z drzemki. :-)

Monia
- wspolczuje zawalenia papierami, mam nadzieje, ze szybko sie uporasz.

Paulina - fajnie, taka temperatura jest dla mnie idealna! A u nas cieplo, ale pada i wieje, wiec... Oiii, wspolczuje! Na takie rzeczy chyba Altacet dobry by byl...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry