reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sergeevna - hehe! A co mi tam, w koncu moze zacznie juz niedlugo, a moze za jakis czas dopiero, ale pudelko sniadaniowe jak znalazl! ;-) To tyle z wyprawki do przedszkola jak na razie. ;-)

Paulina - jeszcze dokladnie nie wiem. Ale akurat przechodzilam kolo wyprzedazy w tym moim ulubionym sklepie z takimi rzeczami. Masa sowkowego motywu tam jest! ;-) Maja tez sowy-przytulanki, bardzo fajne, miekke i przyjemne w dotyku. I chyba nawet male termosiki!

KOTEK - a ja tego dłużej nie zniesę.....muszę stąd uciec bo duszę się w tej słodkiej flegmie :/

Paulina - masz doswiadczenie z brytyjskimi markami - ktora ma jakosciowo najlepsze ciuszki? Chyba Next bedzie? Pamietam, ze kiedys pisalas tez o innych, ale ja znam je tylko ze slyszenia i z kilku sama mam jakies ciuchy, ale dzieciecych jeszcze nie kupowalam.

Hehehehe :-p a ja właśnie miałam proponować Ci trochę cukru...! No nie wymiękaj mnie tu! :oo2:

:-D:-D:-D:-D o raaany, wątek w nowej, nieznanej jeszcze odsłonie :rofl2:

reklama
Mary no właśnie next, h&m też może byc, monsoon, gap...co tam jeszcze, Serg jesteś na miejscu, pomóż;)) a george, marks&spencer, primark- zależy na co trafisz;))

ja lubię nexta za jakość wzornictwo;))) ubranka zawsze dopieram, koloru nie zmieniają i się nie wyciągają, a dziecko zawsze fajnie wygląda;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry