reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - naprawde fajna jest! :-) A oklad mam nadzieje, ze szybko ukoi bol! I faktycznie, dobrze, ze to nie byla Maja, choc i Ciebie mi szkoda... Auc!

reklama
Jestem wedle obietnicy.
Synuś potknął się i uderzył w kant ławy. Ma dziąsełko nad ząbkami rozcięte :( Czekaliśmy ze spaniem, aby zobaczyć jak ząbki i zachowanie małego i niestety jedziemy na IP- opuchlizna na pół buźki, krwi i płaczu ogrom, ząbki się ruszają a mały nie chce jeść :((

Libby o rany!! :szok: Kurczę, napisz koniecznie, co z Wami! Jejku, aż mnie zmroziło, jak sobie wyobraziłam tę sytuację... :szok: Mam nadzieję, że na IP zaradzą i pomogą i że to nic poważnego nie spowodowało...:no: Zdrówka!!!

Paulina z chęcią bym w pakowaniu pomogła, żebyś tak się nie musiała denerwować tym :-) No ale z Małżem pakowanie na pewno przyjemniejsze... ;-)

Wiola
i jak z Franiem u lekarza?

Mary
świetna ta miarka :-) Kurczę, czasem żałuję, że Młoda jeszcze z nami w sypialni mieszka, bo już chętnie bym jej pokoik urządziła... Ale technicznie jeszcze jakiś czas się nie da... :-( No ale jak już się uda, to miarka taka na pewno też się pojawi :-)

Ja dzisiaj totalnie wsiąkłam w sprawy ogródkowe, płot pomalowany, porządków ciąg dalszy, kupione płotki... Jeszcze trochę, a będzie wyglądał jak z filmów ;-)

Dzien dobry i milego dnia!

Libby - jeju, ogromnie wspolczuje tej sytuacji! Mam nadzieje, ze udalo sie opanowac sytuacje! Sciskam mocno! Biedny Twoj chlopczyk..

Sergeevna - przyjdzie na to czas, a w miedzyczasie mozesz sobie przemyslec i zaplanowac, jak chcesz Gabi urzadzic pokoik. Ja uwielbiam takie rzeczy! :-)

Paulina - jak tam po ukaszeniu? Lepiej juz?

Emyly - no wlasnie niby tylko zaslonki, a od razu inaczej! :-)

Milego dnia wszystkim!
My dzis wybieramy sie do miasta obok, M. na spotkanie, a ja obleciec wielki outlet. :-D

Milego dnia!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry