reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serg no pięknie ci mała rośnie...ale wydaję mi się,że tu też chodzi o rozmiarówkę angielską;)) bo tam dzieci coś malutkie są;)) rozmiarówka primark, george jest ciut zaniżona, nam najlepiej ta nexta pasuje-zawsze wiem,że ubranka będą pasować wg tego co jest na metce a nawet dłużej posłużą;)) ale niech malutka dalej zdrowo rośnie- my się za tydzień pochwalimy ile mamy cm i kg;)

Emyly w tesco były po 29zł. nawet są wytrzymałe;)))

MAry no to już...prawie już...właśnie próbujemy to dopiąć z organizacją bo jedziemy 140km stąd;) może jak szwagierka nie wyląduje na porodówce to szwagier nam rzeczy pozawozi

reklama
Paulina spokojnie, poradzisz sobie! Grunt, to dobra organizacja i SPOKÓJ! :-) My przeprowadzaliśmy sie 18 grudnia, byłam 4 dni po terminie porodu! :szok: A wiadomo jak przeprowadzki, bród, układanie, sprzątanie... A tu Młoda w drodze, w każdej chwili poród mógł się zacząć, gdzie bym wróciła z nią, do zawalonego kartonami domu?... I okazało się właśnie, że dzięki dobremu podziałowi obowiązków ułożyło się dobrze, każdy miał swoje zadania do wykonania - spokojnie, ale konsekwentnie. Składanie skończyliśmy 21 grudnia, 22 latanie po urzędach żeby zmienić adresy a 23 trafiłam na porodówkę ;-)

Hehe, ja tez sie w ciazy przeprowadzalam! :-D

Sergeevna - no, widzisz, jak ladnie Gabi poczekala! ;-)

Paulina - wiem, ze IKEA wynajmuje takie naczepy do przeprowadzek, wiec moze wynajac cos takiego?

Serg a to fajnie mieliście z przeprowadzką;))

MAry ja kupowałam online na next i teraz szykuje się do kolejnego zamówienia, najtaniej wychodzi zamówić na brytyjskiej stronce, żeby doszło do tęsciowej która tam mieszka a potem ona w sierpniu mi przywiezie;)) nie wiem jak z NO-zaraz zerknę;)

A jak się uroczo od razu zrobiło.......!!! :-):-):-):-)
Od MIESIĘCY NIE BYŁO TAKIEJ AKTYWNOŚCI U KOLEŻANEK :-D:-D:-D

Aż tu nagle........... :szok::-):-):-):-):-):-):-)

Stęskniły się Kochane :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry