reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serg no pięknie ci mała rośnie...ale wydaję mi się,że tu też chodzi o rozmiarówkę angielską;)) bo tam dzieci coś malutkie są;)) rozmiarówka primark, george jest ciut zaniżona, nam najlepiej ta nexta pasuje-zawsze wiem,że ubranka będą pasować wg tego co jest na metce a nawet dłużej posłużą;)) ale niech malutka dalej zdrowo rośnie- my się za tydzień pochwalimy ile mamy cm i kg;)

Emyly w tesco były po 29zł. nawet są wytrzymałe;)))

MAry no to już...prawie już...właśnie próbujemy to dopiąć z organizacją bo jedziemy 140km stąd;) może jak szwagierka nie wyląduje na porodówce to szwagier nam rzeczy pozawozi

reklama
Paulina spokojnie, poradzisz sobie! Grunt, to dobra organizacja i SPOKÓJ! :-) My przeprowadzaliśmy sie 18 grudnia, byłam 4 dni po terminie porodu! :szok: A wiadomo jak przeprowadzki, bród, układanie, sprzątanie... A tu Młoda w drodze, w każdej chwili poród mógł się zacząć, gdzie bym wróciła z nią, do zawalonego kartonami domu?... I okazało się właśnie, że dzięki dobremu podziałowi obowiązków ułożyło się dobrze, każdy miał swoje zadania do wykonania - spokojnie, ale konsekwentnie. Składanie skończyliśmy 21 grudnia, 22 latanie po urzędach żeby zmienić adresy a 23 trafiłam na porodówkę ;-)

Hehe, ja tez sie w ciazy przeprowadzalam! :-D

Sergeevna - no, widzisz, jak ladnie Gabi poczekala! ;-)

Paulina - wiem, ze IKEA wynajmuje takie naczepy do przeprowadzek, wiec moze wynajac cos takiego?

Serg a to fajnie mieliście z przeprowadzką;))

MAry ja kupowałam online na next i teraz szykuje się do kolejnego zamówienia, najtaniej wychodzi zamówić na brytyjskiej stronce, żeby doszło do tęsciowej która tam mieszka a potem ona w sierpniu mi przywiezie;)) nie wiem jak z NO-zaraz zerknę;)

A jak się uroczo od razu zrobiło.......!!! :-):-):-):-)
Od MIESIĘCY NIE BYŁO TAKIEJ AKTYWNOŚCI U KOLEŻANEK :-D:-D:-D

Aż tu nagle........... :szok::-):-):-):-):-):-):-)

Stęskniły się Kochane :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry