reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oczywiście BESTYJO oczywiście :-)

Nawet, jeśli robią to wbrew sobie, bo pisały nie raz, że NIE BĘDĄ TU PISAĆ :-p
Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku :-) Kocur rozumie potrzeby swoich koleżanek :tak:
Nawet, jeśli wynikają z niezdrowych pobudek :-p

Będzie słodko :baffled: Albo sztucznie ;-)
Ale pata zażegnamy! :-D

reklama
Mary no huśtawka rządzi;))) jak i dla maluszka jak i dla starszaka;))

zaczyna mnie ogarniać przerażenie...za tydzień mam szczepienie małej, bilans 4 latka i przeprowadzkę...jejuś jak to ogarnąć???zacznę jak Jos akcję 'kartony';))

Czy natchnienie może męczyć jedynie poetów? Bo wyszedł mi spod palców taki wierszyk, czy mogłabym upublicznić?

Jak mi miło i przyjemnie :-)
Pięęęęęękny dzień za oknem, Made napijesz się kawki? :-)

Ale Bestyjo, ja wierzę, że są tutaj nie wbrew sobie, tylko ponieważ mają w tym swój cel :-)

Ostatnia edycja:
Emyly zdjęcie z huśtawką czaderskie :-) Gdzie ją kupiliście? My też szukamy jakiejś fajnej dla Gabi :tak:

Mary rośnie!! :szok: Ma prawie 7 miesięcy, a ciuszki nosi na 9-12 :szok: Wysoka będzie ta nasza panna, coś czuję :-) I broić lubi ;-) Umiemy juz "kosi kosi", "brawo" i przybijać piątkę ;-)

Paulina - huśtawka użytku publicznego. Jedyna na wiosce stoi przy barze. O 10 rano okoliczna śmietanka towarzyska nie zdąży jeszcze się zebrć więc jest szansa się pobujać :-):-) W tesco są?? będę musiała się przejecha, orientujesz się w jakiej cenie? Szukałam takiej w zabawkowym, wiosną były po 29 zł, teraz już po 49, to ciut dużo...

reklama
Paulina - ojej, to juz ta przeprowadzka? Bede trzymac kciuki, by poszla Wam sprawnie! Sama sie ponad rok temu przeprowadzalam do innego miasta, wiec wiem, jakie to wyzwanie! A ktos Wam bedzie pomagal?
Sergeevna - chyba po tacie taka wysoka, nie? Zreszta Ty chyba tez masz kilka ladnych cm wzrostu! :-)

Emyly - dobrze, ze macie sie gdzie pohustac, ale lokalizacja hustawki nie za ciekawa... Ale pewnie frajda dla synka, co? ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry