reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oczywiście BESTYJO oczywiście :-)

Nawet, jeśli robią to wbrew sobie, bo pisały nie raz, że NIE BĘDĄ TU PISAĆ :-p
Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku :-) Kocur rozumie potrzeby swoich koleżanek :tak:
Nawet, jeśli wynikają z niezdrowych pobudek :-p

Będzie słodko :baffled: Albo sztucznie ;-)
Ale pata zażegnamy! :-D

reklama
Mary no huśtawka rządzi;))) jak i dla maluszka jak i dla starszaka;))

zaczyna mnie ogarniać przerażenie...za tydzień mam szczepienie małej, bilans 4 latka i przeprowadzkę...jejuś jak to ogarnąć???zacznę jak Jos akcję 'kartony';))

Czy natchnienie może męczyć jedynie poetów? Bo wyszedł mi spod palców taki wierszyk, czy mogłabym upublicznić?

Jak mi miło i przyjemnie :-)
Pięęęęęękny dzień za oknem, Made napijesz się kawki? :-)

Ale Bestyjo, ja wierzę, że są tutaj nie wbrew sobie, tylko ponieważ mają w tym swój cel :-)

Ostatnia edycja:
Emyly zdjęcie z huśtawką czaderskie :-) Gdzie ją kupiliście? My też szukamy jakiejś fajnej dla Gabi :tak:

Mary rośnie!! :szok: Ma prawie 7 miesięcy, a ciuszki nosi na 9-12 :szok: Wysoka będzie ta nasza panna, coś czuję :-) I broić lubi ;-) Umiemy juz "kosi kosi", "brawo" i przybijać piątkę ;-)

Paulina - huśtawka użytku publicznego. Jedyna na wiosce stoi przy barze. O 10 rano okoliczna śmietanka towarzyska nie zdąży jeszcze się zebrć więc jest szansa się pobujać :-):-) W tesco są?? będę musiała się przejecha, orientujesz się w jakiej cenie? Szukałam takiej w zabawkowym, wiosną były po 29 zł, teraz już po 49, to ciut dużo...

reklama
Paulina - ojej, to juz ta przeprowadzka? Bede trzymac kciuki, by poszla Wam sprawnie! Sama sie ponad rok temu przeprowadzalam do innego miasta, wiec wiem, jakie to wyzwanie! A ktos Wam bedzie pomagal?
Sergeevna - chyba po tacie taka wysoka, nie? Zreszta Ty chyba tez masz kilka ladnych cm wzrostu! :-)

Emyly - dobrze, ze macie sie gdzie pohustac, ale lokalizacja hustawki nie za ciekawa... Ale pewnie frajda dla synka, co? ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry