reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czarny Kocurze, każda z osób , które pisały w tym wątku do tej pory ( jak i nowe osoby o ile by się takie teraz znalazły) ma prawo w nim się wypowiadać.

Na chwilę obecną przez dwie doby macie nadal szanse na wyprowadzenie wątku z patowej sytuacji. W innym przypadku zostanie on zamknięty.

reklama
Kotu - z całym szacunkiem koleżanko, ale miałam na myśli właśnie Nobla dla kawy :-):-) no ale Kot też może dostać, czemu nie :tak::tak:
Ewcia - ooo jakiś ogromniasty prezent się szykuje w takim pudle
Wiola - cudnie, że Franio zdrowy
Made - hehe ale fajne dwa supermeny

DSC_9544.jpgHuśtaffffffka jest dobra na wszystko

DSC_9499.jpgmoże zostanę Mocartem?

Sergeevna - a dobrze, dziekuje! :-) Coraz lepiej. A jak u Was malenstwo? Rosnie? ;-)

Emyly - sliczny synek!

KOTEK, u mnie maleństwo od wczoraj urosło do jakichś 20cm :zawstydzona/y: Bo tak mi mignął temat, tom się chciała pochwalić :-D))))

Emyly, jaki fajny:tak:
no, nie widziałaś jaki duży? hahaha Toż to coś koło 80 cm i 10 kilogramów:-D;-):-p

Paulina - my wlasnie tez szukamy jakiejs hustawki, bo moja mala strasznie lubi. Zreszta tak ma chyba wiekszosc maluchow. :happy:

reklama
Kochane, w pracy jestem i nie za bardzo mam czas na pisanie. U nas wszystko bardzo dobrze, zdrowi jesteśmy i szczęśliwi- niczego nam nie brakuje :))

Zaloguję się jeszcze wieczorem. Do później! :)

p.s. bardzo cieszy mnie informacja o Franiu! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry