reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola bardzo się cieszę, że z Franusiem lepiej już i trzymam kciuki za lekarza. Daj koniecznie znać, jak się sprawy teraz mają, po wizycie.

Paulina Tobie również miłego dnia! I nie denerwuj się więcej :*

U nas w końcu piękna pogoda, walczymy z ogrodem, w weekend już całkiem sporo nam się udało zrobić :-) A mnie dzisiaj czeka odmalowywanie płotu :sorry2:

reklama
ewcia - śliczny OKRUSZEK :))) Ale ja nie tęsknię za tymi chwilami, dla mnie to okres ciężki, pełen nocy bezsennych i rąk odrętwiałych...chociaż widok SŁODKI :tak:
Ja kiedyś jak dałam ciała to po dziś dzień to odczuwam :-p:-):-):-)
A tak poważnie, może cukier puder masz? albo wersja ekstremalna-landrynki :-D

Przepraszam, że co?
Ile jeszcze znajdzie się osób do zdalnego naprawiania/sterowania tym wątkiem?
Poproszę o utworzenie alternatywnej rzeczywistości, dla tych, którzy chcą nim rządzić z zaświatów :/
Bo my, Trzymający Władze Władcy Wątku (poza Władcą Absolutnym) całkiem dobrze się w nim uRządziliśmy.

Made, właśnie wrzuciłam cukru pudru:tak:
no bywały i cieżkie tyż... ale ten widok hehe, a jak spał, to już w ogóle hahaha:-D

Rureczko, ja kcem, ja kcem:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry