reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola bardzo się cieszę, że z Franusiem lepiej już i trzymam kciuki za lekarza. Daj koniecznie znać, jak się sprawy teraz mają, po wizycie.

Paulina Tobie również miłego dnia! I nie denerwuj się więcej :*

U nas w końcu piękna pogoda, walczymy z ogrodem, w weekend już całkiem sporo nam się udało zrobić :-) A mnie dzisiaj czeka odmalowywanie płotu :sorry2:

reklama
ewcia - śliczny OKRUSZEK :))) Ale ja nie tęsknię za tymi chwilami, dla mnie to okres ciężki, pełen nocy bezsennych i rąk odrętwiałych...chociaż widok SŁODKI :tak:
Ja kiedyś jak dałam ciała to po dziś dzień to odczuwam :-p:-):-):-)
A tak poważnie, może cukier puder masz? albo wersja ekstremalna-landrynki :-D

Przepraszam, że co?
Ile jeszcze znajdzie się osób do zdalnego naprawiania/sterowania tym wątkiem?
Poproszę o utworzenie alternatywnej rzeczywistości, dla tych, którzy chcą nim rządzić z zaświatów :/
Bo my, Trzymający Władze Władcy Wątku (poza Władcą Absolutnym) całkiem dobrze się w nim uRządziliśmy.

Made, właśnie wrzuciłam cukru pudru:tak:
no bywały i cieżkie tyż... ale ten widok hehe, a jak spał, to już w ogóle hahaha:-D

Rureczko, ja kcem, ja kcem:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry